הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 5X5-ROW

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
מזה התרגיל הזה ROW אני חיפשתי וראיתי שיש הרבה סוגים אז לאיזה סוג מתכוונים בתוכנית הזאת ואותו השאלה לגביי INCLINE

מזה התרגיל הזה ROW אני חיפשתי וראיתי שיש הרבה סוגים אז לאיזה סוג מתכוונים בתוכנית הזאת ואותו השאלה לגביי INCLINE
בנט אובר ולגבי השני נראלי פרס חכה לעוד תגובות

פעם הבאה ב''אשכול השאלות המפגרות''

1. חתירה בהטייה קדימה
2. לחיצת כתפיים בעמידה או לחיצת חזה בשיפוע עליון (עדיפות ללחיצת כתפיים)

• פותח/ת השרשור
בנט אובר ולגבי השני נראלי פרס חכה לעוד תגובות

פעם הבאה ב''אשכול השאלות המפגרות''
למה מי אתה ??? שאומר ל"אשכול השאלות המפגרות"
עובדה שרציתה שאני יחכה לעוד תגובות מה שמביע על זה שאתה בעצמך לא בטוח בתשובה שנתת.
חוץ מיזה ROW אפשר לעשות בכל מיני צורות בגלל זה שאלתי מה עדיף ומה מקובל כנ"ל לגביי פרס

---------- התגובה התווספה ב 21:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:31 ----------

1. חתירה בהטייה קדימה
תודה רבה אחי עזרתה פעם נוספת:)😃

למה מי אתה ??? שאומר ל"אשכול השאלות המפגרות"

למה מי הוא צריך להיות? אשכול השאלות המפגרות זה לא קללה או ירידה. זה אשכול ייעודי לשאלות פשוטות, קטנות או כאלו שאמורות להיות ברורות וידועות. בקיצור, שאלות שבשבילן לא פותחים אשכול חדש. כמו האשכול שפתחת כאן.

• פותח/ת השרשור
1. חתירה בהטייה קדימה
בהטייה קדימה עד כמה?
המאמן בחדר כושר שלי אומר שצריך להיות מקביל לריצפה בזמן שעושים את התרגיל הזה זה נכון?
האם אפשר לעשות את זה במכונה(מי שלא יודע למה אני מתכוון זה חתירה בישיבה שאתה מושך כלפייך)

כן הגב מקביל לרצפה. (לפחות בגרסה שאני מבצע)

לגבי חתירה במכונה עדיץ שלא - אני כרגע מבצע במכונה בגלל כאבים במפרק - אבל מאז ומעולם אני עובד במשקל חופשי בחתירה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית