זה שקיבלת אזרחות במדינה על זה צריך להגיד תודה ולעשות את המוטל עלייך על מנת להחזיר לה קצת.וכן 3 שנים זה קצת יחסית.
אני בטוח שמוסוליני היה מסכים איתך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה שקיבלת אזרחות במדינה על זה צריך להגיד תודה ולעשות את המוטל עלייך על מנת להחזיר לה קצת.וכן 3 שנים זה קצת יחסית.
למה אני צריך להודות על זה ש"קיבלתי אזרחות"? מי קובע אם אני אקבל אותה או לא? אלוהים?
למדינה אתה צריך להודות על זה שאתה נחשב אזרח פה
הרבה אנשים היו רוצים להיות בעלי אזרחות פה
תסתכל על התאילנדים והסודנים,היום מתים להיות אזרחים פה
אנשים פה לוקחים את האזרחות כמובן מאליו,אם היו שוללים לכם אותם אז היתי רוצה לראות איך היתם מדברים
עזוב אותך, למה ללכת סחור סחור. בוא נעשה אותך מלך, אתה תקבע לנו מי יהיה אזרח ומי לא, במה נעבוד ומה לא, מי יאכל ומי לא וכאות תודה אנחנו נקריב בשבילך את החיים שלנו.
נכון, העיקר תתרום. הכל בשביל המדינה!
לא, ממש לא התכוונתי לכך, התכוונתי שזה כרגע החוק, תאהב אותו או לא, זה החובה שלך כלפי המדינה לתרום, כמה שהתרומה שלך יעילה או לא. וכרגע אני מדבר שזה המצב, לא דעתי.נכון, העיקר תתרום. הכל בשביל המדינה!
זה כן משנה אם אין לך סיבה כמו נכות, חולי נפש, הורים גרושים וכו.. כל דבר שבאמת לא מאפשר לך באמת לשרת.אבל אם אתה בריא לחולוטין, אין לך שום בעיות, ופשוט אתה לא רוצה להתגייס כי אתה לא רוצה, או רוצה ללמוד, למה מה אתה שונה מאחרים שאולי גם הם לא רוצים אבל הם עושים זאת מפני שזאת חובתם?הסיבה לשחרור שלהם לא משנה. צה"ל הוא הגוף שהחליט לא לגייס אותם (ובצדק), ולכן הם לא עברו על שום חוק.
והתשובה שלי תהיה שהם שונים או בכך שהם רצו להתגייס או בכך שהם לא הצליחו לשכנע את צה"ל לשחרר אותם.נכתב ע"י MVC:לא מדבר כרגע מבחינה חוקית, אני מודע לך שלא עברו על החוק. זה פשוט מעצבן שיש אנשים שקורעים את התחת, או מסכנים את החיים שלהם, או אפילו עושים דברים קטנים שעדיין מועילים בצורה כלשהי לא משנה כמה, כי עדיין מישהו צריך לעשות את הדברים הקטנים האלה (ולא אני לא מדבר באמת על האוכלי חינם, או אלה שמדליקים ממטרות וחוזרים), בעוד שאחרים טסים לחו"ל, הולכים ללמוד במקום, או כל דבר אחר, בעוד שהם יכולים גם הם לתרום בצורה כלשהי (ועוד הפעם לא מדבר על האנשים שבאמת לא יכולים/יש להם בעיות).
אז שאלתי אליך, מה הם שונים מכל אלה שכן תורמים?
זאתי התשובה שלך? אלו שרצו להתגייס או אלו שלו הצליחו את צה"ל לשחרר אותם?והתשובה שלי תהיה שהם שונים או בכך שהם רצו להתגייס או בכך שהם לא הצליחו לשכנע את צה"ל לשחרר אותם.
כתוצאה מכך נוצרים פערים בחברה, ואנשים שמתגייסים שונאים אנשים שלא. הפתרון היחיד ההגיוני לבעיה הזאת הוא לא לשלול מהם אזרחות כמו שכמה פשיסטים כאן רוצים, אלא לעשות צבא מקצועי.
אחלה,אני בעד צבא מקצועי. בנתיים המציאות היא אחרת, וחייב להתגייס כי זה החוק. אני מודע לעניין שאפשר להשתמט ע"י הצהרת דתיות, התנהגות לא שפויה וכו'. אבל זה יכול לפגוע בי בעתיד ואני לא מאחד מאלה שיעשה את זה.והתשובה שלי תהיה שהם שונים או בכך שהם רצו להתגייס או בכך שהם לא הצליחו לשכנע את צה"ל לשחרר אותם.
כתוצאה מכך נוצרים פערים בחברה, ואנשים שמתגייסים שונאים אנשים שלא. הפתרון היחיד ההגיוני לבעיה הזאת הוא לא לשלול מהם אזרחות כמו שכמה פשיסטים כאן רוצים, אלא לעשות צבא מקצועי.