הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שעות שינה

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
היי,
אני יושן כל יום בערך 6~6וחצי שעות, אני חושב שזה משפיע מאוד על החדר-כושר כי לפעמים כשאני מסיים סקווט אז לרגע מסתובב לי הראש.
כמה שעות מינימום אני צריך לישון? אני קם ב 6:15

מה קשר בין אחד לשני??

ואתה לא יושן אתה ישן.

לעניין: הסחרחורת יכולה להיגרם מכמה סיבות אבל לא מחוסר בשעות שינה.

תנסה לישון 7-8 שעות

יכולות להיות עוד כמה סיבות.

1. לא שותה מספיק.

2. לא נושם נכון בביצוע התרגיל.

3. לחץ דם מאוד גבוה (לא ניראה לי שמשקלים שלך זאת תהיה הסיבה)

זה היה קורה לי הרבה ואני לא בטוח עד עכשיו למה.
כמו שכתבו שזה כנראה בגלל המים\נשימה לא נכונה

זה טוב שמסתובב לך הראש בסוף סקוואט. תדאג אם הוא לא יסתובב 😃
אני קם בחמש וחצי כל יום, ישן 6 וחצי שעות ושורד פיקס.

אני קם בעשרה ל6 כל יום, חוזר הביתה ב9 ורבע, אם אני מתאמן אז ב10 אני הולך לחדר כושר, ואז הולך לישון סביבות 11-11 וחצי, ואז עוד הפעם קם ב5:50, וגם שורד יופי...

• פותח/ת השרשור
אני קם בעשרה ל6 כל יום, חוזר הביתה ב9 ורבע, אם אני מתאמן אז ב10 אני הולך לחדר כושר, ואז הולך לישון סביבות 11-11 וחצי, ואז עוד הפעם קם ב5:50, וגם שורד יופי...
הבנתי, תודה רבה לך.
אבל אל תשכח שזה יכול להשפיע אליי בצורה אחרת, אני עדיין לא עברתי את גיל העשרה וזה יכול להשפיע על הגדילה, ועוד על המון דברים אחרים שאני לא מבין בהם.
יום רביעי אני אגיע בערך ב 7, אם תהיה אז מצויין 😃 אגב סתכל ב POWERLIFTING את הסקווט שלי תגיד איך הוא ;) ממש שיפרתי.

איככ !
אני גם קם ב5:50 אבל חוזר הביתה בין 16:30-18:30 וזה מגעיל...
אז לחזור הביתה ב9?! אלוהים..

אני הגעתי למסקנה שיש פתרון אחד שפותר כמעט כל בעיה שקשורה לאימונים וזה אוכל...

אתם ממש לא רוצים לדעת כמה אוכל אני דוחס כל יום בשבוע+האחרונים...

בוא רק נגיד שחצי משכורת הולכת לי על המבורגרים בבלאק ובורגוס.

תעבור לשווארמה. יותר טעים ויותר זול 😛
שווארמת עגל או כבש לראות את כל השומן נוזל זה חוויה

• פותח/ת השרשור

מסקנה אולי נכונה לגביך(גיל 20+), אבל אני עדיין נער.

אני בגיל שלך וישן לעיתים קרובות 3-2 שעות בלילה בגלל בעיות שינה כאלה ואחרות.. עם זאת אני טוחן יחסית מעט ודי בטוח שאני לא מגיע לכמות החלבון שאני צריך לאכול ביום. עם זאת אני מצליח להתקדם בבנץ' ובפרס(דדליפט אני קצת תקוע וסקוואט אני לא יכול לעשות).
6 שעות שינה זה סבבה אבל עדיף שתישן בסביבות ה7-8.. נכון לעכשיו שעות השינה שלך לא ישפיעו עליך מבחינת התאוששות כי גם אם אתה שוקל 60 קילו אתה עדיין עושה סקוואט קל.
תישן כמה שאתה יכול,תאכל כמה שאתה יכול ואז תאכל עוד קצת,תעבוד על טכניקה,תתאמן חזק ותפסיק להתעסק בקקי!

• פותח/ת השרשור
אני בגיל שלך וישן לעיתים קרובות 3-2 שעות בלילה בגלל בעיות שינה כאלה ואחרות.. עם זאת אני טוחן יחסית מעט ודי בטוח שאני לא מגיע לכמות החלבון שאני צריך לאכול ביום. עם זאת אני מצליח להתקדם בבנץ' ובפרס(דדליפט אני קצת תקוע וסקוואט אני לא יכול לעשות).
6 שעות שינה זה סבבה אבל עדיף שתישן בסביבות ה7-8.. נכון לעכשיו שעות השינה שלך לא ישפיעו עליך מבחינת התאוששות כי גם אם אתה שוקל 60 קילו אתה עדיין עושה סקוואט קל.
תישן כמה שאתה יכול,תאכל כמה שאתה יכול ואז תאכל עוד קצת,תעבוד על טכניקה,תתאמן חזק ותפסיק להתעסק בקקי!
נשמע טוב:victory:
לילה טוב.

לאו דווקא לחץ דם גבוה, לי היתה תקופה עם לחץ דם נמוך מידי בתחילת האימונים, ובסיום סט קשה היה לי כזה סחרחורת וטיפה כזה שחור מתחיל לעלות בעיניים.
ברוך השם זה עבר!
תישן יותר, שתה יותר ואם זה לא משפיע תעשה בדיקות

אני רוב הימים ישן גג ב11 וחצי ואז גם בצהריים
ככה זה שאתה בתיכון 😃

עכשיו אני ישן מאוחר בגלל שמחר אני לא הולך ללימודים 😃
אבל יש לי את ה9 שעות ביום מינימום
אתמול נגיד היה יום חריף
נרדמתי ב9 וחצי
קמתי ב6:40
הלכתי לביהס ב8 וגיליתי שיש לי חופשי עד שעה שמינית 😲
אז מזל שלחבר היה אוטו והוא לקח אותי הביתה (הבית ספר 12 דק' נסיעה בערך לא כולל הרמזורים)
ב8 ורבע הייתי בבית נרדמתי מול שנות ה70 ככה ב9 עד 12 וחצי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית