נק' מוניטין:
5,758
- 1,853
- 34
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש בערך אותו קשר לוגי בין מה שאני אמרתי להודעה שלך כמו שיש בין הרוסים למדינת ישראל.
וואוו. בפעם הראשונה מאז שאני בפורום אני חסר מילים.
פשוט אין לי מילים לתאר את הטיפשות (אל תעלב אבל זאת טיפשות) שלך ושל הוריך.
אין לך ולהם מושג מה זה חיסון, מה זה מחלה, מה זה מערכת חיסון ומה זה הגיון כלשהו.
העיקר להיות "אלטרנטיבים" ולדגול בהומאופתיה.
כשלילד שלך תהיה אדמת אולי תבין שטעית. ואתה יודע מה? לאנשים שלא מחסנים את הילדים שלהם אני באמת מאחל שיחלו. אולי הדוגמה והמשפט הזה שלי - יגרמו לך להבין כמה זה חמור.
המחלה היחידה שהוכחדה אי פעם בתולדות האנושות הייתה אבעבועות שחורות. זה לקח כמה שנים טובות וחיסנו כמעט כל אדם (כולל שבטים נידחים באפריקה) בעולם.
אם רק היית מבין כמה קהילות של חרדים, ערבים, ומשפחות כמו שלך תורמות להתפצות של מחלות היית בורח מהמשפחה שלך.
אתם הסיבה שמחלות לא נכחדות מהעולם.
אז ככה, אמרתי להם מה שכתבתם פה והתשובות לא לגמריי שכנעו אותי, ככה שאני לא יודע מה לחשוב.
בין השאר הם אמרו לי שהם החליטו לא לתת חיסונים כי זה שנותנים לתינוק שרק נולד 15 חיסונים מחליש לו את המערכת חיסון, ושחלק מהחיסונים בכלל אין צורך לקחת כי אפשר להתמודד עם המחלות לבד או שהסיכוי להדבק בהן קטן מאוד. (לדוגמא אבעבועות רוח שעברו לי בעזרת הומיאופתיה וטטנוס שהסיכוי לקבל קטן).
בכל אופן, אמרתם שמצד אחד המחלות לא נכחדות בגלל שלא כולם מתחסנים, אבל מצד שני שחיידקים יכולים להשתנות. איך זה מסתדר? (אני באמת שואל)
ואם זה הולך להמשיך עם התלהמויות אז אפשר לחתוך את הדיון כבר עכשיו כי אין לי חשק לזה, אני אשמח לנהל דיון נורמלי.
התכוונתי שעלת, לא אבעבועות רוח (למרות שגם הן עברו). התבלבלתי כבר.
אז אתה אומר שאנשים שלא מחוסנים משמשים מדגרה לווירוסים בתור נשאים? יענו הם לא יחלו במחלה אבל ימשיכו להעביר אותה בצורות חדשות?
חתיכת מסכן, המשפחה שלי תרמה לקיום המדינה הזאת כמו עשר משפחות בארץ הזאת.יש בערך אותו קשר לוגי בין מה שאני אמרתי להודעה שלך כמו שיש בין הרוסים למדינת ישראל.
חתיכת מסכן, המשפחה שלי תרמה לקיום המדינה הזאת כמו עשר משפחות בארץ הזאת.
אז בבקשה פעם הבאה לך תבדוק נתונים סטטיסטים.
אולי הוא כועס אבל אם נתמודד עם עובדות, אם לא הרוסים לא הייתה לך כרגע מדינה (מלחמת העולם השנייה)אתה כועס?
אולי הוא כועס אבל אם נתמודד עם עובדות, אם לא הרוסים לא הייתה לך כרגע מדינה (מלחמת העולם השנייה)
נ.ב גם לא היו מספיק רופאים שיטפלו בך.
איך כל זה קשור למה שאני אמרתי?