הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עוד ליצנות של YNET

תוחלת. אבל כנראה ידעתי שזה בח' כי אני רגיש ללקטוז ולא שוטה חלב. 😵

כל מה שקשור לרפואה אלטרנטיבית לא תופס בפורום. אני אישית חושב שיש מה ללמוד מהתזונה היפנית (מקרוביוטיקה) ובאמת שאין לי כח לנסות לשכנע.

אגב EMZ, זה היה אד הומינם 😆... (עוד משהו לשמדתי מהפורום) (אני מדבר על ההודעה הקודמת)

כל מה שקשור לרפואה אלטרנטיבית לא תופס בפורום. אני אישית חושב שיש מה ללמוד מהתזונה היפנית (מקרוביוטיקה) ובאמת שאין לי כח לנסות לשכנע.

אגב EMZ, זה היה אד הומינם 😆... (עוד משהו לשמדתי מהפורום) (אני מדבר על ההודעה הקודמת)

לא, זה לא. הוא לא אמר שאתה לא יודע לאיית ולכן הטענה שלך פסולה. הוא פשוט צחק עליך.

חח.... אני אוהב את הוויכוחים האלו.

ואם כבר, אז הוא התייחס לכך שטעיתי - הוא התייחס אליי.

ואני אוהב אנשים שטוענים שדילול של תרופה באופן כזה שיש מיהול של מולקולה אחת במערכת השמש זה מה יגרום לריפוי האנושות.
תתחיל לשתות מי ים. אני בטוח שהרבה אנשים שפכו לשם הרבה תרופות.

ואני אוהב אנשים שטוענים שדילול של תרופה באופן כזה שיש מיהול של מולקולה אחת במערכת השמש זה מה יגרום לריפוי האנושות.
תתחיל לשתות מי ים. אני בטוח שהרבה אנשים שפכו לשם הרבה תרופות.

אולי הם הבינו עוד מזמן שפלסבו עובד וזה בעצם רק פלסבו...
בכל מקרה, רוב החיים שלי ההורים שלי טיפלו בי ברפואה אלטרנטיבית כמעט לכל דבר (הומיאופתיה), וזה פשוט עבד. אתה מוזמן לנסות בעצמך ולהחליט. (מה שכן, אני מודה שכשהייתי בן 3 הם אמרו לי שאם מאמינים שזה יעבוד זה עובד יותר טוב)

אז תיקח קפסולות שיש בפנים סודה לשתייה. למה אתה משלם 8302904 מיליון שקל למים מזוקקים?
אם היה לך חצי מושג בפרמקולוגיה, היית מבין כמה זה פטתי (אני מדבר פה על הומאופטיה. ורק עליה)

מה מחדל בזה? הם מקסימום יפסיקו לשתות חלב. זה לא שחלב זה הדבר הכי נחוץ בעולם.

שיאמצו ואז תראי מה זה שחצי צבא קרבי מלא שברי מאמץ לא יכולים לתפקד בלי להיפצע ממאמץ מזערי בגלל שאין להם קבלת סידן בכמות גדולה.

אולי הם הבינו עוד מזמן שפלסבו עובד וזה בעצם רק פלסבו...
בכל מקרה, רוב החיים שלי ההורים שלי טיפלו בי ברפואה אלטרנטיבית כמעט לכל דבר (הומיאופתיה), וזה פשוט עבד. אתה מוזמן לנסות בעצמך ולהחליט. (מה שכן, אני מודה שכשהייתי בן 3 הם אמרו לי שאם מאמינים שזה יעבוד זה עובד יותר טוב)

אז ההורים שלך מפגרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית