עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן זה יפגע בחיטוב, גם אם תיהיה במאזן קלורי שלילי (בהנחה ואתה מתכוון לשתות 2 כוסות כל יום)
אם הייתי יודע, הייתי מקבל פרס נובל, אבל אף אחד לא בדיוק יודע את המכניזם (המלא) של אלכוהול בגוף מבחינת אגירת שומן או פוטנציאל לאנרגיה בכלל.אפשר לפרט למה בבקשה?
אלכוהול מוריד את רמות הטסטוסטרון בגוף[אם אני לא טועה], אז מכאן שהנגזרת זה פגיעה בתהליך החיטוב ושמירה על מסת השריר.
*כל זאת במידה ותשתה 2 כוסות וויסקי כל יום[כוס וויסקי כמנה =50-75 מ"ל]
שתי הקבוצות היו על אותו מאזן קלורי?אם הייתי יודע, הייתי מקבל פרס נובל, אבל אף אחד לא בדיוק יודע את המכניזם (המלא) של אלכוהול בגוף מבחינת אגירת שומן או פוטנציאל לאנרגיה בכלל.
בכל מקרה הדעה הרווחת אומרת שהגוף יעשה את כל המאמצים כדי להיפטר מאותו האלכוהול, בדרך ישנה השפעה הורמונאלית כזו או אחרת שתשפיע לרעה על שריפת השומן.
אלכוהול בד"כ גם לא "משמין" אם כי הוא מכיל הרבה קלוריות (בהנחה שאנחנו מדברים על מאזן קלורי חיובי) אלא מה שבא עם האלכוהול הוא זה שיעלה אותך במשקל (שוב באותה הנחה).
בכל מקרה, כששותים בד"כ אוכלים ולעיתים גם יותר מידי.
היה מחקר פעם על נשים ששתו VS גברים, שתו לערך באותה הכמות, הנשים לא עלו במשקל ואף ירדו בשמקל לעומת הגברים שעלו ב XX (לא זוכר כמה), המסקנה הייתה שנשים רק שתו ולא אכלו לעומת הגברים שאכלו כל מה בא ליד.
תקרא שוב מה שרשמתי ותבין שאין פה קשר למאזן הקלורי.שתי הקבוצות היו על אותו מאזן קלורי?
אז אם הקבוצה של הגברים היו על מאזן קלורי חיובי (נניח גם גדול)תקרא שוב מה שרשמתי ותבין שאין פה קשר למאזן הקלורי.