הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ספרינטים, לא רק לאצנים – חלק א' --> מאמר חדש!

-=ALX=-

משתמש קבוע
1,927
5
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,800
1,927
5
למה כדאי וחשוב לשלב ספרינטים כחלק מתוכנית האימונים שלנו? כיצד ספרינטים יעזרו לנו לשמור על אחוז שומן נמוך, אסתטיקה של הגוף, כושר בין היתר בפיתוח הגוף? איך גופנו מגיב פיזיולוגית כאשר אנו עושים ספרינטים ומה קורה לאורך זמן? כל זאת במאמר הבא.

ספרינטים, לא רק לאצנים – חלק א'

תהנו.

המאמר לא עובד על אנשים שלא רוצים ללמוד.
קודם כל תפסיק לדבר כאילו אתה יותר חכם ודבר שני אני מאוד רוצה ללמוד פשוט המאמר הזה מדבר יותר על ביולוגיה של השרירים מאשר מה מעשית קורה בגוף כשרצים, אני בן אדם פשוט שלא יודע מושגים כמו סייקל האקטין והמיוזין שלפי דעתי רק מאמני כושר אמורים לדעת אותם

קודם כל תפסיק לדבר כאילו אתה יותר חכם ודבר שני אני מאוד רוצה ללמוד פשוט המאמר הזה מדבר יותר על ביולוגיה של השרירים מאשר מה מעשית קורה בגוף כשרצים, אני בן אדם פשוט שלא יודע מושגים כמו סייקל האקטין והמיוזין שלפי דעתי רק מאמני כושר אמורים לדעת אותם

אבל זה כן מה שקורה מבחינה מעשית.

אני לא בקטע של להציק לך, אבל כן זה די מעשי.
במאמר השני יהיה יותר פרקטיקה

אז כנראה רק מאמני כושר אמורים להבין את המאמר.

אבל לא מבינים את זה. המאמר כתוב עם הרבה מושגים שלא מבינים ואפילו הכותב הרבה פעמים אומר ש"אם עד עכשיו לא הבנתם החלק הבא יהיה ברור יותר" ודברים כאלה, בקיצור, באמת חיפשתי בזמן האחרון מאמרים על ספרינטים וניתור והינה פירסמתם על ספרינטים, בטח חלק ב' יעשה סדר בראש, נחכה אליו

אנחנו עובדים אצלך?
לקנות לך כפית?

מה הסיפור שלך? הוא ביקש ממך, או מכל אחד אחר משהו?
הוא נתן ביקורת למאמר, אם מישהו רצה לקחת אותה לתשומת לבו או לא, זה כבר עניין שלו.

בכל אופן, מה שהוא התכוון להגיד, זה שהמאמר לא פרקטי מדי, והוא צודק ב100%(כי הוא לא אמור להיות, כנראה. בשביל זה יש את חלק ב').

• פותח/ת השרשור

המאמר דורש רקע מסויים, ללא רקע קשה להבין אותו אבל אפשר להבין את הרעיון הכללי
חלק ב' הוא החלק הפרקטי, אני מניח שיפורסם בקרוב
אם היו מושגים שלא הבנת אתה מוזמן לחפש עליהם מידע ברשת או לשאול בפורום
זה לא פרקטי לכתוב מאמר שיניח 0 רקע מצד הקוראים מפני שאז הוא יהיה פי 2 יותר ארוך במקרה הטוב

לא ברור למה התכוונת ב"המאמר מדבר על ביולוגיה של השרירים מאשר מה מעשית קורה בגוף כשרצים"

לגבי החלק הפיזיולוגי הפיסקאות הללו התאימו יותר לאנשים שהיה להם קצת רקע לפני כן וזה לא חשוב להבנת המאמר, הקונצפט מובן גם בלי להבין זאת כי מסוכם בסוף כל היתרונות של הספרינטים בשפה יחסית פשוטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית