הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגיוני שהעמסה תצא 1800 קלוריות?

• פותח/ת השרשור orelz
  • פורסם בתאריך

orelz

משתמש פעיל
709
42
נק' מוניטין:
556
709
42
אז ככה, הבנתי בד"כ שהעמסה צריכה להיות 500 קלוריות מעל הנייטרלי, אני עושה RFL, ואני בקטוגריה 2 כלומר עד 25% שומן, ומבחינת האימונים בקטוגריה 2.5(ככה אני אקרא לזה) מכיוון שאני לא מרים משקולות ועושה אירובי פעמיים בשבוע, לפי החישובים של כותב הספר לקטגוריה אני אמור לאכול פחממות בצורה המשקל ה LEAN שלי כפול 3-6 לקילו, זה יוצא 70*4=280 כלומר 1120 קלוריות מפחמימה, 70*1.5=420 קלוריות מחלבון, ועוד כ200 משומן, סה"כ=1800 קלוריות
זה אמור להיות ככה? כי 1800 קלוריות זה אפילו מתחת לקלוריות לצורך שמירה שלי?

נערך לאחרונה:
מטרת ההעמסה היא למלא את מאגרי הגליקוגן, למנוע קטבוליזם, לשמור על חילוף חומרים ולהחזיר את ההורמונים לפטין, גרלין, אינסולין וכו' לרמות נורמליות.

• פותח/ת השרשור
הבנתי, שאלה נוספת - 5 שעות ההעמסה יוצאות 1700 קלוריות כולל החלבון והשומן שנמנמים, במשך כל היום אני צריך לאכול רק את הקלוריות של ה5 שעות ההעמסה?(חוץ מ5 שעות ההעמסה לא לאכול כלום?) או לאכול בנוסף ל 1700 קלוריות את הקלוריות חלבון של התפריט הרגיל שלי? לא הבנתי מהספר.

מה שאתה עושה לא יזיז לך להעמסה, 280 גרם פחמימות שגם רק כ-80% (בתקווה) יהפכו לגילקוגן לא עשית בזה שום דבר, תקח את הטווח הגבוה של ה 6 גרם למסה רזה ואני הייתי הולך גם יותר מזה.

• פותח/ת השרשור
מה שאתה עושה לא יזיז לך להעמסה, 280 גרם פחמימות שגם רק כ-80% (בתקווה) יהפכו לגילקוגן לא עשית בזה שום דבר, תקח את הטווח הגבוה של ה 6 גרם למסה רזה ואני הייתי הולך גם יותר מזה.
תודה רבה, אבל בנוסף לקלוריות של העמסת ה 5 שעות צריך גם לאכול את התפריט הרגיל שלי באותו יום?

גם אם התשובה כן או לא, זו מנת החלבון היומית שאתה צריך להשלים בכל מקרה, אז כן במקרה הזה אתה תצטרך לאכול את ה"תפריט" הרגיל שלך.

• פותח/ת השרשור
טוב ההעמסה עברה בשלום פחות או יותר, למרות שלא הצלחתי לסיים את כל האוכל למרות אני מורעב בRFL :(
בכל מקרה, שאלה נוספת היא - העמסה מעכשיו זה כל יום שביעי? נגיד עשיתי פעם ראשונה בשני, פעם הבאה שוב בשני או בשלישי?
משה תודה מראש(סביר להניח שתענה) 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית