הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

UFC 126

OverPower

משתמש קבוע
1,633
13
נק' מוניטין:
3,519
1,633
13
עומד להיות אירוע קטלני, מישהו עומד לצפות בלייב? יש תחזיות?

לדעתי בקרב של סילבה נגד ויטור ויטור מגיע כאנדרדוג גדול יותר ממה שהוא באמת, אני נותן את הייתרון לסילבה בקרב אבל בשום מצב אי אפשר לפסול את ויטור, מדובר בסטרייקר אימתני עם אגרופים מהירים בצורה מפחידה שמגיעים בתזמונים לא צפויים ויש לו היאבקות לא רעה בכלל, שאם הוא יוכל להשתמש בה ולהשים את סילבה על הגב הוא יוכל גם להעניש אותו עם הגראונד אנד פאונד האכזרי שלו.

לגבי סילבה, הוא מגיע כפייבוריט לקרב הזה ובצדק (למרות הקרבות האחרונים שלו נגד מאיה וסונן שעוררו הרבה שאלות וביקורות), אני מחשיב אותו כסטרייקר טוב יותר מויטור והreach advantage המטורף שיש לו על ויטור רק יקנה לו עוד ייתרון בעמידה. בקרקע אני נותן את הייתרון לסילבה גם בגארד וגם בטופ פוסישיין, הג'יו ג'יטסו שלו פשוט טוב בכמה רמות מעל בלפורט.

בקרב של ריץ' פרקנלין נגד פורסט גריפין מדובר סה''כ על שני לוחמים עם יכולות מאוד דומות, אני משוחד לטובת ריץ' המלך אז אני יילך לטובתו, סה''כ בעמידה לפורסט יש בעיטות יותר טובות ולריץ' יש בוקסינג טוב יותר.

צריך גם לציין שהקרב יהיה ב-205 וזו קט' שריץ יותר חלש בה מאשר 185 , אבל בכל זאת אני ייתן לו את הייתרון בעיקר בגלל המומנטום שהוא נמצא בו אחריי הנצחונות של הקרבות האחרונים שלו.

דעות?

נערך לאחרונה:
ריץ' קובר סופית את פורסט.
סילבה שוב יהיה משעמם.

פורסט אי אפשר להכניע אותו, יש לו כל כך הרבה רצון שזה פשוט קשה.
אני אומר פורסט

סילבה פייבוריט גול, אבל אני בכלל לא בטוח שה bjj שלו טוב משל בלפורט.
הקרב המעניין של הערב זה ג'ונס נגד ביידר. קשה להמר נגד ג'ונס אז כנראה שהוא לוקח

• פותח/ת השרשור
ריץ' קובר סופית את פורסט.
סילבה שוב יהיה משעמם.

לא חושב שסילבה יוכל להיות משעמם נגד בלפורט, אם הוא ינסה להתחכם או להיות פאסיבי בלפורט יעניש אותו

סילבה פייבוריט גול, אבל אני בכלל לא בטוח שה bjj שלו טוב משל בלפורט.
הקרב המעניין של הערב זה ג'ונס נגד ביידר. קשה להמר נגד ג'ונס אז כנראה שהוא לוקח

לדעתי ביידר פשוט ייקח אותו לקרקע כל פעם שבא לו ויפתח לו את התחת משם, למרות שבאמת בקרבות של ג'ונס שום דבר לא בטוח.

סילבה מנצח בקלות תוך כדי שהוא רוקד סלסה ועושה מה שבזיין שלו במהלך הקרב(ראו קרבות קודמים), ופרנקלין נגד פורסט 2 לוחמים שאני מאוד אוהב, והאמת שקשה לי להחליט מי לוקח אבל אני חושב שיש היתרון קל לפרנקלין...

אם פרנקלין מפסיד הוא יכול להגיד ביי ביי. אבל אני מת עליו.

סילבה לא הולך לשחק הפעם נראה לי, הוא יצא וינסה לגמור את זה כמה שיותר מהר.
לעומת ויטור לא היה בזירה כבר למעלה משנה שלמה, אולי הוא מכין משהו מיוחד? אף אחד לא יודע.
מעבר לזה שבקרב האחרונה של סילבה כולם ראו את החולשה שלו בקרקע, אז אולי הוא ילך על זה.

פורסט ופרנקלין..יהיה קרב מעניין לדעתי שניהם באים להוכיח משהו.

אבל כול זה לא משנה, כי עוד כמה חודשים פאבריסיו וורדום נגד אליסטר פאקינג אובראיים.

הלב והראש עם סילבה, אבל ייאמר לזכותו של בלפורט שהוא, לפחות מבחינת צורת לחימה, מורכב בצורה שיכולה די להקשות על סילבה. אם כי אורך הגפיים של סילבה (במיוחד לעומת גובהו הצנוע משהו של ויטור) די פותח לו דלת לעשיית הדברים שהוא כל כך אוהב לעשות.

לא יודע מה איתכם, אבל אני מחכה לקרב של ג'וניור דוס סנטוס וברוק ומאד מקווה שג'וניור ייצא ממנו כשידו על העליונה.

אלא עם יש לדוס סנטוס היאבקות מדהימה שהוא פשוט לא היה צריך להשתמש עד היום.
אז זה הולך להיות קרב די חד צדדי לטובת לסנר.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה איתכם, אבל אני מחכה לקרב של ג'וניור דוס סנטוס וברוק ומאד מקווה שג'וניור ייצא ממנו כשידו על העליונה.

עד שדוס דוסנטוס לא יוסיף על עצמו משהו כמו 30 פאונד אין לו מה למכור נגד לסנר, בנוסף לייתרון ההיאבקות של ברוק שדאוס ציין.

דוס סנטוס וקיין עומדים על אותו משקל פחות או יותר - ודוס סנטוס מבחינת סטרייקינג אולי לא ברמה של קיין כרגע, אבל בהחלט מסוגל להכניס ללסנר לא מעט מכות מדויקות ולנצח בדרך זו או אחרת...

מצחיק שגם אף אחד פה לא הזכיר משהו מאוד חשוב, פיודר נגד ביגפוט.
פברואר 12 סטיירקפורס, אני רוצה לראות את פיודר קובר אותו בנוקאווט של החיים.

Fedor_vs_Silva_Poster.jpg

נערך לאחרונה:
גם חריטונוב נגד ארלובסקי צפוי להיות נחמד, אני אשמח לראות את ארלובסקי מנצח שוב. רק בארנט נגד רוג'רס צפוי להיות פסטיבל שעמום אחד גדול לדעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית