עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בנדה תודה על התשובה..האימונים שלי והתזונה בסדר גמור פשוט הסייקלים שעשיתי לא היו כל כך נכונים. מביחנת ההתקדמות שלי אני יחסית בסדר...לגבי הדיבול אתה צודק אני באמת יוריד וגם חשבתי להחליף את הדקה בבלונדון רוב הסייקלים שעשיתי לפני היו אם דקה אני ישנה ונראה איזה תוצאות זה יתן.כירוגין לפי הפרוטוקולים שאני רואה כאן ומה שקראתי עליו לא מומלץ להשתמש בו יותר מ 3 שבועות אבל לפי מה שאני רואה צריך להשתמש בו לאורך כל הסייקל אני תמיד הייתי משתמש בו אחרי שסיימתי את הסייקל. עכשיו כבר הבנתי שזה לא נכון ואני ישנה את זה.
כתבתי שאת הסייקלים הראשונים שלי לא עשיתי נכון בגלל זה לא עליתי משמעותית עכשיו אני הולך על סייקל נכון ואני מכין את השטח לפני שאני עושה אותו לגבי האימונים והאוכל אני בסדר
כתבתי שאת הסייקלים הראשונים שלי לא עשיתי נכון בגלל זה לא עליתי משמעותית עכשיו אני הולך על סייקל נכון ואני מכין את השטח לפני שאני עושה אותו לגבי האימונים והאוכל אני בסדר
אין לי בעיה להוריד אני יקצץ פחמימות ויתחיל את הסייקל עוד חודשים...
אין לי בעיה להוריד אני יקצץ פחמימות ויתחיל את הסייקל עוד חודשים...
הבעיה שתהיה לו עכשיו זה שהגוף מתקדם פחות טוב ללא חומרים ...
לדעתי תתן נקיון רציני של כמה שנים מחומרים תעבוד קשה! ממליץ על ss. בחיי שכבר חשבתי שאני לא אגדל טבעי והתכנית הזו הטיסה לי את המשקל וההקפים צפונה.
זו דעתי.
חברה הבנתי את הטעות שלי וחלק מהדברים אתם צודקים אני מעכב את הסייקל בכמה חודשים כי האחוז שומן הזה זה בגלל הסייקל האחרון לי נראה שהבעיה הגדולה זה חומרים כי רוב מה שעליתי בסייקלים היה מים סביר להניח שהחומרים גם לא משהו וגם יכול להיות בעיה של היתאוששות כי בסך הכל אני אוכל לפי הספר והאימונים שלי גם בסדר בקטע הזה אני בטוח..שאני יתחיל את הסייקל הבא אני ישתף אותכם בחברות של החומרים וכל מה שצריך...תודה רבה על העזרה