נק' מוניטין:
14
- 50
- 0
אני לומד בפנימיה.
הבעיה שם זה הימים והשעות שהחדר כושר פתוח.
בדרך כלל נשארים שם שבת אחת ובשנייה יוצאים, זאת אומרת שפעם בשבועיים אני בבית לסופ"ש.
בשבוע שנשארים שבת החד"כ פתוח ראשון, רביעי ומוצ"ש, בשבוע שיוצאים החד"כ פתוח בראשון ורביעי.
אני יודע, חרא ימים וגם יש לי תמיד אולי שעה ו10 דקות להתאמן שם כשיש בגלל שהוא נסגר מוקדם.
תזונה לא בעיה.. יש שם ביצים וחלב בשפע אני משלים עם זה חלבונים וקלוריות.
מה אני עושה עם הימים אבל? נגיד יוצא לי אימון במוצ"ש ואחרי זה ישר אימון בראשון..
אני מתאמן AB ככה שזה פחות בעיה, (אגב, אני מתאמן AB בגלל הבעיה עם הימים, הציוד ובעיקר המאמן)
אני יפרט את התוכנית למטה.
הבעיה עם המאמן זה שהוא חיי במיתוסים.. הוא אומר לי סקוואט זה התרגיל הכי טוב לרגליים והכי מסוכן לגב והוא מכיר מישהו שנפצע לחצי שנה מסקוואט.. כמה שאני לא מסביר לו הוא לא קולט ובגלל שזה פנימיה אני לא יכול להתעלם ממנו ולהתווכח איתו.
הוא המטרה היחידה שלו זה שאף אחד לא ייפצע, לא אכפת לו ההתקדמות של אנשים. בגלל זה הוא אומר לכולם לא לעשות פחות מ10 חזרות, אם הוא תופס מישהו עושה פחות מ10 חזרות הוא תופר לו את הביצים. את זה לפחות הצלחתי לקמבן לעבוד באיזה טווח חזרות שאני רוצה, אבל סקוואט ודדליפט לא הצלחתי.
פרס ובנץ' הוא לא מפריע לי לעשות.
אפילו בנט אובר רואו הוא לא נותן לי לעשות.. לא ייאמן הדבר הזה
מה אני עושה עם זה? גם עם הימים, השעות ובעיקר עם המאמן והקטע של הסקוואט והדדליפט
אה והנה התוכנית
A: חזה רגליים יד קדמית בטן
בנץ' 3X8
בנץ' שיפוע עליון עם דאמבלים 3X8
סקוואט 3X6 (בינתיים לאנג'ים 3X10 כי הוא לא נותן לי לעשות סקוואט)
יד קדמית
כפיפות מרפקים יד יד בישיבה 3X10
מתח בסופיניציה עם משקל 3X6
בטן: כפיפות בטן עם משקל 3X12
B: כתפיים גב יד אחורית
פרס 3X6
מתח עם משקל 3X6
מסור (כי הוא לא נותן לעשות בנט אובר רואו, וגם אני לא יודע את הטכניקה של זה) 3X10
*דדליפט (בינתיים לא כי הוא לא נותן לי לעשות וגם אני לא כזה טוב בטכניקה.. צריך לתרגל את זה עוד)
מקבילים טיפה יותר מרוחב כתפיים 3X8
אני אשמח אם תעזרו לי בדברים האלה.
אה, ואם יש לכם הערות על התוכנית אני אשמח לשמוע
הבעיה שם זה הימים והשעות שהחדר כושר פתוח.
בדרך כלל נשארים שם שבת אחת ובשנייה יוצאים, זאת אומרת שפעם בשבועיים אני בבית לסופ"ש.
בשבוע שנשארים שבת החד"כ פתוח ראשון, רביעי ומוצ"ש, בשבוע שיוצאים החד"כ פתוח בראשון ורביעי.
אני יודע, חרא ימים וגם יש לי תמיד אולי שעה ו10 דקות להתאמן שם כשיש בגלל שהוא נסגר מוקדם.
תזונה לא בעיה.. יש שם ביצים וחלב בשפע אני משלים עם זה חלבונים וקלוריות.
מה אני עושה עם הימים אבל? נגיד יוצא לי אימון במוצ"ש ואחרי זה ישר אימון בראשון..
אני מתאמן AB ככה שזה פחות בעיה, (אגב, אני מתאמן AB בגלל הבעיה עם הימים, הציוד ובעיקר המאמן)
אני יפרט את התוכנית למטה.
הבעיה עם המאמן זה שהוא חיי במיתוסים.. הוא אומר לי סקוואט זה התרגיל הכי טוב לרגליים והכי מסוכן לגב והוא מכיר מישהו שנפצע לחצי שנה מסקוואט.. כמה שאני לא מסביר לו הוא לא קולט ובגלל שזה פנימיה אני לא יכול להתעלם ממנו ולהתווכח איתו.
הוא המטרה היחידה שלו זה שאף אחד לא ייפצע, לא אכפת לו ההתקדמות של אנשים. בגלל זה הוא אומר לכולם לא לעשות פחות מ10 חזרות, אם הוא תופס מישהו עושה פחות מ10 חזרות הוא תופר לו את הביצים. את זה לפחות הצלחתי לקמבן לעבוד באיזה טווח חזרות שאני רוצה, אבל סקוואט ודדליפט לא הצלחתי.
פרס ובנץ' הוא לא מפריע לי לעשות.
אפילו בנט אובר רואו הוא לא נותן לי לעשות.. לא ייאמן הדבר הזה
מה אני עושה עם זה? גם עם הימים, השעות ובעיקר עם המאמן והקטע של הסקוואט והדדליפט
אה והנה התוכנית
A: חזה רגליים יד קדמית בטן
בנץ' 3X8
בנץ' שיפוע עליון עם דאמבלים 3X8
סקוואט 3X6 (בינתיים לאנג'ים 3X10 כי הוא לא נותן לי לעשות סקוואט)
יד קדמית
כפיפות מרפקים יד יד בישיבה 3X10
מתח בסופיניציה עם משקל 3X6
בטן: כפיפות בטן עם משקל 3X12
B: כתפיים גב יד אחורית
פרס 3X6
מתח עם משקל 3X6
מסור (כי הוא לא נותן לעשות בנט אובר רואו, וגם אני לא יודע את הטכניקה של זה) 3X10
*דדליפט (בינתיים לא כי הוא לא נותן לי לעשות וגם אני לא כזה טוב בטכניקה.. צריך לתרגל את זה עוד)
מקבילים טיפה יותר מרוחב כתפיים 3X8
אני אשמח אם תעזרו לי בדברים האלה.
אה, ואם יש לכם הערות על התוכנית אני אשמח לשמוע