עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עושה אותו בדרך כלל כתרגיל ראשון בתוכנית A אני עושה 5 חזרות 3 שלושה סטים והמוט היה כבד לי ובכל זאת לא הרגשתי פאמפ,מישהו יכול להסביר לי במה אני טועה בבנץ פרס?אתה מתכוון שאיןן לך פאמפ.. תאמין לי אתה לא היחיד. בנץ' זה בדרכ'' התרגיל הראשון שכולם עושים במכון.. וגם טווחי החזרות הם בין 3-10. אי אפשר לקבל מזה פאמפ נורמלי ללא תוספים. אבל תאמין לי החזה שלך עובד טוב טוב בבנץ', אם אתה לא מרגי פאמפ בסוף האימון אחרי 3 תרגילים וביניהם פרפר.. אז משו לא בסדר.
עשיתי היום בנץ פרס ולא הרגשתי את החזה עובד ואני חושב שיש לי אחלה טכניקה,אני אוחז באחיזה רחבה מכווץ תבטן ומשאיר את הרגליים לחוצות בקרקע אני מוריד את המוט לחזה,אז למה אני לא מרגיש את החזה?
הבנתי שהחזה עובד,תודהזה טבעי. גם אני לא מרגיש את החזה "עובד" בבנץ' וגם במתח אני לא מרגיש את הרחב הגבי "עובד".
תצטרך פשוט לקבל את זה כאקסיומה שהחזה עובד יופי.
ופאמפ הוא לא מדד לכלום. אם תעשה מאות חזרות עם מוט ריק תרגיש יופי של פאמפ. זה לא אומר שזה אימון אפקטיבי במיוחד.
איזו הרגשה נהדרת זה שהדם זורם יותר באמצע אימון 👏מן הסתם שאת ה"פאמפ" לרוב תקבל אחרי סטים עם הרבה חזרות, כי זה פשוט יזרים לך יותר דם.
אם זה מה שחשוב לך ואתה רוצה להרגיש אותו ולא משנה לך אם זה יעיל, לא יעיל, או שזה שטויות, תעשה יותר חזרות.
הרמתי משקל קל בישבילכם אבל לא בישבלי,אנסה לחשוב על החזה שלי בזמן הבנץ 😉עשית אימון חזה? אתה טוען שהטכניקה טובה ולא הרגשת את "הפאמפ"? תהיה רגוע, עם הטכניקה טובה הוא עבד 😃 הכל שאלה גם איזה משקל הרמת וכמה חזרות.
סתם שתדע, תוך כדי תרגיל תתרכז בשריר שאתה מאמן וזה "יעזור לך להרגיש אותו יותר באימון", האפקט הפסיכולוגי משפיע.
אני אוהב בביצוע הבנץ' לאחוז מאוד חזק את המוט - זה מביא לכיווץ הידיים.
וגם המחשבה של שליטה במוט תוך כדי ביצוע התרגיל.
באמת התכוונתי לזה...שאמרתי איזה משקל ברור שהתכוונתי משקל יחסית ליכולות שלך.
אל תזלזל במה שאמרתי לגבי הקטע הפסיכולוגי.
אני ינסה את זהאני אוהב בביצוע הבנץ' לאחוז מאוד חזק את המוט - זה מביא לכיווץ הידיים.
וגם המחשבה של שליטה במוט תוך כדי ביצוע התרגיל.
אחרי החזרה 9 אני כבר יהיה מותש :(תעשה 20 חזרות ל 3 סטים, תרגיש את החזה יופי, אבל לא תקבל מזה שום דבר.