הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דייפ סקואט!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחח

לרגע חשבתיש זה אתה ואז קלטתי שזה בכלל לא אתה בסרטון
איך מצאת את הליצן הזה?

חחחח אבל תאמת אני לא אגיד שמות אבל ראיתי בודיבילדרים שבארץ הם נחשבים/נחשבו לבין הטובים שיש עושים את מה שהוא עושה... חרטא בקיצורP:

• פותח/ת השרשור
רוצים עוד סרטנים של הבחור כנסו לערוץ שלו יש שם ים חומר!!
למשל

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תגידו,
מה הקטע של רוסים להתאמן עם מכנסי קרקס?
כדי להראות שהם בילדרים אמיתיים.
בעיקרון זה משהו שלובשים כששום דבר אחר כבר לא עולה עליך.. או אם אתה חושב שככה לא יראו את הרגליים הדקות שלך 🤡

חח בדיוק לפני שבוע מאמן במכון הראה לי בילדר מהמכון שעשה בדיוק אותה תנועה עם 240 בערך
ואמר לי מה שווה הקקה שאני עושה (דיפ)

תכלס, אז למה אני רואה מלא אנשים שעושים כאלה סקוואטים מזוייפים, והם יותר גדולים מחלקינו ?

😣

הם מתאמנים יותר זמן
ו/או
מזריקים
וכנראה
לא עושים רק את זה לרגליים
וכנראה
חלשים

אני רואה פשוט בעיניים את ההבדל ברגליים של אנשים שעושים שברי סקוואט.. לעומת רגליים של אנשים שעושים סקוואט מלא

מה זה משנה אם הם יותר גדולים, העצם העובדה שהם עושים תנועה כזאת אומר שהם חלשים, כי זה פאקינג עשירית מהתנועה, ואם הם עושים את זה עם 240 קילו סימן שהסקוואט המלא שלהם יהיה מאוד מאוד נמוך, זה אפילו לא מקביל, הוא פשוט מוציא את המשקל מהמוט, וזהו, אי אפשר להגיד שהוא באמת עושה משהו חוץ מלהראות כמו ליצן.

ושוב, כמו שאמרתי ראיתי הרבה בודיבילדרים "מפורסמים" מהארץ שעושים את זה(כמובן שראיתי גם כאלה שעושים סקוואט יפה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית