עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במסה אני כן יכול עכשיו להכניס פיצה פה ושם ואני יכול לגמור מגש בכיף פשוט השאלה זה אם לצרוך עוד חלבון אחרי או שמספיק?אין מדד מדוייק לדברים האלה זה משתנה מפעם לפעם לכמות שמן בצק גבינה בכל מקרה אין לך תפריט עם פיצה אז פעם בשבוע לאכול משלוש שתיים של פיצה לא יהרגו אותך
אם זה פעם ב.. גם במסה לא ישנה כלום 10 גרם לפה ולשם פשוט תרשה לעצמך פעם בשבוע בכיףבמסה אני כן יכול עכשיו להכניס פיצה פה ושם ואני יכול לגמור מגש בכיף פשוט השאלה זה אם לצרוך עוד חלבון אחרי או שמספיק?
חישבתי שעם תוספת פפרוני ופרמזן אקסטרה יש איזה 15 גרם חלבון במשולש כי שאלתי את המוכר והוא אומר שפיצה רגילה הוא שם 200 גרם גבינה משמע 25 על משולש שזה כבר 7 אז בתכלס יוצא 120 חלבון מגש פיצה ומספיק לי לכל היום
בתכלס מגש פיצה זה בסביבות ה2500-2700 קלוריות ו120 גרם חלבון(שזה קצת יותר ממה שאני צריך) אם אני אוכל עם תוספת גבינה ופפרוני אז בתכלס מה יקרה אם אני אוכל כל יום פשוט מגש פיצה ביום וזהו?כמובן שאני לא באמת אעשה את זה אבל בתכלס זה אפשרי ,לא? או למשל לאכול את כל החלבון מחזה עוף ואז נשאר פשוט 1500 קלוריות ואותן לאכול עוגות, שוקולדים חטיפים וכו'? האם אני אעלה טוב בהנחה שאני אהיה בפלוס קלורי של עד 500 או שצריך אוכל איכותי אורז פסטה וכו'?אם זה פעם ב.. גם במסה לא ישנה כלום 10 גרם לפה ולשם פשוט תרשה לעצמך פעם בשבוע בכיף
אני לא יודע מה הרגישות שלך למזון מסויים אני חושב שכמו כל בן אדם נורמאלי לאכול 4 חפיסות שוקולד או לאכול חבילת עוגה בתור פחמימה זה לא ריאלי זה על סף המגעיל תאכל תפריט מסודר עם כמה שטויות שיהיה שתאכל להחזיק את התפריט עדיף שתאכל בצורה נכונה ופעם בשבוע תרשה לעצמך יותרבתכלס מגש פיצה זה בסביבות ה2500-2700 קלוריות ו120 גרם חלבון(שזה קצת יותר ממה שאני צריך) אם אני אוכל עם תוספת גבינה ופפרוני אז בתכלס מה יקרה אם אני אוכל כל יום פשוט מגש פיצה ביום וזהו?כמובן שאני לא באמת אעשה את זה אבל בתכלס זה אפשרי ,לא? או למשל לאכול את כל החלבון מחזה עוף ואז נשאר פשוט 1500 קלוריות ואותן לאכול עוגות, שוקולדים חטיפים וכו'? האם אני אעלה טוב בהנחה שאני אהיה בפלוס קלורי של עד 500 או שצריך אוכל איכותי אורז פסטה וכו'?
ברור שלא 4 חפיסות שוקולד אבל כן אם אני אוכל את החלבון שלי וכו' ואז אשלים את הכל בלמשל 2 חתיכות עוגה, חפיסת שוקולד וכו' השאלה שלי זה אם בהנחה ואני בפלוס של עד 500 זה סבבה או לא? כי בתכלס קלוריה זה קלוריה ונכון אני לא אעשה את זה כל יום כי זה לא בריא בל נטו תיאורתית מבחינת ההשמנה זה ישמין אותי?אני לא יודע מה הרגישות שלך למזון מסויים אני חושב שכמו כל בן אדם נורמאלי לאכול 4 חפיסות שוקולד או לאכול חבילת עוגה בתור פחמימה זה לא ריאלי זה על סף המגעיל תאכל תפריט מסודר עם כמה שטויות שיהיה שתאכל להחזיק את התפריט עדיף שתאכל בצורה נכונה ופעם בשבוע תרשה לעצמך יותר
מבחינת ההשמנה קלוריה זה קלוריה לא משנה מאיפה זה מגיע (לפחות ממה שאני יודע )ברור שלא 4 חפיסות שוקולד אבל כן אם אני אוכל את החלבון שלי וכו' ואז אשלים את הכל בלמשל 2 חתיכות עוגה, חפיסת שוקולד וכו' השאלה שלי זה אם בהנחה ואני בפלוס של עד 500 זה סבבה או לא? כי בתכלס קלוריה זה קלוריה ונכון אני לא אעשה את זה כל יום כי זה לא בריא בל נטו תיאורתית מבחינת ההשמנה זה ישמין אותי?
דרך אגב בהמשך למה ששאלתי על החזה עוף נראלי שבסוף הייתי על איזה 1300-1400 קלוריות ואולי בגלל זה היו תקיעות בימים שהייתי אוכל 100 200 קלוריות אקסטרה כי אז כבר הייתי מגיע לניטרלי שלישמע אתה עובר מקיצון לקיצון. היית על 1200 קלוריות ועכשיו אתה מדבר על פיצה שווארמה וכו׳.
תתבסס על אוכל נורמלי, אני לא חושב שצריך להיות פריק של אוכל הכי נקי שיש רק עוף ואורז, אבל פיצה בתור מאכל קבוע בתפריט - לא.
פעם בשבוע תאכל ארוחת צ׳יט מה שבא לך בלי לספור.
שים לב שאתה מעלה קלוריות בהדרגה מ1200 סביב 100 בשבוע ולא בולס 3000 קלוריות אחרי שבועיים יציאה מהחיטוב.
הבנתי, אז לדעתי אני אכוון להגיע ל2000 ואז גם אם אני חורג ב100 או 200 אני עדיין אהיה באיזור הסבבהאתה לא קורא. אתה עובר מקיצון לקיצון.
תעלה קלוריות בהדרגה, 250 בשבוע זה המון. לעלות פי 2 כמעט בצריכה הקלורית תוך חודש זה הרבה מאוד. לאן אתה ממהר? תעלה לאט. 100 בשבוע.
אני לא חושב שיש ״מזון רע״ אבל להתבסס על שניצלים בתור אוכל קבוע זה לא רעיון טוב. תתמקד באוכל יותר סביר או שאפשר לאכול שניצלים אפויים עם מעט שומן.
וכן. אין לך שום סיבה בעולם להגיע לסטיה של 300 קלוריות.
אם תאכל 2400 קלוריות סיכוי מאוד סביר שתשמין.
2000-2100 זה מה שאני צריך במסה הניטרלי של זה 1500אל תכוון. תגיע לX שהחלטת עליו. אין שום סיבה לחרוג ב200 קלוריות.
תתקדם לאט. תאכל 70-80 אחוז אוכל אמיתי ומעט ״ג׳אנק״.
זה המאמר שקראתי ואני הולך לפיו, שתי פעימות של 200-300 קלוריותתפסיק לראות הכל שחור ולבן. תתקדם לאט.
תקרא את המאמר הבא:
תזונה ותוספים - כיצד להתאזן לאחר הדיאטה? איך לא לקבל ריבאונד של שומן?
כן ברור, גם בגלל שכרגע גם הקיבה שלי די הצטמקה ואני שבע ולאכול עוד 200 קלוריות של פסטה לא יודע אם אני אוכל אני יכול פשוט לאכול רגיל ולהוסיף עוד פרוסת עוגה של 200 קלוריות וזה יהיה סבבה? ודרך אגב להשאיר במסה את אותה כמות חלבון כמו עכשיו נכון? (אוכל בערך 2 גרם חלבון משקל גוף)סבבה, שים לב שאתה לא מעלה אוטומטית את הפעימה השניה, אלא בהתאם לממוצע משקל שבועי, איך שכתוב במאמר.