הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הסייקל הקרוב

כפיר

משתמש מתחיל
98
0
נק' מוניטין:
0
98
0
טסט אנטט 500 מ"ג 1-10
דקה 400 מ"ג 1-10
טרן 400 מ"ג1-8
דיבול30 מ"ג1-6
נובלדקס וכוריגון עדיין לא סגור מתי אני מכניס אותם
משקל-87
גובה-1.76
אחוז שומן-18
סייקל חמישי

• פותח/ת השרשור
משהו כזה לא מדיוק

---------- התגובה התווספה ב 16:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:23 ----------

נתתי ערכה של האחוז שומן לא כל כך משנה עכשיו

גבר 18 אחוז, מבלי להעליב.. אבל על המשקל והגובה שלך זה הרבה אחוזי שומן, וקצת שריר יחסית ולהתחיל סייקל על אחוז כזה, זה לדעתי טעות..
באיזה חברה של חומרים אתה משתמש ?... משהו לא טוב כנראה מבחינת אימונים/תזונה/חומרים/שינה תבדוק את זה.

והייתי מציע לך ללכת על בלונדון 600 מ"ג בשבוע, ולא דקה. יש לדקה הרבה תופעות לוואי, בנהים דיכוי חזק של הטסט' בגוף, כלומר במינון של 500 יש מצב גדול, שלא יעמוד לך, וגם הסיכוי לקבל ג'ינו גבוה מאוד.
בלונדון יותר איכותי, ואם הרבה פחות תופעות לוואי, ועובד יופי.

כמו כן מיותר דיבול למשך-6 שבועות, רד ל-5 שבעות זה מעל ומעבר.

כירוגין אתה מכניס מהתחלה בסייקל, עד סוף ה-PCT. זה חשוב מאוד.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בנדה תודה על התשובה..האימונים שלי והתזונה בסדר גמור פשוט הסייקלים שעשיתי לא היו כל כך נכונים. מביחנת ההתקדמות שלי אני יחסית בסדר...לגבי הדיבול אתה צודק אני באמת יוריד וגם חשבתי להחליף את הדקה בבלונדון רוב הסייקלים שעשיתי לפני היו אם דקה אני ישנה ונראה איזה תוצאות זה יתן.כירוגין לפי הפרוטוקולים שאני רואה כאן ומה שקראתי עליו לא מומלץ להשתמש בו יותר מ 3 שבועות אבל לפי מה שאני רואה צריך להשתמש בו לאורך כל הסייקל אני תמיד הייתי משתמש בו אחרי שסיימתי את הסייקל. עכשיו כבר הבנתי שזה לא נכון ואני ישנה את זה.

בנדה תודה על התשובה..האימונים שלי והתזונה בסדר גמור פשוט הסייקלים שעשיתי לא היו כל כך נכונים. מביחנת ההתקדמות שלי אני יחסית בסדר...לגבי הדיבול אתה צודק אני באמת יוריד וגם חשבתי להחליף את הדקה בבלונדון רוב הסייקלים שעשיתי לפני היו אם דקה אני ישנה ונראה איזה תוצאות זה יתן.כירוגין לפי הפרוטוקולים שאני רואה כאן ומה שקראתי עליו לא מומלץ להשתמש בו יותר מ 3 שבועות אבל לפי מה שאני רואה צריך להשתמש בו לאורך כל הסייקל אני תמיד הייתי משתמש בו אחרי שסיימתי את הסייקל. עכשיו כבר הבנתי שזה לא נכון ואני ישנה את זה.

תצפה להגיע לסביבות ה 21-22 אחוז שומן בסייקל כזה. בכל מקרה עם אתה הולך על דקה או בולדנון תפסיק אותם כשבועיים לפני הזריקה האחרונה של הטסט בגלל האסטר הארוך שלהם.
בכל מקרה אנשים פה צודקים הנתונים שלך לא משהו בכלל למי שעבר חמישה סייקלים. אולי אתה חושב שהאימונים והתזונה שלך טובים אבל כנראה שמה שאתה עושה לא ממש עובד לך.
אני מציע שתהייה כנה עם עצמך

• פותח/ת השרשור
כתבתי שאת הסייקלים הראשונים שלי לא עשיתי נכון בגלל זה לא עליתי משמעותית עכשיו אני הולך על סייקל נכון ואני מכין את השטח לפני שאני עושה אותו לגבי האימונים והאוכל אני בסדר

תשלב אירובי במהלך הסייקל, תנסה לשמור על אחוז שומן כמה שיותר, ותאכל נקי.
במקומך, הייתי מחטב ל-10 אחוז, ונכנס לסייקל זה יותר אפקטיבי, ויחסוך לך חיטוב ארוך.

כתבתי שאת הסייקלים הראשונים שלי לא עשיתי נכון בגלל זה לא עליתי משמעותית עכשיו אני הולך על סייקל נכון ואני מכין את השטח לפני שאני עושה אותו לגבי האימונים והאוכל אני בסדר

זה לא משנה

להיות 87 קילו על 18% שומן ובגובה שלך זה לא מצב להזריק בשום מצב

קודם רתאה שאתה עובד כמו שצריך ואוכל כמו שצריך
לפי הנתונים השטחיים ניתן להניח שאתה עוד יכול להתקדם המוןמבלי לדחוף לגוף מזרקים

מה הקשר לסייקלים שעשית עד היום. זה בכלל אל משנה. הנתונים שלך לא טובים ויש לך ההההההההמממממממוווווןןןןןןןןןןן לאן להתקדם טבעי. מיליון אחוז שמשהו בתזונה של או אימונים או מנוחה או כולם לא פיקס ומה שאתה עושה לא עובד.!

בכל מקרה, לא הייתי ממליץ לך להתחיל סייקל על 18% שומן, אתה תתבאס בסוף הסייקל שתהיה לך כרס.
מנסיון!

אין לי בעיה להוריד אני יקצץ פחמימות ויתחיל את הסייקל עוד חודשים...

לא.... לא הבנת ת'קטע..
זה לא שאם תיהיה 12% שומן [על נגיד 80 קילו] .. אתה תיהיה ברמה של סייקל

יש לך עוד המון להתקדם לבדבלי לדחוף מזרקים לתחת ..
תבדוק את התזונה שלך, תונכית האימונים, ההתאוששות .. צאיכה של מיקרונוטריאנטים וכו'...

בסופו של דבר החלטה שלך..

אין לי בעיה להוריד אני יקצץ פחמימות ויתחיל את הסייקל עוד חודשים...

תשמע בשורה התחתונה, הנתונים היבשים לא נראה שמצדיקים בכלל שימוש בסטרואידים (+פלוס כתבת שזה הסקייל החמישי שלך)

אפילו אם הגנטיקה מחורבנת.... זה עדיין לא נשמע טוב מספיק.

אשמח לשמוע משקלי עבודה בתרגילי הבסיס באימונים פלוס איזה תוכנית אימונים אתה עושה.

הבעיה שתהיה לו עכשיו זה שהגוף מתקדם פחות טוב ללא חומרים ...
לדעתי תתן נקיון רציני של כמה שנים מחומרים תעבוד קשה! ממליץ על ss. בחיי שכבר חשבתי שאני לא אגדל טבעי והתכנית הזו הטיסה לי את המשקל וההקפים צפונה.
זו דעתי.

הבעיה שתהיה לו עכשיו זה שהגוף מתקדם פחות טוב ללא חומרים ...
לדעתי תתן נקיון רציני של כמה שנים מחומרים תעבוד קשה! ממליץ על ss. בחיי שכבר חשבתי שאני לא אגדל טבעי והתכנית הזו הטיסה לי את המשקל וההקפים צפונה.
זו דעתי.

זה ממש לא נכון זה מיתוס שאי אפשר להתקדם טבעי אחרי חומרים. רגישות רצפטורים חוזרת די מהר. וחוץ מזה זה לא המדד היחידי להתקדמות

• פותח/ת השרשור
חברה הבנתי את הטעות שלי וחלק מהדברים אתם צודקים אני מעכב את הסייקל בכמה חודשים כי האחוז שומן הזה זה בגלל הסייקל האחרון לי נראה שהבעיה הגדולה זה חומרים כי רוב מה שעליתי בסייקלים היה מים סביר להניח שהחומרים גם לא משהו וגם יכול להיות בעיה של היתאוששות כי בסך הכל אני אוכל לפי הספר והאימונים שלי גם בסדר בקטע הזה אני בטוח..שאני יתחיל את הסייקל הבא אני ישתף אותכם בחברות של החומרים וכל מה שצריך...תודה רבה על העזרה

חברה הבנתי את הטעות שלי וחלק מהדברים אתם צודקים אני מעכב את הסייקל בכמה חודשים כי האחוז שומן הזה זה בגלל הסייקל האחרון לי נראה שהבעיה הגדולה זה חומרים כי רוב מה שעליתי בסייקלים היה מים סביר להניח שהחומרים גם לא משהו וגם יכול להיות בעיה של היתאוששות כי בסך הכל אני אוכל לפי הספר והאימונים שלי גם בסדר בקטע הזה אני בטוח..שאני יתחיל את הסייקל הבא אני ישתף אותכם בחברות של החומרים וכל מה שצריך...תודה רבה על העזרה

מחשבה נכונה. תתן קצת פרטים על התזונה שלך ועל האימונים אולי נוכל לעזור לך

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן לפחות 5 פעמיים בשבוע תוכנית abc טווח 10-12 אני כל 3 שעות.הרבה ירקות במהלך היום ממש לפי הספר כל הארוחות עכשיו עשירות בחלבון ומעט בחמימה את הלחם עכשיו הורדתי התחלתי לקחת את הפחמימה מתמרים ודברים אחרים מה שאני צריך לשפר זה את התאוששות שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית