עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסוף הרסת 🤘
אתה סתם מקנא כי הוא יותר חזק ממך, יותר גדול ממך, יותר חכם ממך, יותר מקסים ממך, יותר מתקדם ממך, יותר כוסון ממך, יותר מצליח ממך, יותר מזניב ממך, יותר סקסי ממך, יותר מפליץ ממך, יותר מרנין ממך, יותר משכיל ממך.שמע אחי, א1פק הוא RAW NATURAL POWERLIFTER. והוא גם HARDCORE. עזוב שהוא לא התחרה מעולם בשום דבר. הוא HARDCORE POWERLIFTER. לפני שאני מתאמן אני צופה בסקוואט שלו לקבל מוטיבציה ורבאק!
אתה סתם מקנא כי הוא יותר חזק ממך, יותר גדול ממך, יותר חכם ממך, יותר מקסים ממך, יותר מתקדם ממך, יותר כוסון ממך, יותר מצליח ממך, יותר מזניב ממך, יותר סקסי ממך, יותר מפליץ ממך, יותר מרנין ממך, יותר משכיל ממך.
אז תחזור לעשות את תוכנית ה-ABCDE שלך ותפסיק לזיין תשכל.
בחברה עם נטיות מסוימות זה אכן נכון מאוד (לא שיש משהו רע בזה, כמובן).בהחלט, מכנסי דפוק אותי זה סקסי לאללה.
בחברה עם נטיות מסוימות זה אכן נכון מאוד.
שאני אבין, אתה רומז שקפטן שלד, מר מתחת לאפס, אנדרוליזם ואיש הלילה מוצצים אחד לשני (לא שיש בזה משהו רע, כמובן)?
מה הרס
אתם פשוט עצובים...שאני אבין, אתה רומז שקפטן שלד, מר מתחת לאפס, אנדרוליזם ואיש הלילה מוצצים אחד לשני (לא שיש בזה משהו רע, כמובן)?
אתם פשוט עצובים...
שמע אחי, א1פק הוא RAW NATURAL POWERLIFTER. והוא גם HARDCORE. עזוב שהוא לא התחרה מעולם בשום דבר. הוא HARDCORE POWERLIFTER. לפני שאני מתאמן אני צופה בסקוואט שלו לקבל מוטיבציה ורבאק!
למה מי זה בסוף?
לא שאיכפת לי מהאנשים האלה שהזכרת,אני קורא לפעמים בפורום השני וזה סתם תופס מקום במוח מה שכתוב שם, אבל איך אתה מצפה שהוא יתחרה אם אין תחרות של סקאווט בארץ..
למה מי זה בסוף?
כן אני עצוב מזה:(אתה כועס שהם לא מכניסים אותך ל-gangbang שלהם, פש1ש?
לא נורא, אני בטוח שאתה יכול למצוא תחליף ראוי באיזה תא בתחנה המרכזית.כן אני עצוב מזה:(