הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"אופנת אבקות החלבון"

shum_klum

משתמש משקיע
2,345
1,475
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,623
2,345
1,475
אמורה להיות היום כתבה על אבקות החלבון בחדשות בערוץ 2
"מנפח שרירים או נזק בריאות?"

מה אתם אומרים?

צריך להיות מצחיק 😃
בטח יראו את המנהל חדר כושר שלי מרצה שחטיפי חלבון עושים בעיות לב או משהו 😃

בטח שוב יראיינו איזה תזונאית טיפשה שאפילו לא יודעת שהתינוק שהיא נותנת לו מטרנה שותה חלבון מי גבינה כאחד הרכיבים

חחח עוד בדיחה
רק מה אני צריך להתכונן לבלבולי מוח של ההורים שלי עכשיו, אין לי עצבים לזה

רק כשעושים כתבה על משהו שאתה מבין בו אתה מתחיל לקלוט שהתקשורת זה הדבר הכי לא אמין שיש.

כמו שאר המגיבים אני יוצא מנקודת הנחה שהכתבה תציג את האבקות באור שלילי אבל זה מעניין אותי - יש לתקשורת או לחברות התרופות/רופאים מניע כלשהו להתנגד לאבקות האלה כל כך? רווח כספי כלשהו אולי? או שהכל נובע מתוך ידע מוטעה?

איזה עצוב..במיוחד שאבא שלי רואה את זה והוא ממן לי את האבקה

חלק מהדברים שנאמרו נכונים לגמרי,חלק אחר בכלל לא מתייחס לעובדה שצריכת חלבון היא דבר אינדבדואלי ויוצר בילבול,זה מסוג הדברים שכתבות כאלו מקוצרות לא אמורות להיות משודרות בטלויזיה.

נערך לאחרונה:
זה נורא.. אבא שלי ראה איתי את זה עכשיו, עוד שבוע הייתי אמור לקנות את החלבון, אבל עכשיו שהתזונאים המפגרים אמרו שם שזה פוגע בכליות, שהרוב לא צריכים את זה. אבא שלי אמר לי שבחיים אני לא ישיג אבקה.הטעית ציבור כזאת כמו של ערוץ 2 לא ראיתי בחיים.

עכשיו אין כבר מה לעשות

התחיל ליצני
המשיך פחות ליצני
ונגמר ליצני כשהוא אמר שזה פוגע בכבד ובכליות. מילא היה אומר שבחור ששוקל 60 קילו לוקח ביום 400 גרם חלבון.. מילא. כאילו עוד איךשהוא אפשר למצוא בזה סוג של היגיון, אבל למה שדווקא האבקה הזאת תזיק יותר מאשר סטייק שהרבה יותר קשה לגוף לפרק אותו.

אבא שלי עכשיו נכנס. "נו שמעת? הוא עלה 20 קילו שומן זה רע זה מזיק"
-_-

זה מכעיס אותי שיש הטעיה וכתבה חסרת כל ביסוס. עוד יותר מכעיס ומשגע איך יכול להיות שאנשים עם תואר או הכשרה מדברים כל מני שטויות ומסתמכים כמו על דיעות קדומות. "זה רע לכבד, זה משמין".

אם הם היו אומרים בכתבה "זה כמו כל חלבון אחר, מי שאוכל טוב בבית לא צריך את זה" זה היה עוד את הכתבה להרבה יותר טובה. חבל. טמבלים.

איזה חפירה מצד אבא שלי בלבל לי תמוח
אבל יאללה החלקתי את זה איתם ממשיכים כרגיל חחח
למרות שאני יודע שזה לא נסגר אבא שלי ישגע את אמא שלי

הרבה דברים נכונים, זה באמת יכול לפגוע בכבד ובכליות במקרים ספציפיים של יותר מדי חלבון(והרבה מאוד ילדים מתלהבים קטנים באמת משתמשים ביותר מדי) בנוסף, באמת לא צריך חלבון אחרי פעילות אירובית כמו שהרבה נוהגים לחשוב.
אגב - למפונקים ששוקלים 60-70 מה אתם צריכים את זה? במקום להתווכח עם ההורים פשוט תאכלו טונה,חזה עוף,קוטג וגבינות וכל מה שיש בו ערכים דומים...

אפשר עוד איך שהוא אחרי מה שהמפגרים האלה עשו לשכנע את את אבא שלי שהאבקות האלה לא באמת פוגעות בכליות??

יש מחקר שמוכיח שזה לא פוגע בכליות? אם כן למה שתוכל להוכיח את זה לאבא שלך(בהנחה שזה במאת לא פוגע)

• פותח/ת השרשור
שיט! אוף! אמא שלי ראתה איתי את הכתבה והיא עושה לי "רואה, זה פוגע בכליות בגיל 50 יהיו לך בעיות!" איזה צעקות היו עכשיו ביגלל הכתבה המזדיינת הזו
ואתמול נגמרה לי האבקת חלבון :(

נערך לאחרונה:
כמה שטויות וחרטא בכתבה אחת
ממש מעצבן שמעלים כתבה כזו בפריים טיים וחושפים את כל ישראל לבולשיט דו צדדי - גם מצד המוכרים בחדר כושר שהם הציגו וגם מצד אלה שיצאו נגד אבקת חלבון

מולי אפשטיין הקשקשן הזה
והיה פרופ' מטומטם שאמר שכל בנאדם בישראל מגיע לצריכה של 200 גרם חלבון ביום יום.

הרבה דברים נכונים, זה באמת יכול לפגוע בכבד ובכליות במקרים ספציפיים של יותר מדי חלבון(והרבה מאוד ילדים מתלהבים קטנים באמת משתמשים ביותר מדי) בנוסף, באמת לא צריך חלבון אחרי פעילות אירובית כמו שהרבה נוהגים לחשוב.
אגב - למפונקים ששוקלים 60-70 מה אתם צריכים את זה? במקום להתווכח עם ההורים פשוט תאכלו טונה,חזה עוף,קוטג וגבינות וכל מה שיש בו ערכים דומים...
אל תנסה לייפות את הדברים, זאת חרא כתבה נקודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית