הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אני עושה במצב הזה?

menahem_bozaglo

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
14
50
0
אני לומד בפנימיה.

הבעיה שם זה הימים והשעות שהחדר כושר פתוח.
בדרך כלל נשארים שם שבת אחת ובשנייה יוצאים, זאת אומרת שפעם בשבועיים אני בבית לסופ"ש.
בשבוע שנשארים שבת החד"כ פתוח ראשון, רביעי ומוצ"ש, בשבוע שיוצאים החד"כ פתוח בראשון ורביעי.

אני יודע, חרא ימים וגם יש לי תמיד אולי שעה ו10 דקות להתאמן שם כשיש בגלל שהוא נסגר מוקדם.

תזונה לא בעיה.. יש שם ביצים וחלב בשפע אני משלים עם זה חלבונים וקלוריות.

מה אני עושה עם הימים אבל? נגיד יוצא לי אימון במוצ"ש ואחרי זה ישר אימון בראשון..
אני מתאמן AB ככה שזה פחות בעיה, (אגב, אני מתאמן AB בגלל הבעיה עם הימים, הציוד ובעיקר המאמן)

אני יפרט את התוכנית למטה.
הבעיה עם המאמן זה שהוא חיי במיתוסים.. הוא אומר לי סקוואט זה התרגיל הכי טוב לרגליים והכי מסוכן לגב והוא מכיר מישהו שנפצע לחצי שנה מסקוואט.. כמה שאני לא מסביר לו הוא לא קולט ובגלל שזה פנימיה אני לא יכול להתעלם ממנו ולהתווכח איתו.
הוא המטרה היחידה שלו זה שאף אחד לא ייפצע, לא אכפת לו ההתקדמות של אנשים. בגלל זה הוא אומר לכולם לא לעשות פחות מ10 חזרות, אם הוא תופס מישהו עושה פחות מ10 חזרות הוא תופר לו את הביצים. את זה לפחות הצלחתי לקמבן לעבוד באיזה טווח חזרות שאני רוצה, אבל סקוואט ודדליפט לא הצלחתי.
פרס ובנץ' הוא לא מפריע לי לעשות.
אפילו בנט אובר רואו הוא לא נותן לי לעשות.. לא ייאמן הדבר הזה

מה אני עושה עם זה? גם עם הימים, השעות ובעיקר עם המאמן והקטע של הסקוואט והדדליפט

אה והנה התוכנית

A: חזה רגליים יד קדמית בטן

בנץ' 3X8
בנץ' שיפוע עליון עם דאמבלים 3X8

סקוואט 3X6 (בינתיים לאנג'ים 3X10 כי הוא לא נותן לי לעשות סקוואט)

יד קדמית
כפיפות מרפקים יד יד בישיבה 3X10
מתח בסופיניציה עם משקל 3X6

בטן: כפיפות בטן עם משקל 3X12

B: כתפיים גב יד אחורית

פרס 3X6

מתח עם משקל 3X6
מסור (כי הוא לא נותן לעשות בנט אובר רואו, וגם אני לא יודע את הטכניקה של זה) 3X10
*דדליפט (בינתיים לא כי הוא לא נותן לי לעשות וגם אני לא כזה טוב בטכניקה.. צריך לתרגל את זה עוד)

מקבילים טיפה יותר מרוחב כתפיים 3X8

אני אשמח אם תעזרו לי בדברים האלה.
אה, ואם יש לכם הערות על התוכנית אני אשמח לשמוע

בתור אחד שגם גדל בפנמייה (צבאית) משתתף בצערך. לדעתי אין לך כל כך הרבה מה לעשות עם המדריך זה.. (חוץ מלעוף משם)
בקשר לתוכנית - תעשה מה שאתה יכול ולא נורא - תבין שאפשר להתקדם בכל תוכנית.. נכון זה יכול להיות לא אופטימלי אבל אתה צעיר ואם תתמיד אתה תגיע רחוק. גם בתוכנית כזאת אפשרי להתחזק כמו בSS פשוט אולי לא באותה כמות הזמן. מבחינת ימים - אותו סיפור.. אם אין לך איך ומתי להתאמן אחרת אז אין לך ואין מה לעשות. תתמוד עם מה שיש. 3 ימים בשבוע גם אם הם במרחקים מוזרים כאלה זה פי מליון עדיף על לא להתאמן בכלל. תעשה מה שאתה יכול ותנסה להתקדם כמה שאתה יכול במשקלים. אם אתה לא חושב שתוכל לשנות את דעתו של המדריך אין לך מה להתווכח איתו כבר עדיף שתלך בגישה של "מה 'ניינים אח שלי גיבור" (מנסיון שלי מהפנמייה זה עובד הכי טוב..) הכי חשוב תתמיד.

• פותח/ת השרשור
להתקדם אני יכול ואני עושה את זה.. כמובן שהייתי מתקדם הרבה יותר טוב עם ימים ושעות מסודרות, אבל אני מסתדר עם מה שיש.
פשוט היה עדיף אם היה אפשר לייעל את התקופה שאני בפנימיה הזאת.
בקיצור מה שאתה אומר זה "זה מה יש ועם זה ננצח"?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית