עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרגת אותי עם החתימה שלך!! LOLLOL
אני קם בחמש וחצי כל יום, ישן 6 וחצי שעות ושורד פיקס.
ככה זה שאין כסף לגור בתל אביב.
הבנתי, תודה רבה לך.אני קם בעשרה ל6 כל יום, חוזר הביתה ב9 ורבע, אם אני מתאמן אז ב10 אני הולך לחדר כושר, ואז הולך לישון סביבות 11-11 וחצי, ואז עוד הפעם קם ב5:50, וגם שורד יופי...
אני קם בעשרה ל6 כל יום, חוזר הביתה ב9 ורבע, אם אני מתאמן אז ב10 אני הולך לחדר כושר, ואז הולך לישון סביבות 11-11 וחצי, ואז עוד הפעם קם ב5:50, וגם שורד יופי...
אני הגעתי למסקנה שיש פתרון אחד שפותר כמעט כל בעיה שקשורה לאימונים וזה אוכל...
אתם ממש לא רוצים לדעת כמה אוכל אני דוחס כל יום בשבוע+האחרונים...
בוא רק נגיד שחצי משכורת הולכת לי על המבורגרים בבלאק ובורגוס.
מסקנה אולי נכונה לגביך(גיל 20+), אבל אני עדיין נער.אני הגעתי למסקנה שיש פתרון אחד שפותר כמעט כל בעיה שקשורה לאימונים וזה אוכל...
אתם ממש לא רוצים לדעת כמה אוכל אני דוחס כל יום בשבוע+האחרונים...
בוא רק נגיד שחצי משכורת הולכת לי על המבורגרים בבלאק ובורגוס.
נשמע טוב:victory:אני בגיל שלך וישן לעיתים קרובות 3-2 שעות בלילה בגלל בעיות שינה כאלה ואחרות.. עם זאת אני טוחן יחסית מעט ודי בטוח שאני לא מגיע לכמות החלבון שאני צריך לאכול ביום. עם זאת אני מצליח להתקדם בבנץ' ובפרס(דדליפט אני קצת תקוע וסקוואט אני לא יכול לעשות).
6 שעות שינה זה סבבה אבל עדיף שתישן בסביבות ה7-8.. נכון לעכשיו שעות השינה שלך לא ישפיעו עליך מבחינת התאוששות כי גם אם אתה שוקל 60 קילו אתה עדיין עושה סקוואט קל.
תישן כמה שאתה יכול,תאכל כמה שאתה יכול ואז תאכל עוד קצת,תעבוד על טכניקה,תתאמן חזק ותפסיק להתעסק בקקי!