הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ממה נגרם קילה?

TommyHaas

משתמש מתחיל
59
3
נק' מוניטין:
3
59
3
אני יודע שהמיתוס אומר שקילה נגרם בעיקר כשמרימים משהו כבד . אז זה אומר שלכולנו פה יש קילה? הרי אנחנו לא עושים דאמבל בנץ' עם משקוליות ורודות ולא מרימים מוט אולימפי ריק בדדליפט...אז איך זה שלא כולם חוטפים קילה ?
אני לצערי חטפתי קילה לפני כמה שבועות וזה דבר די מבאס אבל שטויות, זה לא ניתוח מסובך, נעבור את זה. אבל מה שמבאס באמת זה שאין לי מושג איך להמנע מזה כשאני אחזור להתאמן אחרי הניתוח....אשמח לשמוע מה הן דעותיכם בנושא.

נערך לאחרונה:
אין דרך להמנע מקילה. אם זה צריך לקרות לך זה יקרה. זה יכול לקרות בזמן הרמת משקולות באותה מידה כמו שזה יכול לקרות בזמן שאתה מחרבן.
אם עושים לך ניתוח, זה לא יקרה שוב, רק תדאג שיסדרו את שני הצדדים. גם את הצד שבו אין לך קילה.

אנילא חושב שאתה צודק
אני שמעתי מכמה אנשים שהיה להם קילה בצד אחד וזה חזר באותו צד אחרי תקופה כלשהי אחרי הניתוח...

זה תלוי איך תקנו את זה. תדאג שיתקנו את זה עם רשת סינטטית.

• פותח/ת השרשור
אני דווקא עושה בלי רשת
הרופא מנתח המליץ לי לעשות בלי כי הרשת הזאת אמורה להשאר בגוף אחרי זה לכל החיים ..בכל זאת גוף זר שישאר לכל החיים בגלל בעיה יחסית מאוד פשוטה נראה לי לא כדאי..

תעשה מה שאתה מוצא לנכון, אבל עד כמה שאני יודע אין בעיות עם הרשת, וזה מפחית את הסיכוי לחזרה.

ההחלמה היא דיי ארוכה אחרי הניתוח קח את זה בחשבון תפחית אוכל שלא תשמין זה יכול לקרות עוד פעם אם לא תיזהר

• פותח/ת השרשור
ההחלמה היא דיי ארוכה אחרי הניתוח קח את זה בחשבון תפחית אוכל שלא תשמין זה יכול לקרות עוד פעם אם לא תיזהר

השאלה שלמנעה פתחתי את הדיון הזה היא איך להזהר ולהמנע מקילה בעתיד..אז זה לא ממש עוזר לי שאתה אומר לי שזה יכול לקרות עוד פעם אם אני לא אזהר

נתנו לך פה הסבר.. אני לא מבין גדול בקילה אבל תראה.

קילה נגרם ממאמץ שכולל הרמת משקל כבד..
כאשר אתה מרים משקולות כבדות אתה במאמץ אבל לא במאמץ יתר (לפחות לא אמור להיות).
יש כאלה שלא יהיה להם קילה בחיים אפילו אם הם ינסו להרים מטוס ויש כאלה שיהיה להם ממשקל יחסית נמוך.
אין כל כך דרך להיזהר מלבד לא לנסות להרים משקלים שביודעין אתה יודע שאין סיכוי שתרים אותם... (RM1 הכוונה) אלא אם אתה מחליט לעבוד על כוח ואז אין ברירה

קילה נגרם ממאמץ שכולל הרמת משקל כבד..
כאשר אתה מרים משקולות כבדות אתה במאמץ אבל לא במאמץ יתר (לפחות לא אמור להיות).
יש כאלה שלא יהיה להם קילה בחיים אפילו אם הם ינסו להרים מטוס ויש כאלה שיהיה להם ממשקל יחסית נמוך.
אין כל כך דרך להיזהר מלבד לא לנסות להרים משקלים שביודעין אתה יודע שאין סיכוי שתרים אותם... (RM1 הכוונה) אלא אם אתה מחליט לעבוד על כוח ואז אין ברירה

זה לא נכון. אתה יכול לא להרים כל החיים שלך שום דבר ששוקל יותר מ 20 קילו ועדיין לקבל קילה. זה לא קשור להרמת משקולות.

אין דרך טובה להמנע מזה.

זה לא בגלל שאין מספיק לחץ תוך ביטני?
כמו בפחית שאם תוריד את הלחץ שלה מבפנים יהיה קל למעוך אותה ואם תגדיל את הלחץ בפנים יהיה יותר קשה.

קולדפייר לא אמרתי שזה רק בגלל משקל כבד..
אבל רוב האנשים ששמעתי שהיה להם קילה זה בגלל מאמץ לאו דווקא משקולות וזה לאו דווקא צריך להיות מאמץ של 09230923 קילו בלחיצת חזה..
זה יכול להיות מאמץ רגעי של להחליף את המיכל מים במתקן מים וכד'

קולדפייר לא אמרתי שזה רק בגלל משקל כבד..
אבל רוב האנשים ששמעתי שהיה להם קילה זה בגלל מאמץ לאו דווקא משקולות וזה לאו דווקא צריך להיות מאמץ של 09230923 קילו בלחיצת חזה..
זה יכול להיות מאמץ רגעי של להחליף את המיכל מים במתקן מים וכד'

זה לא בגלל הרמת משקל. זה יכול לקרות תוך כדי הרמת משקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית