אז תפסיקו עם SS
עוד גאונות מבית היוצר של וואלה וחבריהם EMAD
http://health.walla.co.il/?w=/5101/1751051
עוד גאונות מבית היוצר של וואלה וחבריהם EMAD
http://health.walla.co.il/?w=/5101/1751051
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מדגם המחקר כלל כ-90 גברים מבוסטון, בגילאי 18-55 שנים, כאשר המטרה הייתה להעריך את איכות הזרע וצריכת השומן בתזונה. התוצאות מצביעות על קשר בין צריכת שומן רווי בכמות רבה לבין ירידה של 41% בכמות תאי הזרע, בהשוואה לצריכת שומן רווי בכמות הקטנה ביותר.
בעקבות צריכה רבה של שומן חד-בלתי-רווי חלה ירידה של 46% בתאי הזרע. לעומת זאת, עם צריכת חומצות שומן אומגה-שש נרשמה תנועתיות טובה יותר של תאי הזרע, ועם צריכת חומצות שומן אומגה-שלוש מצב תאי הזרע היה טוב יותר.
לאור ממצאי המחקר קובעים החוקרים כי קיים קשר משמעותי בין צריכת שומן בתזונה לבין מדדי איכות תאי הזרע. הם תיעדו קורלציה בין צריכת שומן רב-בלתי-רווי לבין איכות הזרע. עם זאת, הם לא זיהו קשר בין צריכת שומן רווי ובין כמות תאי הזרע.
WTF?
מדגם המחקר כלל כ-90 גברים מבוסטון, בגילאי 18-55 שנים, כאשר המטרה הייתה להעריך את איכות הזרע וצריכת השומן בתזונה. התוצאות מצביעות על קשר בין צריכת שומן רווי בכמות רבה לבין ירידה של 41% בכמות תאי הזרע, בהשוואה לצריכת שומן רווי בכמות הקטנה ביותר.
בעקבות צריכה רבה של שומן חד-בלתי-רווי חלה ירידה של 46% בתאי הזרע. לעומת זאת, עם צריכת חומצות שומן אומגה-שש נרשמה תנועתיות טובה יותר של תאי הזרע, ועם צריכת חומצות שומן אומגה-שלוש מצב תאי הזרע היה טוב יותר.
לאור ממצאי המחקר קובעים החוקרים כי קיים קשר משמעותי בין צריכת שומן בתזונה לבין מדדי איכות תאי הזרע. הם תיעדו קורלציה בין צריכת שומן רב-בלתי-רווי לבין איכות הזרע. עם זאת, הם לא זיהו קשר בין צריכת שומן רווי ובין כמות תאי הזרע.
WTF?
😵😵😵מדגם המחקר כלל כ-90 גברים מבוסטון, בגילאי 18-55 שנים, כאשר המטרה הייתה להעריך את איכות הזרע וצריכת השומן בתזונה. התוצאות מצביעות על קשר בין צריכת שומן רווי בכמות רבה לבין ירידה של 41% בכמות תאי הזרע, בהשוואה לצריכת שומן רווי בכמות הקטנה ביותר.
WTF?
אם יש משהו שבחיים לא יהיה לי זה ילדים (יש לשמור הודעה זו במועדפים להראות לי עוד 10 שנים)
משה והבן שלו מגלים יחסי חיבה (בעוד כמה שנים) - אילוסטרציה
![]()
מה הקשר בין SS לג'אנק פוד? איך בדיוק ג'אנק פוד עוזר אם אתה עושה SS? מה הבעיה לאכול אוכל נקי בתוכנית הזאת?
תקנו אותי אם אני טועה, לא ציינו שם שאומגה 3 דווקא משפרים?
ככה שהאינואיט יכולים להמשיך לישון ולזלול בשקט... 😃
מעניין מאוד, אם כך, איך המסאי הצליחו להתרבות, לאור הממצאים האלה.
רוב השומן שהאינואיט צורכים הוא בלתי רווי בכלל.
אתה טוען שהשומן של חיות כמו כלבי ים, אריות ים ואיילים (רק לדוגמה) אינו שומן רווי?
בערך (לא "אינו", אלא מיעוטו). או שהחיה רזה למדיי (למשל איילים - לא רלוונטי לדבר על שומן), או שרוב השומן הוא בלתי רווי. בעיקר בחיות ים (דגים, לוויתנים, כלבי\אריות ים וכו').