הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אלכוהול בתקופת חיטוב

נו באמת???
זה תלוי 2 כוסות (איזה כוסות) כמה פעמים ביום/בשבוע ...
אי אפשר לענות ככה סתם .

---------- התגובה התווספה ב 21:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:27 ----------

כמובן שזה מזיק אם יצאתה מתפריט של הקלוריות(אם יש לך בכלל אחד כזה)

• פותח/ת השרשור
בתפריט קלורי שלילי של 450 קלוריות...........ורשמתי 2 כוסות של וויסקי, כמובן שלא מלאות, הכוונה לשתי מנות

וזה חשוב איזה?...אם כן אז ג'ק דניאלס

זה לא חשוב איזה...
הבעיה היא שזה קלוריות ובכל מקרה זה מפריע לחיטוב שלך אלה אם כן אתה שם את הוויסקי בתפריט הקלורי (למרות שזה דיי הזוי לשתות אלכוהל במהל חיטוב)

---------- התגובה התווספה ב 22:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:01 ----------

אפשר כמובן פעם בשבוע אפילו חייב(מבחינה פסיכולוגית)

חחח ניראה לי הרעיון לא הלך בכיוון הנכון, אני במקומך לא הייתי מכניס וויסקי לתפריט על בסיס קבוע, למרות שאין לי מושג איך זה משפיע על החיטוב (אולי זה אפילו יועיל) תחכה למישו שמבין בזה.

מה אתה נרקומן? למה כל יום לשתות אלכוהול
תעיף את זה בשביל מה זה טוב

תשתה פעם בשבועיים ככה... מוריד לי לחם בשביל וויסקי חח איזה הזוי

כן זה יפגע בחיטוב, גם אם תיהיה במאזן קלורי שלילי (בהנחה ואתה מתכוון לשתות 2 כוסות כל יום)

אפשר לפרט למה בבקשה?
אם הייתי יודע, הייתי מקבל פרס נובל, אבל אף אחד לא בדיוק יודע את המכניזם (המלא) של אלכוהול בגוף מבחינת אגירת שומן או פוטנציאל לאנרגיה בכלל.
בכל מקרה הדעה הרווחת אומרת שהגוף יעשה את כל המאמצים כדי להיפטר מאותו האלכוהול, בדרך ישנה השפעה הורמונאלית כזו או אחרת שתשפיע לרעה על שריפת השומן.
אלכוהול בד"כ גם לא "משמין" אם כי הוא מכיל הרבה קלוריות (בהנחה שאנחנו מדברים על מאזן קלורי חיובי) אלא מה שבא עם האלכוהול הוא זה שיעלה אותך במשקל (שוב באותה הנחה).
בכל מקרה, כששותים בד"כ אוכלים ולעיתים גם יותר מידי.
היה מחקר פעם על נשים ששתו VS גברים, שתו לערך באותה הכמות, הנשים לא עלו במשקל ואף ירדו בשמקל לעומת הגברים שעלו ב XX (לא זוכר כמה), המסקנה הייתה שנשים רק שתו ולא אכלו לעומת הגברים שאכלו כל מה בא ליד.

אלכוהול מוריד את רמות הטסטוסטרון בגוף[אם אני לא טועה], אז מכאן שהנגזרת זה פגיעה בתהליך החיטוב ושמירה על מסת השריר.

*כל זאת במידה ותשתה 2 כוסות וויסקי כל יום[כוס וויסקי כמנה =50-75 מ"ל]

נערך לאחרונה:
אלכוהול מוריד את רמות הטסטוסטרון בגוף[אם אני לא טועה], אז מכאן שהנגזרת זה פגיעה בתהליך החיטוב ושמירה על מסת השריר.

*כל זאת במידה ותשתה 2 כוסות וויסקי כל יום[כוס וויסקי כמנה =50-75 מ"ל]

קצת לא קשור אבל מה לגבי 500 מ'ל בירה פעם בשבוע - שבועיים ?

בהעמסות הייתי שותה בירה חופשי
אם אתה מתכנן לשתות ווסקי פעם בשבוע שבועיים לא הייתי מתרגש מזה בתחילת החיטוב
תשתה הרבה מים ובאותו היום תקצץ קצת פחמימות ותראה איך הולך לך

לקראת סוף החיטוב מ 12% הייתי נזהר עם זה בכל אופן

אם הייתי יודע, הייתי מקבל פרס נובל, אבל אף אחד לא בדיוק יודע את המכניזם (המלא) של אלכוהול בגוף מבחינת אגירת שומן או פוטנציאל לאנרגיה בכלל.
בכל מקרה הדעה הרווחת אומרת שהגוף יעשה את כל המאמצים כדי להיפטר מאותו האלכוהול, בדרך ישנה השפעה הורמונאלית כזו או אחרת שתשפיע לרעה על שריפת השומן.
אלכוהול בד"כ גם לא "משמין" אם כי הוא מכיל הרבה קלוריות (בהנחה שאנחנו מדברים על מאזן קלורי חיובי) אלא מה שבא עם האלכוהול הוא זה שיעלה אותך במשקל (שוב באותה הנחה).
בכל מקרה, כששותים בד"כ אוכלים ולעיתים גם יותר מידי.
היה מחקר פעם על נשים ששתו VS גברים, שתו לערך באותה הכמות, הנשים לא עלו במשקל ואף ירדו בשמקל לעומת הגברים שעלו ב XX (לא זוכר כמה), המסקנה הייתה שנשים רק שתו ולא אכלו לעומת הגברים שאכלו כל מה בא ליד.
שתי הקבוצות היו על אותו מאזן קלורי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית