הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון powerlifting motivation

• פותח/ת השרשור harder
  • פורסם בתאריך
בסוף הרסת 🤘

שמע אחי, א1פק הוא RAW NATURAL POWERLIFTER. והוא גם HARDCORE. עזוב שהוא לא התחרה מעולם בשום דבר. הוא HARDCORE POWERLIFTER. לפני שאני מתאמן אני צופה בסקוואט שלו לקבל מוטיבציה ורבאק!

שמע אחי, א1פק הוא RAW NATURAL POWERLIFTER. והוא גם HARDCORE. עזוב שהוא לא התחרה מעולם בשום דבר. הוא HARDCORE POWERLIFTER. לפני שאני מתאמן אני צופה בסקוואט שלו לקבל מוטיבציה ורבאק!
אתה סתם מקנא כי הוא יותר חזק ממך, יותר גדול ממך, יותר חכם ממך, יותר מקסים ממך, יותר מתקדם ממך, יותר כוסון ממך, יותר מצליח ממך, יותר מזניב ממך, יותר סקסי ממך, יותר מפליץ ממך, יותר מרנין ממך, יותר משכיל ממך.
אז תחזור לעשות את תוכנית ה-ABCDE שלך ותפסיק לזיין תשכל.

אתה סתם מקנא כי הוא יותר חזק ממך, יותר גדול ממך, יותר חכם ממך, יותר מקסים ממך, יותר מתקדם ממך, יותר כוסון ממך, יותר מצליח ממך, יותר מזניב ממך, יותר סקסי ממך, יותר מפליץ ממך, יותר מרנין ממך, יותר משכיל ממך.
אז תחזור לעשות את תוכנית ה-ABCDE שלך ותפסיק לזיין תשכל.

בהחלט, מכנסי דפוק אותי זה סקסי לאללה.

לא שאיכפת לי מהאנשים האלה שהזכרת,אני קורא לפעמים בפורום השני וזה סתם תופס מקום במוח מה שכתוב שם, אבל איך אתה מצפה שהוא יתחרה אם אין תחרות של סקאווט בארץ..

לא שאיכפת לי מהאנשים האלה שהזכרת,אני קורא לפעמים בפורום השני וזה סתם תופס מקום במוח מה שכתוב שם, אבל איך אתה מצפה שהוא יתחרה אם אין תחרות של סקאווט בארץ..

אני לא. אני מצפה שמי שלא התחרה לא יקרא פאוורליפטר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית