הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

scarface

משתמש פעיל
748
1
נק' מוניטין:
196
748
1
לפני המאמר של הSS של השאלות נפוצות אפשר להוסיף מקבילים קל באימון A ומתח קל באימון B.
אם אני עושה מתח כבד במקום חתירה כבד אז אפשר להוסיף חתירה קל או או מתח עם משקל גוף או בכלל לוותר על זה?

נערך לאחרונה:
השאלה היא למה אתה רוצה להוסיף בכלל ובאיזה שלב אתה בתוכנית? אם אתה לא בסיום התוכנית (3-4 חודשים) אין לך מה להתעסק עם זה בכלל ואתה רק תפגע בהתאוששות.

• פותח/ת השרשור
השאלה היא למה אתה רוצה להוסיף בכלל ובאיזה שלב אתה בתוכנית? אם אתה לא בסיום התוכנית (3-4 חודשים) אין לך מה להתעסק עם זה בכלל ואתה רק תפגע בהתאוששות.

הבעיה אצלי שאני לא אוכל כמו מטורף אלא נמצא בחיובי קל.וזה משפיע מאוד על ההתקדמות.אני כמעט ולא מצליח להוסיף משקל מאימון לאימון.במיוחד בלחיצות.בערך כל אימון שני אני מוסיף משקל ובנוסף קורה שאני מתאמן לפעמים רק פעמיים בגלל אילוצים.
אז במקום לעבור לתוכנית עם התקדמות שבועית/חודשית(שדורשת פחות מבחינת קלורית) חשבתי פשוט להוסיף טיפה נפח בSS.

אם אתה לא מסוגל לשמור על הכללים הגלובאלים של SS ( להתאמן 3 פעמים בשבוע ולאכול כמו שצריך) אז התוכנית פשוט לא מתאימה לך. אין צורך להרוס תוכנית ולהוסיף לה מיליון דברים כי אתה לא מתאים לה, יש לבחור תוכנית אחרת במצב הזה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מסוגל לשמור על הכללים הגלובאלים של SS ( להתאמן 3 פעמים בשבוע ולאכול כמו שצריך) אז התוכנית פשוט לא מתאימה לך. אין צורך להרוס תוכנית ולהוסיף לה מיליון דברים כי אתה לא מתאים לה, יש לבחור תוכנית אחרת במצב הזה.

אני אעשה מאמצים להתאמן 3 פעמים בשבוע.
ואם אני בכל זאת לא רוצה לאכול כמו חמור.אז מה כדאי?
להמשיך כרגיל ולנסות להעלות משקלים פעם ב..? או להוסיף נפח? או לאיזה תוכנית לעבור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית