הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לא מרגיש את החזה בבנץ פרס

AMIR2000

משתמש פעיל
300
1
נק' מוניטין:
-32
300
1
עשיתי היום בנץ פרס ולא הרגשתי את החזה עובד ואני חושב שיש לי אחלה טכניקה,אני אוחז באחיזה רחבה מכווץ תבטן ומשאיר את הרגליים לחוצות בקרקע אני מוריד את המוט לחזה,אז למה אני לא מרגיש את החזה?

נערך לאחרונה:
אתה מתכוון שאיןן לך פאמפ.. תאמין לי אתה לא היחיד. בנץ' זה בדרכ'' התרגיל הראשון שכולם עושים במכון.. וגם טווחי החזרות הם בין 3-10. אי אפשר לקבל מזה פאמפ נורמלי ללא תוספים. אבל תאמין לי החזה שלך עובד טוב טוב בבנץ', אם אתה לא מרגי פאמפ בסוף האימון אחרי 3 תרגילים וביניהם פרפר.. אז משו לא בסדר.

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון שאיןן לך פאמפ.. תאמין לי אתה לא היחיד. בנץ' זה בדרכ'' התרגיל הראשון שכולם עושים במכון.. וגם טווחי החזרות הם בין 3-10. אי אפשר לקבל מזה פאמפ נורמלי ללא תוספים. אבל תאמין לי החזה שלך עובד טוב טוב בבנץ', אם אתה לא מרגי פאמפ בסוף האימון אחרי 3 תרגילים וביניהם פרפר.. אז משו לא בסדר.
אני עושה אותו בדרך כלל כתרגיל ראשון בתוכנית A אני עושה 5 חזרות 3 שלושה סטים והמוט היה כבד לי ובכל זאת לא הרגשתי פאמפ,מישהו יכול להסביר לי במה אני טועה בבנץ פרס?

זה טבעי. גם אני לא מרגיש את החזה "עובד" בבנץ' וגם במתח אני לא מרגיש את הרחב הגבי "עובד".
תצטרך פשוט לקבל את זה כאקסיומה שהחזה עובד יופי.

ופאמפ הוא לא מדד לכלום. אם תעשה מאות חזרות עם מוט ריק תרגיש יופי של פאמפ. זה לא אומר שזה אימון אפקטיבי במיוחד.

מן הסתם שאת ה"פאמפ" לרוב תקבל אחרי סטים עם הרבה חזרות, כי זה פשוט יזרים לך יותר דם.

אם זה מה שחשוב לך ואתה רוצה להרגיש אותו ולא משנה לך אם זה יעיל, לא יעיל, או שזה שטויות, תעשה יותר חזרות.

עשיתי היום בנץ פרס ולא הרגשתי את החזה עובד ואני חושב שיש לי אחלה טכניקה,אני אוחז באחיזה רחבה מכווץ תבטן ומשאיר את הרגליים לחוצות בקרקע אני מוריד את המוט לחזה,אז למה אני לא מרגיש את החזה?

עשית אימון חזה? אתה טוען שהטכניקה טובה ולא הרגשת את "הפאמפ"? תהיה רגוע, עם הטכניקה טובה הוא עבד 😃 הכל שאלה גם איזה משקל הרמת וכמה חזרות.
סתם שתדע, תוך כדי תרגיל תתרכז בשריר שאתה מאמן וזה "יעזור לך להרגיש אותו יותר באימון", האפקט הפסיכולוגי משפיע.

• פותח/ת השרשור
זה טבעי. גם אני לא מרגיש את החזה "עובד" בבנץ' וגם במתח אני לא מרגיש את הרחב הגבי "עובד".
תצטרך פשוט לקבל את זה כאקסיומה שהחזה עובד יופי.

ופאמפ הוא לא מדד לכלום. אם תעשה מאות חזרות עם מוט ריק תרגיש יופי של פאמפ. זה לא אומר שזה אימון אפקטיבי במיוחד.
הבנתי שהחזה עובד,תודה

מן הסתם שאת ה"פאמפ" לרוב תקבל אחרי סטים עם הרבה חזרות, כי זה פשוט יזרים לך יותר דם.

אם זה מה שחשוב לך ואתה רוצה להרגיש אותו ולא משנה לך אם זה יעיל, לא יעיל, או שזה שטויות, תעשה יותר חזרות.
איזו הרגשה נהדרת זה שהדם זורם יותר באמצע אימון 👏

עשית אימון חזה? אתה טוען שהטכניקה טובה ולא הרגשת את "הפאמפ"? תהיה רגוע, עם הטכניקה טובה הוא עבד 😃 הכל שאלה גם איזה משקל הרמת וכמה חזרות.
סתם שתדע, תוך כדי תרגיל תתרכז בשריר שאתה מאמן וזה "יעזור לך להרגיש אותו יותר באימון", האפקט הפסיכולוגי משפיע.
הרמתי משקל קל בישבילכם אבל לא בישבלי,אנסה לחשוב על החזה שלי בזמן הבנץ 😉

אני אוהב בביצוע הבנץ' לאחוז מאוד חזק את המוט - זה מביא לכיווץ הידיים.

וגם המחשבה של שליטה במוט תוך כדי ביצוע התרגיל.

זה גם עוזר לכווץ את השכמות, גם אני חושב שזה רעיון טוב.

• פותח/ת השרשור
שאמרתי איזה משקל ברור שהתכוונתי משקל יחסית ליכולות שלך.
אל תזלזל במה שאמרתי לגבי הקטע הפסיכולוגי.
באמת התכוונתי לזה...

אני ינסה את זה
תעשה 20 חזרות ל 3 סטים, תרגיש את החזה יופי, אבל לא תקבל מזה שום דבר.
אחרי החזרה 9 אני כבר יהיה מותש :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית