הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The Stubborn Fat Solution

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
היי

הנושא מעניין אותי,

אשמח לשמוע ביקורות ממה שקרא את הספר\למי שיש וקרא חלק ממנו.

למרות תפרנותי (סטודנט עני ודל) בזמן האחרון אני שוקל האם לרכוש אותו.

בקיצור אשמח לשמוע דעות.

אני תוהה כמה השומן העיקש שלך עיקש, אם הצלחת להגיע פעם אחרונה ל-7% 🤯
ולעניין, היו כמה פוסטים קצרים על הספר, נדמה לי שרק מושיקו קרא אותו, הנה דוגמה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=14316&highlight=stubborn

(תריץ stubborn בחיפוש, הוא יביא אותך לכל התוצאות).

אם אתה מחפש פרקטיקה, המאמר בפורטל ישרת אותך היטב. אם אתה מחפש תאוריה אז תזמין, זה לא היה כזה מעניין כי זה דיי חוזר על עצמו בספרים קודמים עם מעט תוספות.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מחפש פרקטיקה, המאמר בפורטל ישרת אותך היטב. אם אתה מחפש תאוריה אז תזמין, זה לא היה כזה מעניין כי זה דיי חוזר על עצמו בספרים קודמים עם מעט תוספות.

אני מחפש ברמת הפרקטיקה יותר - אבל גם לדעת קצת מעבר. אני עכשיו חורש על הספר שלו בנושא דיאטות קטוגניות. (אני בשליש ספר).

נערך לאחרונה:
הספר ישן ודורש עידכון, לייל סתם עצלן בדיפרסייה שחברה שלו עזבה אותו כי הוא מטורלל אז הוא הלך ואימץ כלב. עכשיו כל הפורטל שלו מלא בסירטונים איך הוא מאלף אותו.

• פותח/ת השרשור
החברה לא החזיקה מעמד. נראה כמה זמן הכלב יחזיק

הם דומים. שיהיה לו בהצלחה עם האהבה החדשה שלו, אולי הוא יצליח ללמד גם אותו לעשות סומו דדליפט.

• פותח/ת השרשור
השאלה היא האם המטורללות שלו היא בגלל איזה גאונות בלתי נתפסת בנושאי תזונה? או שהוא פסיכי בלי קשר?

אפשר להגיד את זה על הרבה ספרים שלו.

איפה הוא גר בארה"ב?

אפשר להגיד את זה על הרבה ספרים שלו.

איפה הוא גר בארה"ב?
הוא היה גר בסאלט לייק סיטי ועכשיו הוא עבר לטקסס (שם הוא היה גר לפני כן, הוא עבר ללייק רק בשביל להשתתף במרוצים של משהו מוזר על הקרח)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית