הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלוריות בג'אנק פוד

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני רואה כל כך הרבה תוצאות שונות לערכים של ג'אנג יש למישהו מקור אמין? וכמה למשל יש במשולש פיצה בינוני עם תוספת מוצרלה ופפרוני חלבון וקלוריות? וכמה בלאפה שווארמה?

אין מדד מדוייק לדברים האלה זה משתנה מפעם לפעם לכמות שמן בצק גבינה בכל מקרה אין לך תפריט עם פיצה אז פעם בשבוע לאכול משלוש שתיים של פיצה לא יהרגו אותך

זה משתנה ממקום למקום ואף ממשולש למשולש, אז איך אתה רוצה לדעת במדויק? תעריך שמשולש בלי כלום זה 350 קלוריות כי אין בול
ושאר התוספות תסתכל לפי העין, אם כי גם אם תטעה לפה או לשם מה שאמור לקרות זה לא סוף העולם. אותו דבר בנוגע לשווארמה
כל מנה היא קצת אחרת אבל אתה יכול להעריך שלאפה שווארמה יהיה בערך 1300 קלוריות. זו הבעיה העיקרית אגב עם לאכול בחוץ
שאתה לא יכול לעקוב אחרי מה שאתה אוכל, אין משהו רע בשווארמה זה פשוט שאם לא תפרק את המנה לא תוכל באמת למדוד ולדעת
כמה יש ממה, אם אתה אוכל פעם בשבוע אל תשבור את הראש ותעריך וזהו.

• פותח/ת השרשור
אין מדד מדוייק לדברים האלה זה משתנה מפעם לפעם לכמות שמן בצק גבינה בכל מקרה אין לך תפריט עם פיצה אז פעם בשבוע לאכול משלוש שתיים של פיצה לא יהרגו אותך
במסה אני כן יכול עכשיו להכניס פיצה פה ושם ואני יכול לגמור מגש בכיף פשוט השאלה זה אם לצרוך עוד חלבון אחרי או שמספיק?
חישבתי שעם תוספת פפרוני ופרמזן אקסטרה יש איזה 15 גרם חלבון במשולש כי שאלתי את המוכר והוא אומר שפיצה רגילה הוא שם 200 גרם גבינה משמע 25 על משולש שזה כבר 7 אז בתכלס יוצא 120 חלבון מגש פיצה ומספיק לי לכל היום

במסה אני כן יכול עכשיו להכניס פיצה פה ושם ואני יכול לגמור מגש בכיף פשוט השאלה זה אם לצרוך עוד חלבון אחרי או שמספיק?
חישבתי שעם תוספת פפרוני ופרמזן אקסטרה יש איזה 15 גרם חלבון במשולש כי שאלתי את המוכר והוא אומר שפיצה רגילה הוא שם 200 גרם גבינה משמע 25 על משולש שזה כבר 7 אז בתכלס יוצא 120 חלבון מגש פיצה ומספיק לי לכל היום
אם זה פעם ב.. גם במסה לא ישנה כלום 10 גרם לפה ולשם פשוט תרשה לעצמך פעם בשבוע בכיף

• פותח/ת השרשור
אם זה פעם ב.. גם במסה לא ישנה כלום 10 גרם לפה ולשם פשוט תרשה לעצמך פעם בשבוע בכיף
בתכלס מגש פיצה זה בסביבות ה2500-2700 קלוריות ו120 גרם חלבון(שזה קצת יותר ממה שאני צריך) אם אני אוכל עם תוספת גבינה ופפרוני אז בתכלס מה יקרה אם אני אוכל כל יום פשוט מגש פיצה ביום וזהו?כמובן שאני לא באמת אעשה את זה אבל בתכלס זה אפשרי ,לא? או למשל לאכול את כל החלבון מחזה עוף ואז נשאר פשוט 1500 קלוריות ואותן לאכול עוגות, שוקולדים חטיפים וכו'? האם אני אעלה טוב בהנחה שאני אהיה בפלוס קלורי של עד 500 או שצריך אוכל איכותי אורז פסטה וכו'?

בתכלס מגש פיצה זה בסביבות ה2500-2700 קלוריות ו120 גרם חלבון(שזה קצת יותר ממה שאני צריך) אם אני אוכל עם תוספת גבינה ופפרוני אז בתכלס מה יקרה אם אני אוכל כל יום פשוט מגש פיצה ביום וזהו?כמובן שאני לא באמת אעשה את זה אבל בתכלס זה אפשרי ,לא? או למשל לאכול את כל החלבון מחזה עוף ואז נשאר פשוט 1500 קלוריות ואותן לאכול עוגות, שוקולדים חטיפים וכו'? האם אני אעלה טוב בהנחה שאני אהיה בפלוס קלורי של עד 500 או שצריך אוכל איכותי אורז פסטה וכו'?
אני לא יודע מה הרגישות שלך למזון מסויים אני חושב שכמו כל בן אדם נורמאלי לאכול 4 חפיסות שוקולד או לאכול חבילת עוגה בתור פחמימה זה לא ריאלי זה על סף המגעיל תאכל תפריט מסודר עם כמה שטויות שיהיה שתאכל להחזיק את התפריט עדיף שתאכל בצורה נכונה ופעם בשבוע תרשה לעצמך יותר

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה הרגישות שלך למזון מסויים אני חושב שכמו כל בן אדם נורמאלי לאכול 4 חפיסות שוקולד או לאכול חבילת עוגה בתור פחמימה זה לא ריאלי זה על סף המגעיל תאכל תפריט מסודר עם כמה שטויות שיהיה שתאכל להחזיק את התפריט עדיף שתאכל בצורה נכונה ופעם בשבוע תרשה לעצמך יותר
ברור שלא 4 חפיסות שוקולד אבל כן אם אני אוכל את החלבון שלי וכו' ואז אשלים את הכל בלמשל 2 חתיכות עוגה, חפיסת שוקולד וכו' השאלה שלי זה אם בהנחה ואני בפלוס של עד 500 זה סבבה או לא? כי בתכלס קלוריה זה קלוריה ונכון אני לא אעשה את זה כל יום כי זה לא בריא בל נטו תיאורתית מבחינת ההשמנה זה ישמין אותי?

ברור שלא 4 חפיסות שוקולד אבל כן אם אני אוכל את החלבון שלי וכו' ואז אשלים את הכל בלמשל 2 חתיכות עוגה, חפיסת שוקולד וכו' השאלה שלי זה אם בהנחה ואני בפלוס של עד 500 זה סבבה או לא? כי בתכלס קלוריה זה קלוריה ונכון אני לא אעשה את זה כל יום כי זה לא בריא בל נטו תיאורתית מבחינת ההשמנה זה ישמין אותי?
מבחינת ההשמנה קלוריה זה קלוריה לא משנה מאיפה זה מגיע (לפחות ממה שאני יודע )
היום אנשים משמינים כי הם אוכלים שטויות בעיקר עם הרבה קלוריות הפ לא שבעים ואז הפ אוכלים ארוחה משביעה שגם בה לא חסר קלוריות תאכל עם תפריט מסודר יהיה לך יותר פשוט אבל מבחינת תיאורטית אין עם זה בעיה רק שכנראה תצטרך להשלים ויטמנים וכד׳

שמע אתה עובר מקיצון לקיצון. היית על 1200 קלוריות ועכשיו אתה מדבר על פיצה שווארמה וכו׳.

תתבסס על אוכל נורמלי, אני לא חושב שצריך להיות פריק של אוכל הכי נקי שיש רק עוף ואורז, אבל פיצה בתור מאכל קבוע בתפריט - לא.

פעם בשבוע תאכל ארוחת צ׳יט מה שבא לך בלי לספור.

שים לב שאתה מעלה קלוריות בהדרגה מ1200 סביב 100 בשבוע ולא בולס 3000 קלוריות אחרי שבועיים יציאה מהחיטוב.

• פותח/ת השרשור
שמע אתה עובר מקיצון לקיצון. היית על 1200 קלוריות ועכשיו אתה מדבר על פיצה שווארמה וכו׳.

תתבסס על אוכל נורמלי, אני לא חושב שצריך להיות פריק של אוכל הכי נקי שיש רק עוף ואורז, אבל פיצה בתור מאכל קבוע בתפריט - לא.

פעם בשבוע תאכל ארוחת צ׳יט מה שבא לך בלי לספור.

שים לב שאתה מעלה קלוריות בהדרגה מ1200 סביב 100 בשבוע ולא בולס 3000 קלוריות אחרי שבועיים יציאה מהחיטוב.
דרך אגב בהמשך למה ששאלתי על החזה עוף נראלי שבסוף הייתי על איזה 1300-1400 קלוריות ואולי בגלל זה היו תקיעות בימים שהייתי אוכל 100 200 קלוריות אקסטרה כי אז כבר הייתי מגיע לניטרלי שלי
וכן ברור שאני מעלה ניטרלי אנע מתכנן לעלות 250 משבוע הבא ואז עוד 250 להגיע לניטרלי שלי ואז עוד 250 ועוד 250 ולהיות במסה על בערך 2100 קלוריות +-
מה שכן אני עכשיו מפחד שאולי בגלל החזה עוף שראיתי שיש כזה הבדל ובכללי עכשיו במסה אני אוכל שניצלים וכו' אני אפספס קלוריות ובעצם יאכל איזה 2400 במקום 2100 ואשמין יותר מידי...

אתה לא קורא. אתה עובר מקיצון לקיצון.
תעלה קלוריות בהדרגה, 250 בשבוע זה המון. לעלות פי 2 כמעט בצריכה הקלורית תוך חודש זה הרבה מאוד. לאן אתה ממהר? תעלה לאט. 100 בשבוע.

אני לא חושב שיש ״מזון רע״ אבל להתבסס על שניצלים בתור אוכל קבוע זה לא רעיון טוב. תתמקד באוכל יותר סביר או שאפשר לאכול שניצלים אפויים עם מעט שומן.

וכן. אין לך שום סיבה בעולם להגיע לסטיה של 300 קלוריות.
אם תאכל 2400 קלוריות סיכוי מאוד סביר שתשמין.

• פותח/ת השרשור
אתה לא קורא. אתה עובר מקיצון לקיצון.
תעלה קלוריות בהדרגה, 250 בשבוע זה המון. לעלות פי 2 כמעט בצריכה הקלורית תוך חודש זה הרבה מאוד. לאן אתה ממהר? תעלה לאט. 100 בשבוע.

אני לא חושב שיש ״מזון רע״ אבל להתבסס על שניצלים בתור אוכל קבוע זה לא רעיון טוב. תתמקד באוכל יותר סביר או שאפשר לאכול שניצלים אפויים עם מעט שומן.

וכן. אין לך שום סיבה בעולם להגיע לסטיה של 300 קלוריות.
אם תאכל 2400 קלוריות סיכוי מאוד סביר שתשמין.
הבנתי, אז לדעתי אני אכוון להגיע ל2000 ואז גם אם אני חורג ב100 או 200 אני עדיין אהיה באיזור הסבבה

אל תכוון. תגיע לX שהחלטת עליו. אין שום סיבה לחרוג ב200 קלוריות.

תתקדם לאט. תאכל 70-80 אחוז אוכל אמיתי ומעט ״ג׳אנק״.

• פותח/ת השרשור
סבבה, שים לב שאתה לא מעלה אוטומטית את הפעימה השניה, אלא בהתאם לממוצע משקל שבועי, איך שכתוב במאמר.

• פותח/ת השרשור
סבבה, שים לב שאתה לא מעלה אוטומטית את הפעימה השניה, אלא בהתאם לממוצע משקל שבועי, איך שכתוב במאמר.
כן ברור, גם בגלל שכרגע גם הקיבה שלי די הצטמקה ואני שבע ולאכול עוד 200 קלוריות של פסטה לא יודע אם אני אוכל אני יכול פשוט לאכול רגיל ולהוסיף עוד פרוסת עוגה של 200 קלוריות וזה יהיה סבבה? ודרך אגב להשאיר במסה את אותה כמות חלבון כמו עכשיו נכון? (אוכל בערך 2 גרם חלבון משקל גוף)

תפסיק לפנות למקורות גרועים של אוכל. רק בגלל שעכשיו אתה במאסה ואתה יכול לצרוך עוד קלוריות זו לא סיבה לאכול עוגות ושניצלים באופן קבוע. אין בעיה פה ושם אבל לא הייתי ממליץ להכניס את זה לתפריט הקבוע. מעבר לכך בעוגה קשה לדעת קלוריות אם לא קנויה באריזה.

אני ממש לא נגד ״אוכל רע״ אבל יש הרבה אוכל טוב דחוס קלורית שאתה יכול לתעדף.

כן, 2 גר׳ לקילו משקל גוף יהיה טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית