הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון power clean שלי,עצות בבקשה

יש לנו חמור (לעשות קפיצות).
אנחנו מקווים להשיג כלוב מתכוונן.
המאמן:

תוצאות? נראה בתחרות...

אני מתכוון לשתי עמודים כאלה ממתכת, הכי פשוטים שיש.
לנו יש 3 סטים סטים כאלה ואין כלוב אחד...

בדקתם RM1 מתישהוא?

אני מתכוון לשתי עמודים כאלה ממתכת, הכי פשוטים שיש.
לנו יש 3 סטים סטים כאלה ואין כלוב אחד...

בדקתם RM1 מתישהוא?
אני גם מתכוון לכאלה.
בדקנו מקסימום... באיזור ה-60 קילו הנפה ו-80 קילו דחיקה. עד התחרות זה כנראה יהיה יותר.
הבחור שהכי חזק אצלנו הוא אח של משה, בן 16 (שלושתנו מרימים בערך את אותו המשקל אבל הוא יתחרה בעד 69 ואני ומשה בעד 94 כנראה).

אני גם מתכוון לכאלה.
בדקנו מקסימום... באיזור ה-60 קילו הנפה ו-80 קילו דחיקה. עד התחרות זה כנראה יהיה יותר.
הבחור שהכי חזק אצלנו הוא אח של משה, בן 16 (שלושתנו מרימים בערך את אותו המשקל אבל הוא יתחרה בעד 69 ואני ומשה בעד 94 כנראה).

בערך כמוני, אני מצפה ל90 דחיקה ו65-70 הנפה בתחרות הזאת למרות שאי אפשר לדעת.
עשיתי לפני חודשיים בערך 60 ו80...

תומר אתה קד''ט?
ואיגור אם אמרתם שהתחלתם בספטמבר ויש לכם צוציק בן 16 שמתחרה בעד 69 קילו וכבר עושה 60\80 אז יש לכם כוכב בקבוצה ✌️

תומר אתה קד''ט?
ואיגור אם אמרתם שהתחלתם בספטמבר ויש לכם צוציק בן 16 שמתחרה בעד 69 קילו וכבר עושה 60\80 אז יש לכם כוכב בקבוצה ✌️
לא התחלנו להתאמן מ-0...
הבחור היה מתאמן בפאוורליפטינג בערך שנה לפני אבל כן, יש לו פוטנציאל מעולה...

תומר אתה קד''ט?

קד"טים זה עד גיל 18? אם כן זה אני קד"ט.
התחרות יוצאת 6 ימים לפני היום הולדת 18 שלי 👏

• פותח/ת השרשור
אני עובד לפי התוכנית של ליל חולקה עליון תחתון,אולי לשנות את הבוקס סקוואט לפרונט סקוואט?
או אפשרות שניה:
אין לנו גם ככה לחיצות רגליים,אז במקום אני עושה לאנגים,עכשיו במקום לאנגים להכניס פרונט סקוואט,בעיקר לטכניקה בהתחלה
מה אתם אומרים?

תשנה את הלאנג'ים לפרונט סקוואט, בקשר לפאוורקלין תתחיל מהמשיכה השנייה ותתרגיל האנג-קלין עד שתלמד למשוך כמו שצריך (כמוך כמוני, בהתחלה הייתי מושך כמוך עכשיו זה נראה טוב יותר)
אגב כמה הפלטות שהרכבת שם שוקלות?

• פותח/ת השרשור
תשנה את הלאנג'ים לפרונט סקוואט, בקשר לפאוורקלין תתחיל מהמשיכה השנייה ותתרגיל האנג-קלין עד שתלמד למשוך כמו שצריך (כמוך כמוני, בהתחלה הייתי מושך כמוך עכשיו זה נראה טוב יותר)
אגב כמה הפלטות שהרכבת שם שוקלות?

זה פלטה של 20 קילו כל צד,ככה שזה יוצא 60 קילו סהכ

תודה על העצה,טוב שאין לאנגים חחח

זה פלטה של 20 קילו כל צד,ככה שזה יוצא 60 קילו סהכ

תודה על העצה,טוב שאין לאנגים חחח
תוריד ל40 קילו בהאנג קלין עד שתמשוך כמו שצריך, תדמיין שהידיים שלך זה חבלים ואתה פשוט מקפיץ אותן למעלה כמו שקושרים משהו לחבל ומקפיצים אותו למעלה ואז הוא עובר את החבל

• פותח/ת השרשור
אההה
כן ,חוץ מזה שהמשקולות הכי כבדות הן של 25 קילו :(
ואין כלוב נורמאלי לסקוואט,רק "סטאנד"

בנוסף למה שאמרו, מה שאני הצלחתי לראות זה שאתה מושך מוקדם מידי, מה שאומר שאתה לא עושה פשיטה מלאה במפרקים ולכן אתה מאבד הרבה כח. ככה נראית פשיטה מלאה בצורה הכי קיצונית שלה כפי שמדגים טאנר סאגיר הטורקי (אלוף אולימפי לשעבר), שים לב שהמרפקים שלו עדיין נעולים.

TanerSagir3.jpg

442779509_197834abe5.jpg

למרות זאת חשוב לציין שרוב המשקולנים המקצועיים לא מגיעים לכזאת פשיטת יתר בירך ובעמוד השדרה, התמונות הן רק להמחשה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה רבה רבה
אני ינסה אימון הבא
תאמת אני אפילו לא יודע איך pc מבוצע כראוי,אני לומד מסרטונים חחחח
יאללה אימון הבא אני משתפר,אוף צריך לחכות עד יום שלישי :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית