הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עבודה על הרחב גבי

YouAfc

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
12
42
0
כרגע אני עושה דדליפט משהו כמו 55 קילו(אני מנסה להעלות כמה שיותר במשקל,אבל לפעמים זה קשה) ואני גם רוצה להתשפר במתח.הדדליפט לא נראלי עוזר לי במתח אז חשבתי לשלב גם סטיף לג דדליפט?למה כרגע אני עושה אולי מתח אחד ואני רוצה לעשות יותר
מה דעתכם?

הוא לא עובד על הרחב גבי, הוא עובד על זוקפי הגב זה שריר שונה.
בסטיף לג דדליפט הוא יכול להיות מייצב אבל לא דינאמי.

הכוונה הייתה כמובן לפשיטה, לדעתי יש פשיטה קטנה שנעשית באופן טבעי בכתף מהמצב ההתחלתי לסוף, אני אוודא את זה מאוחר יותר.

---------- התגובה התווספה ב 23:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:38 ----------

טוב, חשבתי שמתבצעת איזושהי פשיטה כפויה, אבל כנראה שהתנועה שקוראת היא קירוב כפוי, לפחות ע"פ הספר ההוא בעברית (חבל שהשם לא חתום):

"ההפעלה הכפויה של הליטיסמוס [בתמונה השמאלית], שימו לב שהמוט קרוב לרגליים, ולא תלוי
ישירות מתחת לכתפיים, [כמו בתמונה הימנית]כמו שכח המשיכה מושך אותו, מה שיוצר זווית
כפויה בכתף שבה הלטיסמוס מושך את המשקל חזרה לגוף, כדי לאפשר לגוף לשמור אל שווי
המשקל . הפעלה מענינית זו של הלטיסמוס היא מאוד משמעותית, עד כדי כך שבאחת
מהווירציות של הדדליפט הנמצאות בשימוש ע"י מפתחי גוף השימוש בלטיסמוס הופך למודגש
הרבה יותר [בעזרת כמה טריקים קטנים שנעודו למקסמם את הפעלת הלטיסמוס] עד שהוא
בהחלט מורגש בסוף התנועה"

דדליפט אומנם עוזר לחזק את הרחב גבי, אבל יש לי רעיון מטורף. מה דעתך על מתח כדי לשפר את המתח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית