הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט 30-40-50ק"ג

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
התמקדתי בלשבת אחורה כמו שאתם אמרתם לי, אני מאוד מקווה שיש שיפור משמעותי מהאשכול הקודם שהתיישבתי למטה(בקיצור לא עשיתי סקווט נכון בכלל).
מספר חזרות ניסיתי לשמור על הרגליים, הבעיה שבבור הן גולשות לי קדימה ואני לא יודע למהה :(
קיצור תגידו מה לשפר דחוף, ואיך הסקווט עכשיו יחסית לסקווט הקודם :
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=17958

גובה : 1.8
משקל : 73ק"ג

אז הנה העדכני של היום (הסרטונים הם 30 ואז 40 ואז 50ק"ג)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
שימו לב שככל שאני עולה במשקל אני שומר יותר על הרגליים, לפחות ב30ק"ג הן גולשות כמו מטורפות, אבל ב 40ק"ג זה נראה הרבה יותר טוב בעניין של הרגליים(גלישת הברכיים).

אתה מתיישב יותר אחורה
אבל עדיין אל מספיק
+
המוט רנאה שישוב גבוה מדי.. אתה עושה HB או LB .. לפי מה שאני מבין LB .. תנסה לךמקם אותו יותר נמוך
+
נראה שההעמידה רחבה לך מדי.. תנסה פעם הבאה לעמוד יותר צר ותראה איך זה משפיע על התנועה

• פותח/ת השרשור
אתה מתיישב יותר אחורה
אבל עדיין אל מספיק
+
המוט רנאה שישוב גבוה מדי.. אתה עושה HB או LB .. לפי מה שאני מבין LB .. תנסה לךמקם אותו יותר נמוך
+
נראה שההעמידה רחבה לך מדי.. תנסה פעם הבאה לעמוד יותר צר ותראה איך זה משפיע על התנועה
באמת לא מספיק אחורה? אוף.. אבל לפחות סוף סוף אני מתיישב אחורה, אני חושב שהמכנסיים דופקות את הטכניקה בסוף.
אתה בטוח שצריך להוריד את המוט? המוט יושב בדיוק איפה שנוח לי, כל שאר המקומות לא נוחים בכלל.
בקשר לעמידה, יש משהו בדבריך, אני אנסה יותר צר.

אתה מתיישב יפה אחורה בהתחלה ואז מתחיל לגלוש קצת עם הברכיים ומתחיל לשבת למטה.. סתכל בסרטון

חלק מזה גם לדעתי קשור בנעליים.. קנה אולסטאר

לגבי המוט.. הוא נראה טיפה גבוה.. זה לא עניין של נוחות.. זה עניין של הרגל.. אחרי שתתרגל למשהו זה כבר יהיה נוח

• פותח/ת השרשור
אתה מתיישב יפה אחורה בהתחלה ואז מתחיל לגלוש קצת עם הברכיים ומתחיל לשבת למטה.. סתכל בסרטון

חלק מזה גם לדעתי קשור בנעליים.. קנה אולסטאר

לגבי המוט.. הוא נראה טיפה גבוה.. זה לא עניין של נוחות.. זה עניין של הרגל.. אחרי שתתרגל למשהו זה כבר יהיה נוח
הזמנתי ALL-STAR, השבוע אני מאמין שיגיע.
אגב, הדגשתי את העלייה עם האגן, אתה חושב שהיה היפ דרייב טוב בחזרות?

תשמע סה"כ זה יותר טוב מפעמים קודמות אבל זה עדיין לא זה..
אין טעם להתעסק בדברים כמו היה היפ-דרייב או לא.. כי זה עדיין לא ממש סקוואט

נעשה לךר שימה כמוש אתה אוהב =P

-לעמוד צר יותר
-אולסטאר
-המוט ממקום גבוה מדי כמו ב HB [בסרטון האחרון ממש רואים את זה] ולא נמוך על הכתף האחרוית כמו ב LB
-להתיישב אחורה

תשמור על אלה.. ולדעתי בסקוואט הבא כבר יראה שונה לגמרי

לא השארת לי מקום להעיר...

טוב אולי יש משהו קטן, בסרטון השני תגיד לבחור שמאחוריך שיוריד את הרגליים לרצפה כי זה לא הוגן! זה נותן לו יותר כוח!! 🤡

לא השארת לי מקום להעיר...

טוב אולי יש משהו קטן, בסרטון השני תגיד לבחור שמאחוריך שיוריד את הרגליים לרצפה כי זה לא הוגן! זה נותן לו יותר כוח!! 🤡

אבל ככה נותנים דגש לשריר האשך השמאלי!

לא, סתם..ריפטו גם כותב על זה משהו בספר.. לא זכור לי מה.. אם זה עמניין אותך אני אבדוק

• פותח/ת השרשור
אבל ככה נותנים דגש לשריר האשך השמאלי!

לא, סתם..ריפטו גם כותב על זה משהו בספר.. לא זכור לי מה.. אם זה עמניין אותך אני אבדוק
חוץ מהנעליים שאני לא יודע מתי הן יהיו בבעלותי, אני אעשה כל מה שאני יכול כדי להתרכז על מה שאמרת בדיוק.
תודה רבה רבה, לילה מקסים, והמשך שבוע מצויין!

באמת לא מספיק אחורה? אוף.. אבל לפחות סוף סוף אני מתיישב אחורה, אני חושב שהמכנסיים דופקות את הטכניקה בסוף.
אתה בטוח שצריך להוריד את המוט? המוט יושב בדיוק איפה שנוח לי, כל שאר המקומות לא נוחים בכלל.
בקשר לעמידה, יש משהו בדבריך, אני אנסה יותר צר.

אתה צריך להחליט אם אתה עושה HB או LB . כרגע זה ממוקם בHB. אין שום בעיה עם זה כמובן אבל אתה צריך להחליט כי כרגע אתה מנסה להתמקד יותר בלשבת אחורה שזה דגש שמתאים ל LB .

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להחליט אם אתה עושה HB או LB . כרגע זה ממוקם בHB. אין שום בעיה עם זה כמובן אבל אתה צריך להחליט כי כרגע אתה מנסה להתמקד יותר בלשבת אחורה שזה דגש שמתאים ל LB .
הבנתי, אני אוריד את המוט, תודה.

אתה לא מבין עדין את הקטע של קיבוע הבירכיים בזווית מסוימת ומשם היא לא זזה.
תנסה לעשות סקוואט מול קיר, קח איזה צעד אחורה ותירד עד שהבירכיים נוגעות בקיר. משם תנסה לרדת יותר נמוך (הקיר מפריע לבירכיים ללכת קדימה) ואז אתה תראה שאתה חייב להשען קדימה ולקחת את התחת אחורה. אולי זה ייתן לך מושג על איך זה אמור להרגיש.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מבין עדין את הקטע של קיבוע הבירכיים בזווית מסוימת ומשם היא לא זזה.
תנסה לעשות סקוואט מול קיר, קח איזה צעד אחורה ותירד עד שהבירכיים נוגעות בקיר. משם תנסה לרדת יותר נמוך (הקיר מפריע לבירכיים ללכת קדימה) ואז אתה תראה שאתה חייב להשען קדימה ולקחת את התחת אחורה. אולי זה ייתן לך מושג על איך זה אמור להרגיש.
נשמע טוב, אני אנסה.
אני עושה גם את התרגיל של לחיצת האגן..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית