הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ג'אנק פוד

• פותח/ת השרשור Dream
  • פורסם בתאריך

Dream

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
רציתי לדעת כמה דברים.
1. למה חלב עדיף על דברים אחרים? כולם מדברים פה על חלב ואני אומר למה לא לדפוק קופסת טונה אחרי אימון או קופסת קוטג'?
2. מה הקטע עם האוריאו? כולם מתלהבים מזה ואין לי מושג למה
3. אני עכשיו בקטע של מאסה, ורציתי לדעת אם זה משנה אם אני אוכל שטויות לפעמים וזה לא פוגע בי. קראתי פה כמה דיונים ואמרו שקלוריה זה קלוריה ומצד אחר לא לאכול יותר מידי חרא..לא הבנתי את הקטע הזה.

ממש ממש אודה למי שיעזור

1.מי אמר שחייב לשתות חלב אחרי האימון, אפשר לאכול כל דבר שמכיל חלבונים אחרי אימון. החלב בסך הכל בא להשלים את כמות החלבונים היומית
2. אוריאו בא להשלים טוב את הפחמימות החסרות תאמת לפי דעתי זה לא כזה בריא לאכול סוכר בכמויות כאלו לכן תמיד עדיף לאכול איזה אורז או משו דומה לזה
3קלוריה=קלוריה זה נכון אבל כמו שיש שומן רגיל(9 קלוריות על כל גרם) ככה יש גם שומן טרנס שהוא יותר מסוכן משומן רגיל למרות שהוא גם שווה ל 9קלוריות על כל גרם.
לאכול שטויות אפשר אז לא להגזים בזה אני חושב שפעם בשבוע אפשר לאכול איזה שווארמה או 2 מגשי פיצה אתה הרי בסך הכל לא מקצוען שמקפיד על תפריט תזונה מאוד חזק

1-מהסיבה שיש בו כמות יפה של פחמימות וחלבון והוא יחסית זול.
2-הקטע של האוריאו זה איזה הייפ שהיה בעבר על זה שאפשר לקבל איתם כמות נחמדה של חלבון ופחמימות אבל מדובר גם בהמון סוכר ואני אישית לא הייתי משתמש בהם לתקופת מאסה אפילו, הייתי מעדיף דברים אחרים ואיכותיים יותר.
3-אני לא בעד התאוריה שקלוריה זה קלוריה, תכניס קלוריות איכותיות כמו פחמימות איכותיות ולא סתם סוכרים ותשלב מאכלים עם חלבון איכותי אתה תראה תוצאות יפות יותר, אני נגד לצבור המון שומן סתם העיקר להגיד"עליתי במאסה".

1- המשקה המושלם מבחינת הערכים ומבחינת המחיר הזול! איפה עוד תקבל 600 קלוריות ב4.5 שח שמהם שליש חלבון שליש שומן שליש פחמימה?
2-מה קרה לך אוראו זה טעים רצח! (סתם זה באמת שטויות זה פשוט לאנשים שממש לא מסוגלים להגיע למכסה הקלורית היומית שלהם... אז הם מתחילים לאכול שטויות מפוצצות בקלוריות)
3-במאסה גודלים וקלוריה זה יחידת אנרגיה אז אין הבדל בין קלוריה לקלוריה. אוכלים יותר מאשר הגוף מוציא. אתה חייב כמות גדולה של חלבון ומספיק שומן. כל השאר פחמימות וכמה זה כבר תלוי בגנטיקה שלך. ברור שתמיד עדיף לאכול אוכל "אמיתי" ולא מעובד אבל צריך גם לא להיות פריק של בריאות. הכל במינון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית