הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג מאסה חורף - להתראות קוביות

ביאס אותי תחת הקטע - יצאתי מהחלק התחתון אבל נאבקתי 3 שניות בחזרה ה3 יד ימין התיישרה ויד שמאל נשארה בחצי תנועה למעלה ולא הצלחתי להשלים.

זה מצחיק ההרגשה ש2 אתה נותן בלי להתאמץ הרבה ופתאום ב3 הרגשה של חצי טון

נערך לאחרונה:
אימון סבבה - היה כשל בבנצ'

סקוואט: 100, 120, 140, 155 (5 חזרות), 180 (3 חזרות), 140 (8 חזרות) - היה קשה ממש אבל ממש
בנצ' פרס: 85, 100, 115, 130 (5 חזרות), 150 (2חזרות), 115 (8) - כשלון 2 חזרות היו בדיחה השלישית עלתה ביד אחת אבל היד שמאל שלי כשלה ולא השלמתי את החזרה היה כשל בתלת ראשי
חתירה: 70, 80, 90, 100 (5 חזרות), 115 (3 חזרות), 90 (5 חזרות) - לא היה קשה בכלל

מזל טוב! 4 פלטות בסקוואט! 👏

אם הייתי יכול להביא מוניטין היית מקבל

וקראתי מה שקרה בבנץ'.. חופשי.. אל תתבאס... גם לי זה קרה.. ואימון אחרי הבאתי את המשקל ל 5 🚬🤪🚬

מזל טוב על הסקוואט, ו150 קילו בנץ ל2 חזרות...? משקל מטורף, כבוד!

קודם כל תודה.

מה אתם חושבים. להרים קצת פחות בסט הקודם כדי שלא ייגמר הכוח לסט של 150 בבנצ'?

גם אפשרי

למרות ש2 החזרות הראשונות היו בדיחה [אתה אמרת]

ככה שהכשל כנראה הגיע ממשהו טכני וזניח ... תראה אימון הבא מה הולך

נכון פשוט נגמר הכח בחזרה ה3......... הכשל היה ביד האחורית של יד שמאל.

ומה שמצחיק הוא שאני בכללי שמאלי

נערך לאחרונה:
בהצלחה אחי! למרות שחורף אין לנו ממש פה! לא לשכוח עדיין להגיע חטוב לקיץ!

אני לא מספיק שמן בשביל לעשות חיטוב עדיין 😛

טוב היה היום אימון חרא....הסבר בהמשך

סקוואט: 100, 120, 135, 155, 176 (5 חזרות) - נק' האור היחידה באימון
בנצ': 80, 100, 110, 125 (5 חזרות), 143 (4 חזרות) - החזרה החמישית אחי עזר לי שלא לצורך הייתי יכול לבד
חתירה: 70, 80, 90 (5 חזרות), 100 (2) - כאב חד במרפקים של הידיים נאלצתי להפסיק באמצע.

אני מרגיש כאב בלתי נסבל במפרק כף היד בחתירה במקלים כבדים..... לא ברור לי מה קרה.... די מבואס.

אני גם מרגיש את אותו הכאב בסוף הבנצ' כשאני משחרר את האחיזה מהמוט.....

סיימתי את האימון די מבואס - לעתיד - אולי שווה לי למצוא תוכנית אחרת או אפילו להחליף את תרגיל החתירה ולראות אם הכאב משתפר :(

טוב היה היום אימון חרא....הסבר בהמשך

סקוואט: 100, 120, 135, 155, 176 (5 חזרות) - נק' האור היחידה באימון
בנצ': 80, 100, 110, 125 (5 חזרות), 143 (4 חזרות) - החזרה החמישית אחי עזר לי שלא לצורך הייתי יכול לבד
חתירה: 70, 80, 90 (5 חזרות), 100 (2) - כאב חד במרפקים של הידיים נאלצתי להפסיק באמצע.

אני מרגיש כאב בלתי נסבל במפרק כף היד בחתירה במקלים כבדים..... לא ברור לי מה קרה.... די מבואס.

אני גם מרגיש את אותו הכאב בסוף הבנצ' כשאני משחרר את האחיזה מהמוט.....

סיימתי את האימון די מבואס - לעתיד - אולי שווה לי למצוא תוכנית אחרת או אפילו להחליף את תרגיל החתירה ולראות אם הכאב משתפר :(

יפה מאוד ליאור 🤘

לגבי החתירה והכאב...
אני לא ממש מבין אבל נשמע ורואים את זה גם מבחינת משקלי העבודה שהטרייספס שלך כנראה יורת חזק משמעותית מהשרירים שכופפים את המרפק
והאי סימטריות הזאת יכולה לגרום לכאבים ודברים כאלה
בגדולה חתירה והבנץ' אמורים להיות באותו כוח~ כמובן שאחד תמדי יהיה חזק מהשני לפי מבנה גוף ודברים בסגנון אבל אצלך זה משמעותי כמעט 40 קילו הבדל

בדוק את זה

יפה מאוד ליאור 🤘

לגבי החתירה והכאב...
אני לא ממש מבין אבל נשמע ורואים את זה גם מבחינת משקלי העבודה שהטרייספס שלך כנראה יורת חזק משמעותית מהשרירים שכופפים את המרפק
והאי סימטריות הזאת יכולה לגרום לכאבים ודברים כאלה
בגדולה חתירה והבנץ' אמורים להיות באותו כוח~ כמובן שאחד תמדי יהיה חזק מהשני לפי מבנה גוף ודברים בסגנון אבל אצלך זה משמעותי כמעט 40 קילו הבדל

בדוק את זה

וואלה בחתירה והבנצ'..... יש חדש לי.....

הכאב הוא ממש בלתי נסבל כמו סכינים.... קורה שאני מושך בחתירה או בבנצ'. בעיקר בחתירה

ממש בחיבור בין כף היד לאמה בשתי היידים.... אני באמת לא יודע מה לעשות עד עכשיו די התעלמתי ממנו אבל עכשיו יש כאב חד שמקרין ליתר האמה.

נערך לאחרונה:
טוב אתמול אימון אם אפשר לקרוא לו ככה

סקוואט - 100, 120, 140, 140
כתפיים - 45, 50, 60, 71
דדליפט - 110, 130, 155, 180 (1) - אחרי הסט של ה155 לא היו משקולות בחדר כושר בגלל שאחרים לקחו "ממני" לא החזירו והכי חוצפה ישראלית כשהם נחו לא רצו לשחרר לי. ככה זה כשנותנים ומכבדים אנשים מבוגרים וסנובים במשקולות. מהיום החלטתי אני לא נותן משקולות שכבר מונחים לי על המוט + משקולות לסט הבא. לא מענין אותי.

הייתי צריך לחכות 20 דקות עד שקבלתי את המשקולות!!! בין הסט 155 ל180 כשהגעתי ל180 כל הסטים "חימום" כבר לא חיממו אותי ובקושי 1 הצלחתי להרים. בושה - חדר כושר להבים......... :bad:

וואלה ליאור גם אני מתבייש מהחדר כושר הזה... כל הזקנים האלה שבאים לי עם טייץ!

דברים שגורמים לך להפוך לאגואיסט - משקולות 😛

---------- התגובה התווספה 26-11-2010 ב 13:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה 25-11-2010 ב 18:20 ----------

אני די מרגיש שהתוכנית הליניארית ממצה את עצמה בשלב זה, בשלב הבא נמצא תוכנית עם נפח גדול יותר לצורך היפרטרופיה. אני עובר על הספר של אלכס.

באימון זה החלטתי שהדגש יהיה במה שאני טוב בו וזה בבנצ' - התחלתי בבנצ' וזה עלה בכישלון בסקוואט.
הייתה הפסקה של 20 דקות בסטים עם החזרות המרובות.

בנצ' - 85, 100, 110 (5 חזרות), 130 (3 חזרות), 150 (2 חזרות), 130 (5 חזרות), 120 (12 חזרות), 100 (20 חזרות)

סקוואט - 100, 120, 140, 155 (5 חזרות), 180 (2 חזרות), 140 (8 חזרות) - קשה ביותר

חתירה לא עשיתי בגלל הכאב - למרות שטיפה השתפר (כאבים בשורש כף ביד)

נערך לאחרונה:
הליניאריטת בשלב מסויים ממצאת את עצמה.. 2 סקוואטים כבדים והתקדמות שבועית בשלב מסויים מפסיק לעבוד

טקסס לעומת הליניארית.. יש בה רק סקוואט כבד [עצים] אחד בשבוע

נכון גיל, וזה כנראה השלב שהיא מציתה את עצמה - יש כבר הרבה כשלים שחוזרים מאימון לאימון.

יש רעיון - לגבי תוכנית עם נפחים גבוהים - בטקסס יש עד 5 חזרות בשלב הנפח - אני מחפש משהו עם יותר נפח. גם בגלל הפציעה להוריד עומס.

דגש הפעם היפרטרופיה ולא כוח

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית