יתרון פסיכולוגיאתה תגיע לשם יותר מהר ממה שאתה חושב.
מה היתרון של העמסה "מלוכלכת"?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יתרון פסיכולוגיאתה תגיע לשם יותר מהר ממה שאתה חושב.
מה היתרון של העמסה "מלוכלכת"?
יתרון פסיכולוגי
OK, אבל מדובר פה בפסיכי שרוצה תוצאות.
לא עדיף לו העמסה נקיה ?
או לפחות לעשות העמסה נקיה , העמסה מלוכלכת לסירוגין?
אני אוהב עוגות קצפת - מוס שוקולד - עוגות שוקולד חמות - וופל בלגי - בשר שמן עם צ'יפס ולחמנייה - פיצות - וכו'
זה השילוב הגרוע של שומן ופחמימה.
אין סיכוי שאני אהנה רק מפחמימה לבד. אני לא רואה את עצמי הנה לאכול רק לחם, פסטה, מרשמלו וסוכר.
אולי עכשיו שאני בהתחלה אני יכול לתת שתי העמסות נקיות לחודש הקרוב אבל אחר כך ככל שמתקדמים יותר ככה צריך הפסקות "איכותיות" (מבחינה פסיכולוגית) טובות יותר.
סליחה, לא עקבתי, ממה הכאב בגב התחתון?
משהו פה לא מסתדר לי.
איך עלית ב-3 חודשים 10% שומן? נראה לי שאתה חי בסרט שאתה 16-17% שומן כשאתה אולי 12-14.
משהו פה לא מסתדר לי.
איך עלית ב-3 חודשים 10% שומן? נראה לי שאתה חי בסרט שאתה 16-17% שומן כשאתה אולי 12-14.
זה כאב בחיבור שבין הרגל לתחת? הוא מפריע לך להתכופף? אם כן זו מתיחה די ידועה, לי זה תמיד נתפס מהחתירה (הגב לא במנח הכי כיפי שם כידוע), לפעמים זה עובר תוך יומיים שלושה ולפעמים לוקח לזה יותר זמן.אין לי מושג ממה הוא נגרם אבל בינתיים אני נמנע מהסקוואט - וחתירה אפילו לא ניסיתי לעשות.
כמו סכין יפני בחלק של הגב התחתון וזה מקרין לי למטה יותר. אני שם בינתיים קרח ייתכן שזה משהו דלקתי נקווה שלא יותר מזה.
גם בלג פרס מרגישים אבל הרבה פחות. מהפחד שהכאב יחזור אפילו לא ניסיתי לבצע חתירה. ישר מתח
העריכה האחרונה שלך באשכול כאן:למרות שהלוג מאסה נפתח בסוף אוקטובר - עדיין אם זכרוני לא מטעה אותי התחלתי לנשנש 2 מגשי פיצה שבועיים \ג'אנק\כמויות של אוכל, לפי מיטב זכרוני כבר מאמצע ספטמבר\תחילת אוקטובר.
זה יותר לכיוון ה4 חודשים אולי יותר.
זו יכולה להיות מתיחה חזקה - ניסית אולי אמבטיה חמה ולשבת במים?זה כאב מאמצע הגב התחתון שיורד לחלק העליון של התחת. אבל הכאב חד.
לגבי הכאב שתארת - כמה זה יותר זמן?
אני כרגע בRFL ואני עושה 3-4 פעמים בשבוע הליכה של 30-40 דק' ושני אימונים אנאירוביים.
למה אתה שומר את ההליכה לסוף החיטוב? (בשבילך, פרוטוקול 1)
אגב למה אתה לא מבצע את הפרוטוקול השני עם היהומבין כשתהיה בא.ז 10%+- ?
אני התחלתי את החיטוב לפני ארבע וחצי שבועות וירדתי מ18%-20% שומן ל14%-16% (לפחות ככה ניראה לי)
אני אעלה תמונות בקרוב שמעידות על שחיפותי...
זו יכולה להיות מתיחה חזקה - ניסית אולי אמבטיה חמה ולשבת במים?
ויותר זמן זה ממספר ימים עד מספר שבועות... פעם אחרונה זה נתפס לי רק ליומיים.