הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ UD2 ועוד כמה

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
שמעו אני כיתה יא' ואני במגמת תקשורת ויש לנו לעשות סרט לסוף שנה
ואני עוד לא נרשמתי לחדר כושר אמא שלי לא מרשה לי בגלל הלימודים אז אחרי השנה אחרי כל הבגרויות אני נרשם, עכשיו יש לי אפשרות להירשם לחדר כושר אם אני עושה סרט על עצמי כמו שחשבנו לעשות בתקשורת, כאילו לראות אותי מתאמן ותוצאות וכמה גדלתי, אבל בנתיים אני רוצה לרדת ל-11-12 אחוז שומן כדי שאני יתחיל SS כשיצלמו אותי וזאת ההתקדמות הכי מהירה שיכולה להיות
יש לי מהיום בערך 6 חודשים, חשבתי על להתחיל קודם UD2 לרדת לאחוז שומן נמוך, אבל לפי מה שהבנתי זה לא למתחילים
יש לי כוח רצון ענק להתחיל UD2 ואין לי בעיה לסבול
ונראה לי גם שב-SS אני יעשה AD כי אסור לי להשמין יותר מדי זה הכל צילומים צריך לראות תוצאה של שריר לא שומן..

ההשקעה של AD לא שווה את התועלת שתקבל ממנה בשביל הסרט.. זה כולה סרט בבצפר.
לפני שתקבל כמה עיצות.. מה הנתונים שלך? כמה זמן מתאמן? ומה המשקלי עבודה?

• פותח/ת השרשור
כנראה לא קראת הכל
אני עוד לא מתאמן בחדר כושר, אמא שלי לא מרשה לי, אבל יש לי יידע טוב מאוד בנושא אני קורא כבר בערך שנה מלא מאמרים ורואה מלא סרטונים באינטרנט, ככה שכשאני יגיע סוף סוף לחדר כושר אני יבוא עם ידע ואני לא אתאמן בלייצנות
בזכות הסרט הזה אני יירשם לחדר כושר, ככה בכללי אני אמור להירשם בסוף השנה הזאת, למה לי לחכות עוד שנה אם אני יכול עכשיו?

אתה כבר שאלת את השאלה הזאת וקיבלת תשובות מספיק מספקות אז תפסיק לפתוח פוסטים חדשים כל הזמן.
רק כדי לתת לך קצת רקע על UD2 אז זה אימונים עם מלא סטים ומס' חזרות של בערך 15-20 כאשר בכל סט אתה מגיע לשריפה של השריר וזה FBW והפסקות של בערך דקה בין סט לסט ואחרי שסיימת את האימון המתיש הזה אתה צריך לחזור עליו (שני אימונים ברצף)
ואז יום מנוחה ויום אחרי זה אתה עושה אימון אינטנסיבי שאין לי כח להסביר אותו עכשיו ויומיים אחרי זה אימון כח שגם אין לי כח להסביר...
ויש גם אירובי בין לבין וגם עניין התזונה מסובך ולא מתאים למתחילים ויש המון תוספים שמוכרח לקחת.
בקצור ולעניין, זאת דיאטה קשה בטירוף+מסובכת ואני אומר את כל זה מנסיון.
אל תעשה אותה.
תעשה AD או RFL (אני לא יודע מה הא.ש שלך)
או שפשוט תעשה דיאטה רגילה של מאזן קצת שלילי עם אירובי והעמסות פעם בשבועיים.

אני חושב שאפשר לנעול את הכותרת הזאת, יש פה מספיק תשובות וחוץ מזה הכותרת הזאת כבר קיימת במקום אחר.

---------- התגובה התווספה ב 21:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:48 ----------

הינה הכותרת שלך אם איבדת אותה

http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=223557#post223557

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית