עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעקבות המאמר שעלה לא מזמן על הספרינטים התחלתי לרוץ, וזה הרבה יותר קשה ממה שחשבתי... בנתיים לא עברתי את ה4 ספרינטים.
בכל אופן, כמה זמן זה סביר לנוח בין הספרינטים? או שאולי כדאי לבדוק לפי דופק מסויים?
תודה
5 דקות וואלה, חשבתי פחות, אולי בגלל זה זה היה כזה קשה חח... ואני רץ ליד הבית על כביש.
תודה
וואו. מרשים מאוד. בן כמה אתה עכשיו?תודה על הפרגון 😃
השיא שלי ב-100 מ' 10.70
השיא ב-60 לא רלבנטי כי הוא היה הרבה לפני השיא ב-100 אבל אני מעריך ש6.90 זה מה שהייתי שווה בריצה של ה10.70 וב-200 יש לי 22.45 שגם הוא לא ממש רלבנטי כי הזמן נקבע ב2008 לעומת השיא שלי ב2009
הנה סרטון של הגמר באליפות הארץ 2010 , אני במסלול 7(הקרוב למצלמה) ואמיר("הכל יכול") מסלול 6
YouTube - 100 meters final 300610.avi
יש לי עוד כמה כאלה אבל אין לי כח לעלות אותם
וואו. מרשים מאוד. בן כמה אתה עכשיו?
אגב, אתה מכיר מומחה ל gait וניתוחי ריצה?
וואו. מרשים מאוד. בן כמה אתה עכשיו?
אגב, אתה מכיר מומחה ל gait וניתוחי ריצה?
אלכס במאמר כתוב שהיחס צריך להיות 1:2-1:5לא זוכר מה היה כתוב במאמר, אני רק תרגמתי אותו
אם אתה מדבר על ספרינטים באיצטדיון או ליד הבית, הייתי נח לפחות 5 דק'(זה הזמן שלוקח למאגרי הCP בשריר להשתקם לסביבות 90% שלהם וככה יהיה לך כח לצאת לעוד ריצה)
אם תנוח פחות התוצאות שלך תהיינה משמעותית פחות טובות וייתכן וגם תקיא
אלכס במאמר כתוב שהיחס צריך להיות 1:2-1:5
אז אם הספרינט שלי הוא 10 שניות אז צריך לנוח בין 20-50 שניות (לפני המאמר) או 5 דקות?
אם אני אנוח כל כך הרבה אז יהיה עדיין שיפור בVO2MAX או רק במהירות?
ברור לי השוני בין התיאוריה למעשיות, ובכל זאת אני מתעניין בתחום.
יאללה אלכס, מתי 10.2? 😛
איך קוראים לבחור מוינגייט? עבדת איתו?
תודה 🙌לא עבדתי איתו, רק ביררתי לפני כמה שנים כשחשבתי שיש לזה משמעות כלשהי ושניתן להגיע לשיפור טכני מסויים(מעבר לעזרים כמו מדרסים שזה תמיד חשוב כשיש חוסר איזון)
אם אני לא טועה, שמו משה איילון
אם אתה מתעניין בתחום, בטח תתלהב מתוכנה בשם SILICONCOACH(אפשר להוריד בחינם והיא תקפה ל45 ימים ואח"כ אם אתה שומר את הקישור אתה יכול פשוט להוריד שוב משם)
זאת תוכנה לניתוח ביומכני לספורטאים, מאפשרת לבצע כל מיני מדידות מעניינות כמו זמן מגיע עם המסלול, אורך צעד , מהירות וכן הלאה
אם תגגל את זה תמצא את האתר שלהם ושם אתה פשוט חייב להרשם כ"סטודנט" ותקבל לינק להורדה
SCARFACE,
ממה שידוע לי, עבודה קלאסית על צח"מ נעשית בספרינטים שאורכם כאורך המנוחה ובד"כ זה 3 דק' ריצה+ 3 דק' מנוחה
אני חושב ש10 שניות קצר מדי לצורך שיפור בצח"מ וכדאי להאריך את זה לריצות של 400 לפחות, כמו שעידן אמר
תוצאות מרשימות :D
דרך אגב רציתי לשאול אותך משהו,
אני מאזור הדרום, בן 16 ועשיתי 10.9 בריצת 100 מטר, אתה חושב שאני צריך לנסות להתחרות או משהו בסגנון ? אם כן, איפה יש פה בדרום מקום כזה ? [ אם אתה יודע ]
אני מאזור הדרום, בן 16 ועשיתי 10.9 בריצת 100 מטר, אתה חושב שאני צריך לנסות להתחרות או משהו בסגנון ? אם כן, איפה יש פה בדרום מקום כזה ? [ אם אתה יודע ]