הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מלאכתו של השטן\עלילות השור

• פותח/ת השרשור
שבוע 9, אימון 2

רואים שזה סוף כי משקלים לא זזים.
דד ליפט :מתוכנן 220 3X3 (שבוע שעבר 215 עבר בסדר גמור), בפועל :סט 1 2 חזרות, 2 ו 3 - חזרה בודדת. אכזבה גדולה כי בתרגיל הזה בתוכנית לא היתה לי בעיה בהתקדמות.

פרס : מתוכנן 85 3X3 , בפועל : 85X3 , סט 2 ו 3 חזרה בודדת + השלמה ל 3 בצורת פושפרס.
גם הכזבה, למרות שיחסית למטרות, זה בסדר (מטרה של 90 לחיצה נקייה).

מתח + 30 קילו 3 על 3 .

-----------------------------------------------------------------
הכישלונות בשבועות האחרונים גרמו לי לחקור את הנושא.
נראה שאני לא אוכל מספיק - על מסה של 90~ קילו אני מכניס בסביבות ה 95 גרם חלבון ביום (רק אוכל אמיתי) במקום ה 180 גרם הנדרשים, וזה באמת יכול להיות בשורש הבעיה.
אני אוכל הרבה, אבל כנראה שאני צריך לאכול כפול.
מיני-מונסטרה אומרת שהגיעה הזמן שאני אתחיל לקחת תוספים ...
מה, אני אתחיל לשתות שייקים כמו איזה ילד מחוצ'קן ??!!
:(

שבוע 9, אימון 2

נראה שאני לא אוכל מספיק - על מסה של 90~ קילו אני מכניס בסביבות ה 95 גרם חלבון ביום (רק אוכל אמיתי) במקום ה 180 גרם הנדרשים, וזה באמת יכול להיות בשורש הבעיה.

לא נעים לי להגיד, אבל - אתה עושה צחוק??
95 גרם חלבון ביום לגודל שלך + להתאוששות שלך (במיוחד לאור המשקלים הכבדים) מתוכנית קשה כזאת - זה פשוט בדיחה. אין פלא שלא הולך לך כל הבלוק עצימות. אפילו קצת מפתיע שלא נפצעת.

שבוע 9, אימון 2

רואים שזה סוף כי משקלים לא זזים.
דד ליפט :מתוכנן 220 3X3 (שבוע שעבר 215 עבר בסדר גמור), בפועל :סט 1 2 חזרות, 2 ו 3 - חזרה בודדת. אכזבה גדולה כי בתרגיל הזה בתוכנית לא היתה לי בעיה בהתקדמות.

פרס : מתוכנן 85 3X3 , בפועל : 85X3 , סט 2 ו 3 חזרה בודדת + השלמה ל 3 בצורת פושפרס.
גם הכזבה, למרות שיחסית למטרות, זה בסדר (מטרה של 90 לחיצה נקייה).

מתח + 30 קילו 3 על 3 .

-----------------------------------------------------------------
הכישלונות בשבועות האחרונים גרמו לי לחקור את הנושא.
אני אוכל הרבה, אבל כנראה שאני צריך לאכול כפול.
מיני-מונסטרה אומרת שהגיעה הזמן שאני אתחיל לקחת תוספים ...
מה, אני אתחיל לשתות שייקים כמו איזה ילד מחוצ'קן ??!!

אני בלי אפקות מצליח להכניס 140 גרם בחיטוב, קשה לי מאוד להאמין שאתה מכניס רק 95 אם אתה אוכל בשר/גבינות/דגים. אתה בטוח שבדקתם נכון?

• פותח/ת השרשור
אני בלי אפקות מצליח להכניס 140 גרם בחיטוב, קשה לי מאוד להאמין שאתה מכניס רק 95 אם אתה אוכל בשר/גבינות/דגים. אתה בטוח שבדקתם נכון?
התפריט שלי מבחינת מוצרים חלבוניים נראה כך :
בוקר: 2 יוגורטים (150 גרם כל אחד),
צהריים: מנת בשר {בקר\עוף\מעובד} (150-250 גרם) + 1-2 ביצים קשות בגודל M,
בשעה 18 אני נותן עוד איזה יוגורט (לפעמים 2).
בערב אני אוכלאו מנה קטנה של בשר, או חביתה של 2 בייצים או לבן 1-2.

לא יותר מדי ....

התפריט שלי מבחינת מוצרים חלבוניים נראה כך :
בוקר: 2 יוגורטים (150 גרם כל אחד),
צהריים: מנת בשר {בקר\עוף\מעובד} (150-250 גרם) + 1-2 ביצים קשות בגודל M,
בשעה 18 אני נותן עוד איזה יוגורט (לפעמים 2).
בערב אני אוכלאו מנה קטנה של בשר, או חביתה של 2 בייצים או לבן 1-2.

לא יותר מדי ....

אז אתה לא אוכל הרבה כמו שאתה חושב. מה עם איזה גביע קוטג' / פרוסות גבינה צהובה / נקניק? ומה זה 2 ביצים? או שאתה טוחן פחמימות או שאני לא מבין איך אתה מצליח לשמור על 90 קילו עם תפריט כזה..

• פותח/ת השרשור
אז אתה לא אוכל הרבה כמו שאתה חושב. מה עם איזה גביע קוטג' / פרוסות גבינה צהובה / נקניק? ומה זה 2 ביצים? או שאתה טוחן פחמימות או שאני לא מבין איך אתה מצליח לשמור על 90 קילו עם תפריט כזה..

פחמימות {לחם,חומוס,לחם,לחם 😃 }
גביע קוטג'\סקי בשלמותו אני אוכל רק במילואים, איכשהו שם זה נראה בסדר ...

חחחח. אז במקום אפקה תכניס גביע קוטג' ליום + תטגן את הביצה עם פרוסות גבינ"צ (ואם אין בעיה של כשרות אז גם עם נקניק). אני זוכר שאלכס השמן עשה את התוכנית הזאת הוא טחן חלב ואוריאו כאילו אין מחר וזה עבד, בסבב השני הוא כבר לא טחן כלום וזה נתקע באותו שלב בערך.

• פותח/ת השרשור
חחחח. אז במקום אפקה תכניס גביע קוטג' ליום + תטגן את הביצה עם פרוסות גבינ"צ (ואם אין בעיה של כשרות אז גם עם נקניק). אני זוכר שאלכס השמן עשה את התוכנית הזאת הוא טחן חלב ואוריאו כאילו אין מחר וזה עבד, בסבב השני הוא כבר לא טחן כלום וזה נתקע באותו שלב בערך.
לפי ההיגיון, ני אצתרך לאכול 2 גביעים... ו זה לא קל כלכך - גם פיזית וגם כספית 😃
מה אתה אומר, תוספת חלבון של 80 גרם תוציא אותי מהפלאטו ?

לפי ההיגיון, ני אצתרך לאכול 2 גביעים... ו זה לא קל כלכך - גם פיזית וגם כספית 😃
מה אתה אומר, תוספת חלבון של 80 גרם תוציא אותי מהפלאטו ?

אתה מודע לזה שסקופ של אבקת חלבון עוד משהו כמו שקל פחות מקוטג'? אבל יותר קל להכניס את זה, כן, ולכן אם זה מה שצריך אז תקנה אפקה וזהו. 95 גרם חלבון ל-90 ק"ג משקל גוף זה קצת בעייתי לכל מתאמן, ובייחוד לאחד שעושה תוכניות כוח מתקדמות. אני לא בקטע של לבלוס חלבונים עד מחר אבל יש לי תחושה גם שאתה לא על מאזן חיובי כמו שאתה חושב.

• פותח/ת השרשור
אתה מודע לזה שסקופ של אבקת חלבון עוד משהו כמו שקל פחות מקוטג'? אבל יותר קל להכניס את זה, כן, ולכן אם זה מה שצריך אז תקנה אפקה וזהו. 95 גרם חלבון ל-90 ק"ג משקל גוף זה קצת בעייתי לכל מתאמן, ובייחוד לאחד שעושה תוכניות כוח מתקדמות. אני לא בקטע של לבלוס חלבונים עד מחר אבל יש לי תחושה גם שאתה לא על מאזן חיובי כמו שאתה חושב.
עשינו חישוב של גרם חלבון ל שקל, במחירי מוצרים חלביים כיום בארץ ממש לא שווה לקנות קוטג'\סקי.
לעומת זאת , ביצים ואבקת חלבון נותנים כמות דומה.
משתלם ביותר חזה עוף אם קונים אותו במבצע 😃
קשה,;maeq קשה

נכון - אבל טונה כן יוצא כלכלי. לפי מיטב זכרוני.

סקי בטוח שלא שווה, אני אישית לא מסוגל לשתות את הדברים האלה יותר מפעם ביום ככה שאני מעדיף קוטג׳ (הבדל של עוד 30 שקל לחודש נגיד). נדמה לי שהכי זול יהיה בשר טחון או גבינה צהובה במשקל מבחינת אוכל מוצק עם כמות חלבון נאה. כך או כך אתה חייב להכניס יותר חלבון.

• פותח/ת השרשור
סקי בטוח שלא שווה, אני אישית לא מסוגל לשתות את הדברים האלה יותר מפעם ביום ככה שאני מעדיף קוטג׳ (הבדל של עוד 30 שקל לחודש נגיד). נדמה לי שהכי זול יהיה בשר טחון או גבינה צהובה במשקל מבחינת אוכל מוצק עם כמות חלבון נאה. כך או כך אתה חייב להכניס יותר חלבון.

אתה לא מעודכן במחירים בארץ , קוטג' בסביבות ה 7 ש''ח, גבנ''צ ~4 ש''ח ל 100 גרם.
ונראה שאני צריך יותר מקוטג' 1, כפול 30 יום זה ממש לא קצת.

אבל אתה צודק 100%, אני חייב להגדיל את כמות החלבונים (במיוחד אם אני רוצה אי פעם לעשות סקווט 220 ודד 250 😃 ;susss )

קוטג' סקי או חביתה מה שזה לא יהיה- זה לא משנה כשהבנאדם פשוט שוכח לאכול. 😣 או מתעצל לאכול.
כסף זה כבר לא הבעיה.
לכן לדעתי השיקול צריך להיות: תיקח מה שמכניס לך חלבונים ולא דורש יותר מדי תכנון והכנה. רצוי גם טעים.

הכי זול זה חזה עוף שקונים בכמויות מסחריות.

• פותח/ת השרשור
;azban מתי ראית אותי שוכח לאכול??!!!!!! זה שקר גס ואני דורש התנצלות בצורה של אוכל. 🙄

הלו הלו! הגיע הזמן שתעשו סדר בבית!!! ;azban
כואב לי לראות אותך אוכל ככה. חברה שלי אוכלת יותר חלבון והיא לא מתאמנת. זה בטוח יעזור לך להתקדם.
רשימת קניות:
חזה עוף
ביצים
גבינה צהובה
טונה
אבקת חלבון

בהצלחה,
בדק בית עוד שבוע
NEWS1-495586574077607.jpg

קוטג' סקי או חביתה מה שזה לא יהיה- זה לא משנה כשהבנאדם פשוט שוכח לאכול. 😣 או מתעצל לאכול.
כסף זה כבר לא הבעיה.
לכן לדעתי השיקול צריך להיות: תיקח מה שמכניס לך חלבונים ולא דורש יותר מדי תכנון והכנה. רצוי גם טעים.

זו תופעה ידועה אצל אנשים שעובדים בהייטק (אני מהמר נכון?).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית