הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר להעלאת משקלים

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
אני כרגע עושה את אותה התבנית של ה ss מבחינת כל התרגילם וכמות הסטים והחזרות
רציתי רק לשאול אם התוכנית עדיין תהיה מועילה אם אני יעלה משקלים כל שבוע בערך ולא כל אימוןכי אני פשוט לא יכול אני לא מצליח להתאושש, יוצא לי פעמיים שלוש בשבוע לעשות ריצה וכנראה זה פוגע לי בהתאוששות ואני משתדל לאכול הרבה אבל אני לא רוצה שאני יאכל הרבה ולא יעלה במשקלים במכון כי אחרת לא יוצא לי מזה כלום ואני באמת רוצה להתקדם ואני משקיע ואני נותן את כל כולי, אין לי תירוצים או משהו.

להשאר במתכונת הזאת או לשנות תוכנית? אני באמת לא יודע מה לעשות וצריך את עזרתכם.

• פותח/ת השרשור
הריצה היא רק פעמיים בשבוע וזה כדי לשמור על הכושר שצברתי במשך הזמן, בתקופה שהייתי ילד שמן אחרי 5 דקות של ריצה הייתי מתעייף ואני לא רוצה לחזור לזה.
אתה רוצה להגיד לי שהריצה פעמיים בשבוע זה מה שדופק לי את כל האימונים? אני תמיד מחזיר את כל הקלוריות אני שורף ועדיין אוכל ב + קלורי הרבה יותר ממה שאני מוציא.

אם אין עוד דרך לעזור לי עם האימונים כנראה שאני ייאלץ להוריד את הריצה כי באמת שאני רוצה להשקיע בפיתוח גוף ואני יודע עד כמה אני עובד קשה

• פותח/ת השרשור
למשל אני מצליח לעשות 3X5 בבנץ' פרס ולסיים אבל באימון שאחרי אני פשוט לא מצליח לשים עוד משקל על המוט. כנ"ל במיליטרי פרס

למשל אני מצליח לעשות 3X5 בבנץ' פרס ולסיים אבל באימון שאחרי אני פשוט לא מצליח לשים עוד משקל על המוט. כנ"ל במיליטרי פרס

הלחיצות בד"כ יתקעו מוקדם יותר..

כמה אתה שוקל?
וכמה אתה מרים בכל התרגילים החשובים?
בסקוואט ודדליפט אתה ממשיך להתקדם?

הריצה היא רק פעמיים בשבוע וזה כדי לשמור על הכושר שצברתי במשך הזמן, בתקופה שהייתי ילד שמן אחרי 5 דקות של ריצה הייתי מתעייף ואני לא רוצה לחזור לזה.
אתה רוצה להגיד לי שהריצה פעמיים בשבוע זה מה שדופק לי את כל האימונים? אני תמיד מחזיר את כל הקלוריות אני שורף ועדיין אוכל ב + קלורי הרבה יותר ממה שאני מוציא.

אם אין עוד דרך לעזור לי עם האימונים כנראה שאני ייאלץ להוריד את הריצה כי באמת שאני רוצה להשקיע בפיתוח גוף ואני יודע עד כמה אני עובד קשה

כמה קילו אתה עולה בחודש?

• פותח/ת השרשור
אתה תצחק שתשמע את המשקלים אבל פשוט קשה לי אין לי תירוצים או משהו
אני שוקל 60 קילו כרגע
הבנץ' שלי הוא 54 קילו ואני מצליח לסיים 3X5 אבל לא מצליח להוסיף אחרי זה משקל
המיליטרי שלי הוא 35 קילו וגם פה אותו דבר מצליח לסייף אבל קשה לי להוסיף עוד משקל(אולי פה אני יכול להוסיף עוד קצת משקל..)
סקוואט ודדליפט מתקדם אבל עדיין לא מאימון לאימון, פשוט קשה לי.
יכול להיות שמה שתוקע אותי זה שאני לא עולה מספיק במשקל? אני בזמן האחרון בקושי זז במשקל גוף ואני פשוט לא רוצה להפציץ באוכל ולא להתקדם במשקלים כי אז אני בעצם לא עושה כלום.

הבעיה העיקרית שלך היא שאתה שוקל 60 קילו

תתחיל לאכול.. אתה לא ב + ענק מעל התחזוקה... כי אתה לא עולה במשקל גוף

• פותח/ת השרשור
שוב כמו ששאלתי אם אני יאכל הרבה ויעלה במשקל גוף אבל לא יתקדם במשקלי עבודה, יכול לקרות מצב כזה?

למה אתה יוצא מנקודת הנחה שלא תתקדם במשקלי העבודה?

פשוט תאכל ותתקדם.. אל תחשוב הרבה..

בודקים את הטכניקה טובה , אם אתה יושן מספיק ואם הצריכה של ה מיקרו נוטריאנטים [ויטמינים מינראלים] שלך סבירה

זה במקרה שאתה עולה חצי קילו כל שבוע - 2 קילו לפחות כל חודש ולא מתקדם במשקלי העבודה

• פותח/ת השרשור
יושן טוב לפחות 9 שעות ביום אם כי לפעמים עדיין עייף
ויטמינים אני לוקח מולטי ויטמין ואוכל טוב בקיצור.

לדעתך זאת הבעיה היחידה?(המשקל גוף?)
אם כן אני מקווה מאוד שזה יסתדר כנראה שבאמת 80% זה המטבח ואחרי זה המכון

אני לא אמרתי כלום אתה זה שאמרת שהריצות פוגעות לך בהתאוששות. אתה שוקל 60 קילו ואומר שמשקל הגוף שלך לא זז. איך אתה יכול לומר שאתה אוכל הרבה מעבר להוצאות הקלוריות שלך?

יש לך פה כשל לוגי. אתה לא רוצה להפציץ באוכל ולגלות שאתה לא מתקדם במשקלי עבודה כי יצא שלא עשית כלום. אז מה הפיתרון שלך? לא לאכול כמו שצריך ועדיין לא להתקדם במשקל עבודה. מה ההיגיון שלך פה?

אתה שוקל 60 קילו בנאדם. תתחיל לאכול ותוריד את הריצות.

ותבין שמתי שמשקל הגוף שלך לא עולה בלפחות קילו כל שבוע, אתה לא אוכל מספיק.

• פותח/ת השרשור
כנראה שבאמת החישוב של הקלוריות שלי מוטעה כי נשארתי על תפריט ממשקל קודם עוד אם כי הוספתי פה ושם עוד קלוריות.
חשבתי ש 3000 יספיקו ומסתבר שלא אז כנראה שצריך להוסיף עוד.
אני יוסיף עוד אוכל ויעלה במשקל ומקווה שגם המשקלים במכון יתחילו לטפס כי אני באמת רוצה להתקדם ורוצה להוכיח לעצמי שכן אפשר לעשות שינוי עצום.
מסתבר שהאוכל זה הכשל שלי, יכול להיות שגם הריצות אבל זה רק פעמיים בשבוע, אני יבדוק מה קורה עם המשקל גוף שלי והמשקלים במכון ואם עדיין לא זז כנראה שהריצות ירדו מהפרק.
מקווה שהכל יסתדר כי באמת אני מרגיש שאני פול גז בניוטרל.

כמובן שאפשר לעשות שינוי עצום. כל האנשים שהצליחו כאן ב-SS ובהתקדמות בתכניות אחרות עשו זאת בקלות כי הם פשוט אכלו מספיק. זה הדבר הכי עקרוני שיש בתכנית. לאכול הרבה.

ההתקדמות שמכתיבה SS היא אפשרית בהחלט.

• פותח/ת השרשור
מקווה שאתה צודק ואני גם כמעט בטוח שכן
כי מהניסיון הקצר והלא כל כך נכון שהיה לי עד עכשיו עם SS התקדמתי יפה ובהחלט המשקלים שלי עכשיו הם השיאים שלי.
אני יאכל הרבה ואני עם הרבה מוטיבציה אחרי תקופה די יבשה שהייתה לי כי פשוט לא ראיתי התקדמות והתחלתי לשאול את עצמי בשביל מה כל זה אם אני עובד כל כך קשה ולא רואה תוצאות.
תודה לך! אני מבטיח לעדכן ומקווה שהכל יסתדר.

הכל יהיה בסדר המדד הכי טוב שלך זה משקל הגוף. תמדוד את עצמך באותו היום באותה השעה באותו המצב כל שבוע מחדש ותראה אם אתה עולה במשקל. אם אתה עולה במשקל אתה אוכל כמו שצריך ואין שום סיבה שלא תצליח להתקדם.

שיהיה בהצלחה ותעבוד קשה וברצינות.

כנראה שבאמת החישוב של הקלוריות שלי מוטעה כי נשארתי על תפריט ממשקל קודם עוד אם כי הוספתי פה ושם עוד קלוריות.
חשבתי ש 3000 יספיקו ומסתבר שלא אז כנראה שצריך להוסיף עוד.
אני יוסיף עוד אוכל ויעלה במשקל ומקווה שגם המשקלים במכון יתחילו לטפס כי אני באמת רוצה להתקדם ורוצה להוכיח לעצמי שכן אפשר לעשות שינוי עצום.
מסתבר שהאוכל זה הכשל שלי, יכול להיות שגם הריצות אבל זה רק פעמיים בשבוע, אני יבדוק מה קורה עם המשקל גוף שלי והמשקלים במכון ואם עדיין לא זז כנראה שהריצות ירדו מהפרק.
מקווה שהכל יסתדר כי באמת אני מרגיש שאני פול גז בניוטרל.

אם אתה רוצה לשמור על כושר סיבולת לב ריאה הייתי מציע שלא תוריד את הריצות אבל אז אתה צריך להתחייב לעצמך שתתחיל לדחוף כמות הרבה יותר משמעותית של אוכל כדי להתקדם. אם זה מדויק מה שאתה אומר שאתה אוכל כיום 3000 קל ועדין לא מתקדם, תוסיף 500 ליום למשך לפחות שבועיים ותראה אם יש התקדמות במשקלים. אם לא אז תוסיף עוד 500. תמשיך להוסיף עד שיש התקדמות. זה לא מדע טילים.

האמת שאם אתה שוקל 60 קילו נשמע לי מאד מוזר ש3000 לא מקדם אותך. יש מצב אתה לא סופר טוב ואתה מגזים בחשיבה של מה נכנס לך לפה.
אני שוקל היום 89 ואני מתקדם בינתיים יפה על אזור ה3200.. אבל אני מרגיש שבקרוב מאד זה לא יספיק ויצטרך לעלות לאזור ה3800.

אם אתה רוצה לשמור על כושר סיבולת לב ריאה הייתי מציע שלא תוריד את הריצות אבל אז אתה צריך להתחייב לעצמך שתתחיל לדחוף כמות הרבה יותר משמעותית של אוכל כדי להתקדם. אם זה מדויק מה שאתה אומר שאתה אוכל כיום 3000 קל ועדין לא מתקדם, תוסיף 500 ליום למשך לפחות שבועיים ותראה אם יש התקדמות במשקלים. אם לא אז תוסיף עוד 500. תמשיך להוסיף עד שיש התקדמות. זה לא מדע טילים.

האמת שאם אתה שוקל 60 קילו נשמע לי מאד מוזר ש3000 לא מקדם אותך. יש מצב אתה לא סופר טוב ואתה מגזים בחשיבה של מה נכנס לך לפה.
אני שוקל היום 89 ואני מתקדם בינתיים יפה על אזור ה3200.. אבל אני מרגיש שבקרוב מאד זה לא יספיק ויצטרך לעלות לאזור ה3800.
מתקדם מ3200? הנייטרלי שלך אמור להיות באזור 2900:98sf:

אני לא מתווכח עם המוט 😃
כל עוד המשקל עולה אני עושה משהו כמו שצריך.
יש מצב אני לא סופר טוב כמה אני אוכל כי לא באמת חשוב לי הדקויות. אני אוכל לפי כמה אני רעב ואז דוחף עוד טיפה 😃
אבל אני אוכל תבנית דיי קבועה אז אני כמעט בטוח זה נכון. כמו שאמרתי בשני אימונים אחרונים הרגשתי ממש תשוש והיה לי כשל בחזרות אחרונות בלחיצות אז אני מתכוון לעלות את האוכל השבוע..
יש לציין שהרגע חזרתי מחיטוב שבו ירדתי קצת במשקלים אז ההתקדמות עכשיו זה שבירת שיאים רק בחלק מהתרגילים (שברתי במתח, ובבנץ', בשאר התרגילים התקדמתי במשקלים אבל עוד לא הגעתי לשיאים שלי)
אין לי בעיה לדחוף אוכל כשצריך אז יהיה בסדר :D

מה שכן עליתי משקל סיימתי חיטוב על 83 קילו היום אני מנשק את ה90..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית