הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חדש-קוטג' 1%

sandrik

משתמש פעיל
492
3
נק' מוניטין:
185
492
3
ראיתם את זה?
הרגע חזרתי מהסופר מרקט והביאו מלאי שלם של קוטג' 1%.

צריך לנסות 😃

ראסמי.. אני באמת לא יודע אם הגבינה 0.5 לא מכילה איזה חומרים מהחלל.. היא טעימה וקשה מידי כדי להיות 0.5% משו לא בסדר..

אני לא מצליחה להבין דבר אחד
אם אתם ספורטאים שמיתאמנים ומפתחים מסת שריר ושורפים שומן וקלוריות
למה אתם מתלבטים בין ה0.5 אחוז ו3 אחוז? זה הבדל של 10 קלוריות
למה אתם מחשבים כל הזמן את השומן???
זה לא טוב לספורטאים להיות עם אחוז שומן גבוה בגוף שרירי?

אורית, הסיבה היא שכשאנשים לא בטוחים למה ואיך דברים קורים בצורה מסויימת, בעיקר בתחום פיתוח הגוף, הם נוטים לחשוב שכל דבר שפחות נוח ויותר קשה גם יוביל אותם לתוצאות יותר טובות, בלי ממש לדעת מי נגד מה. זה נפוץ ובסופו של דבר הרצון לעזור וליידע אנשים יתחלף בתחושת אדישות לגבי הטעויות של אחרים.

תשמעי, חלקנו עושים חיטוב וזה הזמן להיות כמו כוסיות ולהסתכל על כל מוצר את הערכיים התזונתיים שלו...

ומי אמר שזה לא טוב להיות על אחוז שומן גבוה עם גוף שרירי? סה"כ זה לא יפה... (לדעתי)

sugarzaza יש כאלה שלא מגוונים במקורות חלבון שלהם, ואוכלים רק מקור אחד, כך שנוצר הבדל גדול, ויש כאלה שמעדיפים פשוט לאכול יותר כמות בפחות קלוריות במצב של חיטוב לדוגמא..
ד.א מה מגעיל קורן אני ישבור אותך זה אחד הטעימים..🥰

אתה חושב ש2% שומן בגבינה, ששווי ערך ל10 קלוריות~ באמת יעשו את ההבדל באחוז השומן בגוף שלך?
זה לא 10 זה 40 כי מורידים חלבון ומעלים פחממה אבל זה גם הבדל נורא זניח שהמון אנשים לא מבינים.
אורית ד"א אחוזי השומן במוצרי המזון לא מקנים שום אינדקציה לגבי אחוזי השומן בגוף האדם, אני יכול לחיות כל היום על גבינה 27% שומן ולהיות על 10% שומן בגוף (שזה דיי חטוב)

חוץ מחיטובים קיצוניים כמו PSMF, שאני מבטיח לך ש90% מהפורום לא עושים, זה לא עקרוני. אבל אני בטוח שהרבה יותר מ10% מתעקשים לאכול גבינה 0-1% שומן.

יאללה יא כוסיות תאכלו 9 אחוז :-P

סתם אני בכלל לא אוכל קוטג'. לא מבין מה ההתלהבות מקוטג' שבגבינה לבנה יש את אותה כמות חלבון.

אני עם Dark Muse בקטע של תשע אחוז. אבל קוטג' יותר טעים 😃

אורית, אין קשר בין שומן בגוף לשומן באוכל.

זה די פשוט, כל מה שנכנס בתור אוכל מתפרק לאנרגיה שנמדד ביחידות מידה של קלוריות, וכמות האנרגיה שאת צורכת ביחס לכמות האנרגיה שהגוף שורף זה מה שיגרום לו בסופו של יום לאגור או לאבד משקל. ככה שגם אם את אוכלת גבינה 100% שומן, והסך הקלורי שאכלת הוא למשל 2000, והגוף שלך שרף 2300, את תאבדי כמות מסויימת של משקל גוף בכל מקרה.

זה די פשוט, כל מה שנכנס בתור אוכל מתפרק לאנרגיה שנמדד ביחידות מידה של קלוריות, וכמות האנרגיה שאת צורכת ביחס לכמות האנרגיה שהגוף שורף זה מה שיגרום לו בסופו של יום לאגור או לאבד משקל. ככה שגם אם את אוכלת גבינה 100% שומן, והסך הקלורי שאכלת הוא למשל 2000, והגוף שלך שרף 2300, את תאבדי כמות מסויימת של משקל גוף בכל מקרה.
גבינה 100% שומן יאמי, מעניין הטעם

רק אני כאן אוהב גבינה חצי אחוז שומן של תנובה? אני חושב שזה יותר טעים מ3-5 אחוז.

קוטג' - ולא משנה באיזה אחוז שומן, לא משתווה לגבינה לבנה חצי אחוז 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית