הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לתוכנית HST

shahafa1

משתמש מתחיל
146
0
נק' מוניטין:
137
146
0
קראתי על התוכנית הזאת ויש לי כמה דברים שלא הבנתי ולא מצאתי תשובות עליהן:

לפי הFAQ פה באתר רשום שנגיד RM15 לבנץ' הוא 60 קילו אז באימון השישי אני מגיע ל60 קילו או ליותר ?

כשמסיימים את כל שלושת הבלוקים לא הבנתי מה האפשריות בבלוק הריביעי ?

וכמה זמן מנוחה יש בין בלוק לבלוק אם יש בכלל ..

ולא הבנתי מזאת אומרת חזרות שליליות ?

תודה !! 🆘

הבנתי. אז על תכנס בשלב זה לHST תרים עוד את המשקלי עבודה עם התוכנית הליניארית.

הבנצ' שלך נמוך למשקל הגוף לטעמי ויש מצב שיש לך עוד לתת ביתר התרגילים

• פותח/ת השרשור
אז אתה אומר שכדאי לי לנסות את הלינראית ? והצצתי עכשיו בקישור שנתתה הטבלה שבאקסל מייחסת לליברות או לק"ג ולא הבנתי את הסיכום הזה בסוף של הtonage כאילו מזה אומר ...
אבל התוכנית הלינארית היא גם תוכנית כח לא ? אני דיי רוצה לשנות ולנסות לעלות את החזרות שלי לאזור ה8-10 או שזה לא ממש משנה ? תודה על העזרה

תתעלם מהיתר - תזין את המשקלי עבודה שלך ואת מספר החזרות. זה לא ממש משנה קילו או ליברות. הכל ביחס למה שאתה מזין.

זאת תוכנית כוח. אבל יש בה תרגילי עזר לידיים - וגם 8 חזרות בחלק מהאימונים. תעבור טוב על הפרטים.

זאת תוכנית מנצחת.

• פותח/ת השרשור
סבבה אחי תודה רבה שכנעתה אותי ללכת על זה מקווה שיהיה טוב לגבי האוכל זה כמו SS פשוט בולסים כן ? וזה יכול לפתור לי את הבעיה בבנץ כי למרות שאני 90 קילו הזרועות שלי יחסית לא גדולות וזה נראה לי הבעיה (אני דיי חושב שזה גנטיקה כי הייתי עולה מבחינת משקלים) תודה גבר ממש עזרתה לי !!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית