אני בקרוב מתחיל חיטוב (אני מתאמן שנתיים בערך) הייתי עד עכשיו במסה ועבדתי SS ואז עברתי ללינארי בגלל שנתקעתי בSS.. עכשיו הלינארי שיפר אותי בהרבה והייתי מופתע אבל עכשיו אני מתחיל להתקע בלינארי (בסוף התכונית כבר) ואני רוצה לעבור לחיטוב... רציתי לדעת איך אני בחיטוב יכול להתאמן בשביל למזער את הירידה במשקלי עבודה שלי בסקוואט בנץ דד ליפט וכו' ... ואיך בכללי להתאמן בחיטוב ?
עוד שאלה .. אני מתאמן חזק וכבד .. עבדתי לינארי עבדתי SS הגוף שלי גדל אבל הזרועות לא גדלות וקראתי את המאמר שאומר לעזוב את המבודדים ואני עוזב וגם היד שלי חזקה אבל פשוט לא גדלה ... כאילו ממש חסר פרופרציות ... אז אני חושב שזה כבר גנטיקה, יכול להיות ? כי אני כבר על 95 קילו (משקל גוף ) והידיים שלי יחסית קטנות לגוף שלי ... אם אתם יכולים לתת לי עצות שאני יישם במסה הבאה שלי ..
תודה..
עוד שאלה .. אני מתאמן חזק וכבד .. עבדתי לינארי עבדתי SS הגוף שלי גדל אבל הזרועות לא גדלות וקראתי את המאמר שאומר לעזוב את המבודדים ואני עוזב וגם היד שלי חזקה אבל פשוט לא גדלה ... כאילו ממש חסר פרופרציות ... אז אני חושב שזה כבר גנטיקה, יכול להיות ? כי אני כבר על 95 קילו (משקל גוף ) והידיים שלי יחסית קטנות לגוף שלי ... אם אתם יכולים לתת לי עצות שאני יישם במסה הבאה שלי ..
תודה..
נערך לאחרונה: