הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סנטה קלאוס - 2013

• פותח/ת השרשור
OK, אבל מדובר פה בפסיכי שרוצה תוצאות.
לא עדיף לו העמסה נקיה ?
או לפחות לעשות העמסה נקיה , העמסה מלוכלכת לסירוגין?

לא כזה פסיכי כמו שאתה חושב.

אני רוצה תוצאות - אבל יש חיים מעבר וגם תוך כדי.

---------- התגובה התווספה ב 18:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:10 ----------

שבוע 1 אימון 3 (תבנית של 5,5,5,5,3,8)

סקוואט - 90, 105, 120, 133, 152, 120 - סבבה
בנץ' - 80, 90, 105, 120, 133, 105 - סבבה
חתירה - מכונה
לחיצת רגליים 2X8

אתה פסיכי חבל על הזמן פסיכי

לך על העמסה נקייה .. זה פשוט
תחגוג על הקינוחים במסעדות.. הכל סוכרים

• פותח/ת השרשור
אני אוהב עוגות קצפת - מוס שוקולד - עוגות שוקולד חמות - וופל בלגי - בשר שמן עם צ'יפס ולחמנייה - פיצות - וכו'
זה השילוב הגרוע של שומן ופחמימה.

אין סיכוי שאני אהנה רק מפחמימה לבד. אני לא רואה את עצמי הנה לאכול רק לחם, פסטה, מרשמלו וסוכר.

אולי עכשיו שאני בהתחלה אני יכול לתת שתי העמסות נקיות לחודש הקרוב אבל אחר כך ככל שמתקדמים יותר ככה צריך הפסקות "איכותיות" (מבחינה פסיכולוגית) טובות יותר.

מסכים איתך. לא מצליח להעביר יום העמסה בלי לאפה.

אני אוהב עוגות קצפת - מוס שוקולד - עוגות שוקולד חמות - וופל בלגי - בשר שמן עם צ'יפס ולחמנייה - פיצות - וכו'
זה השילוב הגרוע של שומן ופחמימה.

אין סיכוי שאני אהנה רק מפחמימה לבד. אני לא רואה את עצמי הנה לאכול רק לחם, פסטה, מרשמלו וסוכר.

אולי עכשיו שאני בהתחלה אני יכול לתת שתי העמסות נקיות לחודש הקרוב אבל אחר כך ככל שמתקדמים יותר ככה צריך הפסקות "איכותיות" (מבחינה פסיכולוגית) טובות יותר.

אכן הפיתוי גדול 😵

אניא והב העמסות לאכול בדיקו את כל הפסטה/אורז/לחמים דבריםש אני לא אוכל ככה סתם
ונגיד פעם בחודש גם מפנק ביום העמסה לא איכותית
הרב אני משתדל להיות עלמינימום שומן שגם ככה אני אוהב להשאיר גבוה

• פותח/ת השרשור
טוב האימון היום (5,5,5,5,5) - הדיאטה מתחילה להשפיע ואני עדיין נקי מקריאטין

לחיצת רגליים במכונה (8 חזרות) - 90, 90, 90, 90, 90
חזה - 80, 90, 105, 120, 133
מתח - 20, 20, 20, 20, 20

יד קדמית

כרגע כאב חד בגב התחתון אז בלי סקוואט. אצלם את HB כאחזור לזה

• פותח/ת השרשור
סליחה, לא עקבתי, ממה הכאב בגב התחתון?

אין לי מושג ממה הוא נגרם אבל בינתיים אני נמנע מהסקוואט - וחתירה אפילו לא ניסיתי לעשות.

כמו סכין יפני בחלק של הגב התחתון וזה מקרין לי למטה יותר. אני שם בינתיים קרח ייתכן שזה משהו דלקתי נקווה שלא יותר מזה.

גם בלג פרס מרגישים אבל הרבה פחות. מהפחד שהכאב יחזור אפילו לא ניסיתי לבצע חתירה. ישר מתח

משהו פה לא מסתדר לי.
איך עלית ב-3 חודשים 10% שומן? נראה לי שאתה חי בסרט שאתה 16-17% שומן כשאתה אולי 12-14.

• פותח/ת השרשור
משהו פה לא מסתדר לי.
איך עלית ב-3 חודשים 10% שומן? נראה לי שאתה חי בסרט שאתה 16-17% שומן כשאתה אולי 12-14.

למרות שהלוג מאסה נפתח בסוף אוקטובר - עדיין אם זכרוני לא מטעה אותי התחלתי לנשנש 2 מגשי פיצה שבועיים \ג'אנק\כמויות של אוכל, לפי מיטב זכרוני כבר מאמצע ספטמבר\תחילת אוקטובר.

זה יותר לכיוון ה4 חודשים אולי יותר.

משהו פה לא מסתדר לי.

הוא חי בסרט הוא סיים מאסה על 9 אחוז שומן ועכשיו רוצה לרדת ל 4 ולעשות נזק על הבמה

אין לי מושג ממה הוא נגרם אבל בינתיים אני נמנע מהסקוואט - וחתירה אפילו לא ניסיתי לעשות.

כמו סכין יפני בחלק של הגב התחתון וזה מקרין לי למטה יותר. אני שם בינתיים קרח ייתכן שזה משהו דלקתי נקווה שלא יותר מזה.

גם בלג פרס מרגישים אבל הרבה פחות. מהפחד שהכאב יחזור אפילו לא ניסיתי לבצע חתירה. ישר מתח
זה כאב בחיבור שבין הרגל לתחת? הוא מפריע לך להתכופף? אם כן זו מתיחה די ידועה, לי זה תמיד נתפס מהחתירה (הגב לא במנח הכי כיפי שם כידוע), לפעמים זה עובר תוך יומיים שלושה ולפעמים לוקח לזה יותר זמן.

• פותח/ת השרשור
זה כאב מאמצע הגב התחתון שיורד לחלק העליון של התחת. אבל הכאב חד.

לגבי הכאב שתארת - כמה זה יותר זמן?

למרות שהלוג מאסה נפתח בסוף אוקטובר - עדיין אם זכרוני לא מטעה אותי התחלתי לנשנש 2 מגשי פיצה שבועיים \ג'אנק\כמויות של אוכל, לפי מיטב זכרוני כבר מאמצע ספטמבר\תחילת אוקטובר.

זה יותר לכיוון ה4 חודשים אולי יותר.
העריכה האחרונה שלך באשכול כאן:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=13424

הייתה ב 20.10.2010

היום אנחנו ב 18.1.2011, כמעט 3 חודשים בדיוק ו 10% שומן? אין סיכוי גם עם 5 מגשי פיצה ביום.

זה כאב מאמצע הגב התחתון שיורד לחלק העליון של התחת. אבל הכאב חד.

לגבי הכאב שתארת - כמה זה יותר זמן?
זו יכולה להיות מתיחה חזקה - ניסית אולי אמבטיה חמה ולשבת במים?

ויותר זמן זה ממספר ימים עד מספר שבועות... פעם אחרונה זה נתפס לי רק ליומיים.

אני כרגע בRFL ואני עושה 3-4 פעמים בשבוע הליכה של 30-40 דק' ושני אימונים אנאירוביים.
למה אתה שומר את ההליכה לסוף החיטוב? (בשבילך, פרוטוקול 1)

אגב למה אתה לא מבצע את הפרוטוקול השני עם היהומבין כשתהיה בא.ז 10%+- ?

אני התחלתי את החיטוב לפני ארבע וחצי שבועות וירדתי מ18%-20% שומן ל14%-16% (לפחות ככה ניראה לי)

אני אעלה תמונות בקרוב שמעידות על שחיפותי...

• פותח/ת השרשור
אני כרגע בRFL ואני עושה 3-4 פעמים בשבוע הליכה של 30-40 דק' ושני אימונים אנאירוביים.
למה אתה שומר את ההליכה לסוף החיטוב? (בשבילך, פרוטוקול 1)

אגב למה אתה לא מבצע את הפרוטוקול השני עם היהומבין כשתהיה בא.ז 10%+- ?

אני התחלתי את החיטוב לפני ארבע וחצי שבועות וירדתי מ18%-20% שומן ל14%-16% (לפחות ככה ניראה לי)

אני אעלה תמונות בקרוב שמעידות על שחיפותי...

אני צריך אירובי עם עצימות נמוכה, בנוסף אני מבצע את הדיאטה דלת הפחמימה שמתאימה לפרוטוקול הזה.

אימונים עצימים בחיטוב אם אירובי עצים אני לא יודע כמה זה טוב וזה יפגע באימונים. גם את הפרוטוקול הראשון אפשר לבצע בלי היהומבין.

---------- התגובה התווספה ב 10:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:35 ----------

זו יכולה להיות מתיחה חזקה - ניסית אולי אמבטיה חמה ולשבת במים?

ויותר זמן זה ממספר ימים עד מספר שבועות... פעם אחרונה זה נתפס לי רק ליומיים.

אני אנסה היום. תודה חיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית