עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עזבו סקוואט, כשאני קם מישיבה או מהמיטה זה לפעמים קורה לי.
זה קורה בעיקר בגלל שינוי לחץ דם וזה מאוד שכיח.בקשר לזה שקמים מהר מהמיטה ורואים עיגולים קטנים,אני זוכר שקראתי שזה נובע מחוסר באיזה שהוא ויטמין\מינירל,
מגנזיום עם אני לא טועה.
זה גם לפעמים קורה לי שאני שוכב ואז אני קם מהר מידי. ההרגשה היא כמעט התעלפות וצריך כמה דקות כדי שזה יסתדר.
אני קראתי על זה פעם שזה קשור למחסור זמני בדם במוח. במעבר קיצוני משכיבה רגועה לעמידה הדם מתנקז מהמוח והלב שהיה במצב שכיבה רגועה לא עומד בקצב של הזרמת הדם חזרה. וזה יוצר מחסור של דם במוח לכמה דקות (אני לא יודע כמה זה נכון, אבל יצא לי לקרוא על משהו בסגנון.)
זה קורה בעיקר בגלל שינוי לחץ דם וזה מאוד שכיח.
אם זה קורה לעתים תכופות כדאי לראות אם זה לא בעייה של חוורון או לחץ דם באופן כללי.
עד כמה שאני יודע, בסקוואט זה יכול להיות גם תוצאה של היפר-ונטילציה, שעלולה לגרום גם לעילפון.
לי אין חיוורון כשזה קורה, בדקתיוהאם ב"לחץ דם באופן כללי" אתה מתכוון ללחץ דם תקין או לא שנבדק כשלמשל מנסים להשיג אישור רפואי לאימונים?![]()
מצטער על הדאבל פוסט חשבתי שאתה הגבת אחרי התגובה האחרונה שלי.
וואווו וואוווו ואווווו ואוווווווווווווווווו.
מה קיבינימט הולך פה?
מה שאלתי ולאן הדיון הזה הגיע?!
כמה שטויות נזרקו אלוהים.
1. אין קשר בין קימה ובלקאאוט לבין מה שאני שאלתי.
2. זה שקמים מהר ואז מקבלים שחור בעיניים זה מצניחה פתאומית של לחץ הדם. זה עובר אחרי כמה שניות כי הגוף מסתגל לזה ומעלה את לחץ הדם. אם תקומו לאט זה לא יקרה.
3. מה שאני שאלתי בכלל לא דומה. אני מדבר על עלפון מיידי. - אין מצב שזה קורה מהיפרונטילציה מהסיבה הפשוטה שאתה כמעט ולא נושם בסקוואט.
4. לאנשים שסובלים מלחץ דם נמוך בד"כ יהיה בלקאאוט בתדירות גבוהה יותר. זה לא מחסור בשום ויטמין או מינרל זה דבר טבעי שקורה אצל כל בנאדם.
אנמים נוטים לזה יותר.
5. אף אחד לא ענה לי על השאלה. גם לא ריפטו. אני מניח שזה חוסר אספקת דם מעורקי הסרברל (מוזר כי הקרוטיד בדרך כלל יותר משמעותי).