הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למי שעבר פה חיטוב

• פותח/ת השרשור cuba
  • פורסם בתאריך

cuba

משתמש מתחיל
167
0
נק' מוניטין:
-7
167
0
אני מתחיל ביום ראשון חיטוב..
להתחיל קודם כל מתפריט נטרלי של שבוע? או להתחיל ישר במאזן קלורי שלילי?

עם אני עושה חיטוב רגיל ולא דל פחממה כל כמה זמן עושים העמסה?

תוך כמה זמן לעבור מחיטוב רגיל לחיטוב דל פחממה?

את העמסה אני יכול להתחיל למשל ביום שישי שהיא תסתיים בשבת לפני שאני הולך לישון? כאילו בשישי בצהרים הולך לאימון ואז מהארוחת שישי עד שבת לפני השינה תיהיה העמסה? קצת יותר מ24 שעות
איזה תוספים כדאי לי לקנות בחיטוב ?

• פותח/ת השרשור
מאדקו
אני שוקל 93 הנטרלי שלי הוא בערך 2750 אז זה בסדר לא? לשבוע ואז אני יתחיל להוריד קלוריות בהדרגה

אני הייתי מתחיל מסביבות 2500, אתה לא הולך להוציא אנרגיה במדקאו כמו ב-SS. אבל אתה יכול לנסות להתחיל כמו שאמרת ולהוריד בהדרגה.

הממ לפי הספר רצוי, לי אף פעם אין זין לדברים האלה. אתה יכול לעשות שבוע נייטרלי מינוס, גם ככה תרד בו כמה קילו נוזלים.

תעשה שבוע ניטראלי על 2500 בערך,הייתי מוריד איזה 10 גרם שומן וקצת פחמימה ממה שרשמת וזה יוצא בערך 2500...

אחרי זה תוריד בהדרגה לסביבות ה 1800-2000 (תשחק עם זה)...אם אתה 20% שומן אין סיבה שתהיה על מתחת ל 100 גרם פחמימה,זה קשה מאוד (פיזית ונפשית)..עד 15% שומן תהיה עם לפחות 100 גרם פחמימה,זאת דעתי כי אם אתה 20% החיטוב לא הולך להיות קצר,ולא נראה לי שסביר שתחזיק כמה חודשים על פחות מ100 גרם פחמימה...

בכל מקרה אני הייתי יורד ל 150~ פחמימה ו 80~ שומן,משאיר את החלבון בערך 2-2.5 משקל גוף וסוגר עניין לפחות עד 15% שומן

למה לעזזל אתה צריך לרדת לכמות פחמימה על כך נמוכה? אין שום צורך לא תורם לשום דבר להיפך זה רק מעקב אתה נהיה מכונה להפרשת קורטיזול והאימונים הם זבל ולא אפקטביים. תעשה חיטוב רגיל ומאוזן לא צריך את כל השטויות האלה של העמסות וכל זה. אלה טכניקות מתקדמות שנועדו לרדת לאחוזי שומן ממש נמוכים. ובריא בטח שזה לא.

למה לעזזל אתה צריך לרדת לכמות פחמימה על כך נמוכה? אין שום צורך לא תורם לשום דבר להיפך זה רק מעקב אתה נהיה מכונה להפרשת קורטיזול והאימונים הם זבל ולא אפקטביים. תעשה חיטוב רגיל ומאוזן לא צריך את כל השטויות האלה של העמסות וכל זה. אלה טכניקות מתקדמות שנועדו לרדת לאחוזי שומן ממש נמוכים. ובריא בטח שזה לא.

אני אשמח לראות מחקרים שזה לא "בריא"ֿ, ואני רוצה לראות גם סימוכין לזה שזה לא תורם לשום דבר. ו-150 גרם פחמימה זה בהחלט לא עושה אותך מכונה להפרשת קורטיזול, יש אנשים שלא עוברים את זה גם במאסה.

אני אשמח לראות מחקרים שזה לא "בריא"ֿ, ואני רוצה לראות גם סימוכין לזה שזה לא תורם לשום דבר. ו-150 גרם פחמימה זה בהחלט לא עושה אותך מכונה להפרשת קורטיזול, יש אנשים שלא עוברים את זה גם במאסה.
על מה אתה מדבר? הוא רוצה לרדת ל 50-60 גרם. בכמות הזאת אתה מכונת קורטיזול קטלנית.

150 זה סביר לדעתי אפשר יותר ועדיין להגיע לתוצאות יפות מאוד על המשקל שלו ועל % שומן שלו לא צריך להתכסח צריך לרדת במתינות. וזה לא בריא כי מה שאנשים עושים פה זה צורכים יותר מדי חלבון ותרצה או לא תרצה זה מכביד על הכליות אז אופטימלי זה לא.

על מה אתה מדבר? הוא רוצה לרדת ל 50-60 גרם. בכמות הזאת אתה מכונת קורטיזול קטלנית.

150 זה סביר לדעתי אפשר יותר ועדיין להגיע לתוצאות יפות מאוד על המשקל שלו ועל % שומן שלו לא צריך להתכסח צריך לרדת במתינות. וזה לא בריא כי מה שאנשים עושים פה זה צורכים יותר מדי חלבון ותרצה או לא תרצה זה מכביד על הכליות אז אופטימלי זה לא.

אתה מכיר את הקונספט של ה-Anabolic Diet? זה לא שמור לאנשים עם אחוז שומן נמוך. ואנשים שאוכלים פלאו הם תמידית תחת הגדרה של "מכונת קורטיזול קטלנית"? ושוב ה"זה לא בריא" הזה צריך סימוכין, אם תרצה או לא תרצה רוב האנשים בפורום הזה ממזמן הפסיקו להתאמן ולאכול בצורת bro science.

אין סכנה בריאותית גם לא על הכליות כשאתה אוכל כמויות גבוהות של חלבון, גם לא פי 3 וגם לא פי 4 ממשקל הגוף שלך, בהנחה שהכליות שלך בריאות.
אין ולא מחקר אחד שאומר שיש בעיה עם חלבון וכליות, ואם יש כזה אשמח לראות אותו (שוב, על אנשים בריאים בלבד).

• פותח/ת השרשור
תחזרו לנושא בבקשה...
כל כמה זמן לעשות העמסה? אחת ל10 יום בערך? איך להתאמן ביום של העמסה?

אני גם מאוד אשמח לרפרנסים בנושא "מכונת קורטיזול" עם מספרים מדויקים.

תחזרו לנושא בבקשה...
כל כמה זמן לעשות העמסה? אחת ל10 יום בערך? איך להתאמן ביום של העמסה?

שניה cuba אתה מפריע פה...

סתם LOL

לגבי ההעמסות זה לא הכי קריטי שבעולם אם זה יהיה 14 או 10 אבל אתה כבר תרגיש לבד.

בעיקרון אתה יכול לעשות כל 14 ימים ובמידה ואתה רואה שאתה נתקע ולא יורד אז אתה יכול להוריד ל10 ימים, לשיקולך.

בכל מקרה, אני מעריץ של RFL למרות שזה סוג של סבל, אני אוהב את זה :D

אני אשמח לשתף קצת מניסיון אישי - שירדתי ממש לאחוז שומן נמוך עשיתי AD (אולי יותר מדי קיצוני עם כמות פחמימה שלא עולה על 30 גרם).

משהו כמו חודש וחצי של AD אין ספק היו תוצאות באמת מאוד מרשימות. (אחרי איזה חודשיים של דיאטה "רגילה")

הבעייה הייתה ושוב זה מניסיון אישי - החלו להופיע על הפנים פצעים וגם כשחזרתי לדיאטה מאוזנת הייתה תקופה של עצירות מטורפת.

הפצעים נעלמו לאחר כשבוע וחצי עם החזרה לפחמימה אהובת ליבי.

חיטוב אחרון שלי התחלתי עם 120 גרם אחרי חודש ירדתי לאיזור ה90 ואז לאחר עוד חודש ירדתי לאיזה ה50-60
שהיתי על 120 עשיתי העמסה כל 10 יום כי היה לי פחות דחף לרדת על סיר אורז או כל פחמימה אחרת
ושירדתי ל50-60 זה התקצר ל6 יום חיטוב בשבוע ויום שבת העמסה.. לפעמים היתי נשבר אחרי 4-5 יום ונופל על ים של פחמימות.. I LOVE CARBS

לא יודע למה כולם בוכים על חוסר בפחמימה, אני עכשיו על 30-70 גרם פחמימה ליום ואני לא רעב בכלל, כל ארוחה ממלאה אותי עד לארוחה הבאה ואין שום תחושת רעב. חוץ מאחרי אימונים אחרי אימון אני מרגיש כאילו לא אכלתי שבועיים.

וCUBA כמו שאמרו לך, זה נורא תלוי אם אתה יכול לסבול מחסור בפחמימה או לא, מה גם שאימונים על 50-60 גרם פחמימה ליום ניהיים באיזשהו שלב מאתגרים.

• פותח/ת השרשור
אני בכל אופן עכשיו על 20 אחוז שומן אני לא מתכוון למשוך את החיטוב ליותר מחודשים

אני בכל אופן עכשיו על 20 אחוז שומן אני לא מתכוון למשוך את החיטוב ליותר מחודשים

כמה שתמשוך את זה זה החלטה שלך. סביר מאוד להניח שלא תגיע ל-15 אחוז בחודשיים, כך שאו שתציב לעצמך מטרות ברות השגה בזמן שקבעת, או שתציב מטרה של אחוז שומן פחות או יותר ותגיע אליה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית