הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריצה על בטן ריקה

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
בעבר שמעתי (ולאחרונה אח שלי מאז שהתחלתי חיטוב) שמומלץ לרוץ בבוקר על קיבה ריקה. אני לא בדיוק יודע מה הסיבה שציינו שם. עד כמה זה נכון, או להיפך?

ואם כבר אני פותח אשכול, רציתי לברר כמה דברים על העמסות:

1)אילו מאכלים הכי קל וכדי לאכול כדי לצבור כמות של 600ג פחמימה? זה לא קל בכלל
2)האם יש זמנים מסויימים שצורכים את הפחמימות במשך היום, בימי אימון (על דיאטה CC)? לדוגמא: לאכול את הפחמימות אחרי אימון כדי לשמור על סינטוזה בלה בלה

אני לא ממליץ לרוץ על בטן ריקה בבוקר, אין לך אנרגייה בגוף ורוב הסיכויי שהריצה תהיה יחסית קשה (ככה אצלי היה לפחות)

מקרה שקרה לי: פעם רצתי מיד על הבוקר, אחרי 10 דקות הרגשתי שאני חייב לחרבן, היה רחוק מדי בשביל לחזור (רצתי ביער), לא הייתה ברירה אלא להתשמש בעלים 😣 מאז אני לא רץ בבוקר 😵

חוצמזה למי יש כח לקום מוקדם יותר בשביל זה??

אני מתעורר מת מרעב ככה שלא לאכול ארוחת בוקר בשבילי זה רצח.
גם זה לא ניראה לי טוב כי באמת שאין לגוף אנרגיה.
מצד שני יש כאלה שלאכול וישר אחר כך לרוץ עוד להם כאבי בטן (כמוני) ככה שאולי הוא עושה את זה מחוסר ברירה.

• פותח/ת השרשור
אני לא ממליץ לרוץ על בטן ריקה בבוקר, אין לך אנרגייה בגוף ורוב הסיכויי שהריצה תהיה יחסית קשה (ככה אצלי היה לפחות)

מקרה שקרה לי: פעם רצתי מיד על הבוקר, אחרי 10 דקות הרגשתי שאני חייב לחרבן, היה רחוק מדי בשביל לחזור (רצתי ביער), לא הייתה ברירה אלא להתשמש בעלים 😣 מאז אני לא רץ בבוקר 😵

חוצמזה למי יש כח לקום מוקדם יותר בשביל זה??
חחחח הזוי
בכל מקרה אני צריך להתחיל להתרגל לקום מאוד מוקדם בגלל הצבא, אז השינה היא לא בעיה

---------- התגובה התווספה ב 21:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:02 ----------

אני מתעורר מת מרעב ככה שלא לאכול ארוחת בוקר בשבילי זה רצח.
גם זה לא ניראה לי טוב כי באמת שאין לגוף אנרגיה.
מצד שני יש כאלה שלאכול וישר אחר כך לרוץ עוד להם כאבי בטן (כמוני) ככה שאולי הוא עושה את זה מחוסר ברירה.
הרעיון שונה, היו מאמרים על כך שיש תועלת מסויימת (שקשור להורמונים או אנזימים שנמצאים בקיבה...אני ממש לא זוכר) השאלה היא האם\עד כמה זה נכון

אני עדיין חושב שהכל תלוי במאזן היומי, אם תהיה בגרעון זהה בסוף היום זה מה שמשנה, לרוץ בבוקר או במשך היום זה להתעסק בקקה

לדעתי

לא מבוסס ולא כלום, רק הגיון

• פותח/ת השרשור
אני עדיין חושב שהכל תלוי במאזן היומי, אם תהיה בגרעון זהה בסוף היום זה מה שמשנה, לרוץ בבוקר או במשך היום זה להתעסק בקקה

לדעתי

לא מבוסס ולא כלום, רק הגיון
אם הייתי מתבסס על הגיון, לא הייתי אוכל בכלל והייתי נמנע משומנים בכלל, הרי למה לצרוך שומן אם אני רוצה לשרוף שומן?

שיטה הכי חזקה ויעילה בארסנל שלי לחיטוב. אם עושים את זה נכון. אבל לא מדובר בריצה

א חייב לרוץ,חייב דופק מטרה-בין 120-140 פ/ד
אני עושה בתקופות של חיטוב 45 דקות סה"כ 4 קרדיאו -ליינס: 10 ד הליכה בשיפוע,10 ד חטירה,10 ד אליפטי ו15-20 ד אופניים.
ליפני האימון-מייד אחרי הקיצה אפדרין או אוקסילייט ו10 גר אמינו כדי לנסות למנוע פירוק שריר.
מים חופשי.
מיד אחרי אימון 2 סקופים של חלבון רזה(לא סינטה) וכוס של ש"ש

• פותח/ת השרשור
אם אני זוכר לנכון משה דיבר על זה מספר פעמים.זאת שיטה שמשתמשים בה באחוזי שומן נמוכים יותר (כקטליזטור לשומן העיקש).
אם אתה מרגיש עם זה בסדר אז לך על זה.

האם יש יתרון גם על אחוזי שומן סבירים? (אני על 16%) אני אף פעם לא עשיתי את זה אבל רציתי לחקור על כך

א חייב לרוץ,חייב דופק מטרה-בין 120-140 פ/ד
אני עושה בתקופות של חיטוב 45 דקות סה"כ 4 קרדיאו -ליינס: 10 ד הליכה בשיפוע,10 ד חטירה,10 ד אליפטי ו15-20 ד אופניים.
ליפני האימון-מייד אחרי הקיצה אפדרין או אוקסילייט ו10 גר אמינו כדי לנסות למנוע פירוק שריר.
מים חופשי.
מיד אחרי אימון 2 סקופים של חלבון רזה(לא סינטה) וכוס של ש"ש

את מנת הפחמימות אתה לוקח אחרי האימון (אני מניח שזה רוב הפחמימות אם לא כל הפחמימות שאתה לוקח במשך כל היום בימי אימונים?)?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית