הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חציית כדור מולטי ויטמין

• פותח/ת השרשור shabi
  • פורסם בתאריך

shabi

משתמש מתחיל
256
1
נק' מוניטין:
177
256
1
אם אחצה כדור מולטי , אקח חצי מיד לאחר החיתוך ואת החצי השני אקח בערב , האם הערכים שבכדור יכולים להיפגע ? למשל חשבתי על אפשרות לחמצון עם האוויר של הויטמין סי
אשמח לתשובות

תודה

• פותח/ת השרשור
לגמרי שייך לשאלות מפגרות.

שאלה לגיטימית ביותר
חשבת אולי שבנאדם שלא צריך ים ויטמינים מעוניין בזה? מין הסתם חלוקת הויטמינים על פני היום הרבה יותר יעילה מצריכה של כמות מרוכזת בפעם אחת
לשלוח את התגובה שלך לאשכול התגובות המפגרות

שאלה לגיטימית ביותר
חשבת אולי שבנאדם שלא צריך ים ויטמינים מעוניין בזה? מין הסתם חלוקת הויטמינים על פני היום הרבה יותר יעילה מצריכה של כמות מרוכזת בפעם אחת
לשלוח את התגובה שלך לאשכול התגובות המפגרות

שאלה לגיטימית, אבל יש לך שרשור ייעודי לשאלות מהסוג הזה.

השאלה היא למה לעשות את זה מלכתחילה.
בכל מקרה ריכוז החומר בכדור הוא במקומות שונים ואם תחתוך כדורי לחצי זה לא אומר שהריכוז יהיה 50-50

• פותח/ת השרשור
נגיד אני מעוניין לצרוך X ויטמינים בבוקר ו X ויטמינים בערב
ו"בטעות" קניתי מולטי עם 2X ויטמינים בכדור
אז שאלה הגיונית ביותר אם אפשר לחצות אותו
משה נתן לי את התשובה ,שהויטמינים לא בטוח מפוזרים שווה בשווה על הכדור

זה הכל ...

אם כבר מדברים על חציית כדורים - שמתי לב שבכדורי המגנזיום - סידן - אבץ. הם די יוצאים בשלמותם בצואה.

אם באו לי בקופסא כמה כדורים חצויים(ועברו איזה חודשיים-שלושה) לקחת או לא לקחת אותם?
תיקח.
אם כבר מדברים על חציית כדורים - שמתי לב שבכדורי המגנזיום - סידן - אבץ. הם די יוצאים בשלמותם בצואה.
WTF 😲?
אתה מדבר על פורמולת שילוב שלהם?

תיקח.

WTF 😲?
אתה מדבר על פורמולת שילוב שלהם?

כן הכדור המשולב - שמתי לב, שהוא יוצא בשלמותו בצואה. (או כמעט שלם)..... האם זה אמור להעלות שאלות בנגע למערכת העיכול שלי?

כן הכדור המשולב - שמתי לב, שהוא יוצא בשלמותו בצואה. (או כמעט שלם)..... האם זה אמור להעלות שאלות בנגע למערכת העיכול שלי?

אתה בטוח שאתה רואה נכון מה אתה מחרבן?
אני גם לוקח תכדור המשולב אבל וואלה החרא יוצא רגיל ומגעיל

זה מוזר. הכדור אמור להתמוסס עם הזמן גם בכוס מים- ככה שזה מאוד מוזר.
אני לא לוקח פורמולות אז אני לא יודע.
אולי המוצר מקולקל.

אתה רציני?
מה אתה לוקח?

לפעמים כשאני לוקח את הכדור [גם אני לוקח פורמולה של שלושתם] ושהידיים שלי רטובות.. זה כב רמשאיר לי סימן לבן ואבקתי על היד

פעם שמתי כדור בכוס מים וזה התמושש תוך כמה דקות...

אני לוקח את הסידן - מגנזיום - אבץ בכדור המשולב של NSI. (זה שמגיע באריזה של 300 כדורים)

הכדור אמור להתמוסס במים לחלוטין ?

אני אשים עכשיו כדור בכוס מים ואבדוק

נ.ב צירפתי תמונה של מה שאני לוקח

קבצים מצורפים

• NSI-Calcium-Magnesium-And-Zinc-844197010806.jpg
    NSI-Calcium-Magnesium-And-Zinc-844197010806.jpg
    KB 3.8 · צפיות: 179
גם אני לוקח את זה
ו TUXILGHT גם אצלי זה משאיר לבן ואבקה כזאת על האצבע אני מניח שככה זה אמור להיות לא?

לא בתוך שניות או דקות. אבל בתוך ימים.
במערכת העיכול יש הרבה יותר ממים.
בקיצור- זה אמור להתמוסס. יש מצב שזה מקולקל.
אני יודע על עוד אנשים שלוחקים את זה ולאף אחד זה לא קרה.

אני לוקח את הסידן - מגנזיום - אבץ בכדור המשולב של NSI. (זה שמגיע באריזה של 300 כדורים)

הכדור אמור להתמוסס במים לחלוטין ?

אני אשים עכשיו כדור בכוס מים ואבדוק

נ.ב צירפתי תמונה של מה שאני לוקח

לפני 4 דקות שמתי כדור במים של מה שאני לוקח והוא כבר הפך לאבקה..

במקרה.. או שלא.. [סוכנות אלירן&אלירן עב"מ עובדת טוב] יש לי גם את ה NSI שמחכה שמה שאני לוקח עכשיו יגמר [בקרוב].. שמתי עכשיו גם כדור במים.. ונראה כמה זמן לוקח לו להתמוסס אם בכלל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית