עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לנו חמור (לעשות קפיצות).
אנחנו מקווים להשיג כלוב מתכוונן.
המאמן:
תוצאות? נראה בתחרות...
אני גם מתכוון לכאלה.אני מתכוון לשתי עמודים כאלה ממתכת, הכי פשוטים שיש.
לנו יש 3 סטים סטים כאלה ואין כלוב אחד...
בדקתם RM1 מתישהוא?
אני גם מתכוון לכאלה.
בדקנו מקסימום... באיזור ה-60 קילו הנפה ו-80 קילו דחיקה. עד התחרות זה כנראה יהיה יותר.
הבחור שהכי חזק אצלנו הוא אח של משה, בן 16 (שלושתנו מרימים בערך את אותו המשקל אבל הוא יתחרה בעד 69 ואני ומשה בעד 94 כנראה).
באיזה קטגוריה אתה?בערך כמוני, אני מצפה ל90 דחיקה ו65-70 הנפה בתחרות הזאת למרות שאי אפשר לדעת.
עשיתי לפני חודשיים בערך 60 ו80...
באיזה קטגוריה אתה?
בהצלחה:victory:
לא התחלנו להתאמן מ-0...תומר אתה קד''ט?
ואיגור אם אמרתם שהתחלתם בספטמבר ויש לכם צוציק בן 16 שמתחרה בעד 69 קילו וכבר עושה 60\80 אז יש לכם כוכב בקבוצה ✌️
תומר אתה קד''ט?
ואיגור אם אמרתם שהתחלתם בספטמבר ויש לכם צוציק בן 16 שמתחרה בעד 69 קילו וכבר עושה 60\80 אז יש לכם כוכב בקבוצה ✌️
קד"טים זה עד גיל 18? אם כן זה אני קד"ט.
התחרות יוצאת 6 ימים לפני היום הולדת 18 שלי 👏
חחח קד''ט זה עד גיל 17 לא כולל.
תשנה את הלאנג'ים לפרונט סקוואט, בקשר לפאוורקלין תתחיל מהמשיכה השנייה ותתרגיל האנג-קלין עד שתלמד למשוך כמו שצריך (כמוך כמוני, בהתחלה הייתי מושך כמוך עכשיו זה נראה טוב יותר)
אגב כמה הפלטות שהרכבת שם שוקלות?
תוריד ל40 קילו בהאנג קלין עד שתמשוך כמו שצריך, תדמיין שהידיים שלך זה חבלים ואתה פשוט מקפיץ אותן למעלה כמו שקושרים משהו לחבל ומקפיצים אותו למעלה ואז הוא עובר את החבלזה פלטה של 20 קילו כל צד,ככה שזה יוצא 60 קילו סהכ
תודה על העצה,טוב שאין לאנגים חחח