טוב אז ככה , היו לי כאבי ברכיים מלפני שבוע וחצי בערך והתחלתי לשמוע מן קליקים מוזרים כאלה אז קבעתי תור והלכתי לאורטופד ישר אמרתי לו שאני מתאמן במכון וזה הוא אמר לי ישר על הסקואט שאל אותי אם אני עושה ואמר לי שזה מזה (בגלל שלא הייתי נועל ברכיים כמו אידיוט מפגררר !!)
הוא איבחן ומצא חריקות בהנעת הפיקה כלומר שחיקת סחוסים, הביא לי ויטמנים לסחוסים והורה לי לא להתאמן לתקופה של 3 חודשים .
אז מה שאני בא לשאול, יש טעם להמשיך בתוכנית ללא סקוואט?(מכיוון שסקוואט אני לא הולך לעשות לתקופה של 3 חודשים)
האם גם דדליפט אני צריך לוותר עליו?(מרוב שהייתי בשוק שכחתי לשאול אותו את זה)
תודה לעוזריםםם.. באסה
ד"א תבחנו גם אם אתם מרגישים את הדבר הכי קטן, הוא אמר אנשים מגיעים אליו אחרי כמה שנים שכבר הכל שחוק וכבר זה בלתי הפיך , אני הלכתי אליו עוד במצב טוב, אל תתעלמו מזה !!!!
הוא איבחן ומצא חריקות בהנעת הפיקה כלומר שחיקת סחוסים, הביא לי ויטמנים לסחוסים והורה לי לא להתאמן לתקופה של 3 חודשים .
אז מה שאני בא לשאול, יש טעם להמשיך בתוכנית ללא סקוואט?(מכיוון שסקוואט אני לא הולך לעשות לתקופה של 3 חודשים)
האם גם דדליפט אני צריך לוותר עליו?(מרוב שהייתי בשוק שכחתי לשאול אותו את זה)
תודה לעוזריםםם.. באסה
ד"א תבחנו גם אם אתם מרגישים את הדבר הכי קטן, הוא אמר אנשים מגיעים אליו אחרי כמה שנים שכבר הכל שחוק וכבר זה בלתי הפיך , אני הלכתי אליו עוד במצב טוב, אל תתעלמו מזה !!!!
נערך לאחרונה: