עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סתם שאלה מנה שווארמה אתה מחשיב כג'אנק פוד? בתכלס אם אני צריך 2000 קלוריות ביום ומנה שווארמה זה איזה 900 קלוריות עם די הרבה חלבון אני יכול לאכול שתי מנות שווארמה ביום ואז ב200 קלוריות להשלים את הקצת חלבון שאני צריך להשלים ואני מגיע לערכים, דבר כזה זה סבבה או לא? כי יש לי בפיתיה בצבא שווארמה שאני יכול לאכול כל יום כמעט (יודע ששמים הרבה שמן ובגלל זה אני מפריז ומחשיב את זה כ900 קלוריות למרות שזה רק 150 גרם הודו, פיתה אחת וחומוס וזה בתכלס גם חלבון גם פחמימה וגם שומן)אם מעלים בהדרגה לא תמיד עולים את המשקל הזה בנוזלים. זה קורה לרוב אחרי שינויים גדולים בכמות הפחמימות.
סבלנות, לאט לאט, לך עפ״י המדריך. תעשה ממוצע שבועי ותראה איפה אתה עומד. להעלות 0.2 ק״ג במצב הזה, זה בסדר גמור.
יש פה גם חזה עוף רוב הפעמים פשוט לא הכי משהו אבל בסדר הוא לא עד כדי כך רעשווארמה זה לאו דווקא ג׳אנק פוד. אבל אתה שוב מתבסס על מזון שהוא בחלק הקיצון יחסית של הסקאלה בתור משהו קבוע - לא מומלץ.
אם אתה לא יודע כמה קלוריות זה, אתה לוקח סיכון לסטות בקלות 200-300 קלוריות למעלה או למטה אם לא יותר.
מה שאר האפשרויות שלך לאכול בצבא?
לא הבנתי למה זה משנה את הקלוריות אם אני אוכל סלט או אנטריקוטראשית , הערך הקלורי שרשום על המוצר הוא הערך של השריפה שלנו בתנור.
הלא ברור לך שמידת הקלוריות שהגוף סופג מפרוסת עוגה שונה אם אכלת קודם סלט או אכלת לפני אנטריקוט.
הבעיה העיקרית באכילת אוכל ג'אנק בחוץ היא לא הקלוריות אלו רמת הנקיון הנמוכה בהשוואה לבית.
תזכור שרובו המוחלט של המעי הוא חיידקים ושאתה אוכל בחוץ (בטח ובטח ג'אנק) אתה מכניס הרבה חיידקים רעים לבטן.
נו באמת.. מה הוא שאל ומה אתה עונה..ראשית , הערך הקלורי שרשום על המוצר הוא הערך של השריפה שלנו בתנור.
הלא ברור לך שמידת הקלוריות שהגוף סופג מפרוסת עוגה שונה אם אכלת קודם סלט או אכלת לפני אנטריקוט.
הבעיה העיקרית באכילת אוכל ג'אנק בחוץ היא לא הקלוריות אלו רמת הנקיון הנמוכה בהשוואה לבית.
תזכור שרובו המוחלט של המעי הוא חיידקים ושאתה אוכל בחוץ (בטח ובטח ג'אנק) אתה מכניס הרבה חיידקים רעים לבטן.
קלוריה שווה קלוריה. לא משנה מה אכלת לפני.ראשית , הערך הקלורי שרשום על המוצר הוא הערך של השריפה שלנו בתנור.