דיון עוד ליצנות של YNET

הוו "קשר לוגי". שוב קראת בוויקיפדיה?

images

וואוו. בפעם הראשונה מאז שאני בפורום אני חסר מילים.
פשוט אין לי מילים לתאר את הטיפשות (אל תעלב אבל זאת טיפשות) שלך ושל הוריך.
אין לך ולהם מושג מה זה חיסון, מה זה מחלה, מה זה מערכת חיסון ומה זה הגיון כלשהו.
העיקר להיות "אלטרנטיבים" ולדגול בהומאופתיה.
כשלילד שלך תהיה אדמת אולי תבין שטעית. ואתה יודע מה? לאנשים שלא מחסנים את הילדים שלהם אני באמת מאחל שיחלו. אולי הדוגמה והמשפט הזה שלי - יגרמו לך להבין כמה זה חמור.
המחלה היחידה שהוכחדה אי פעם בתולדות האנושות הייתה אבעבועות שחורות. זה לקח כמה שנים טובות וחיסנו כמעט כל אדם (כולל שבטים נידחים באפריקה) בעולם.
אם רק היית מבין כמה קהילות של חרדים, ערבים, ומשפחות כמו שלך תורמות להתפצות של מחלות היית בורח מהמשפחה שלך.
אתם הסיבה שמחלות לא נכחדות מהעולם.

👏👏👏

שמעתי איפשהו כינוי מגניב לאנשים כאלה

Joiners

יש את הקטע הזה שאתה בא ל"אלטרנטיביים" ג'יונרים מפגרים עם עצומה להחרים כימיקל מאד מסוכן שנמצא בכל מקום ובכל אוכל ויש אותו באיזה 90% מהגוף שלנו והתופעות לוואי שלו הם רבים ומגוונים וקוראים לו Dihydrogen monoxide.
אין ג'יונר אחד שלא יתלהב ויגיד כמה זה חשוב להחרים את הכימיקל הזה ועוד יפיץ את זה הלאה חחחח

תנסו את זה.🤡🤡

אז ככה, אמרתי להם מה שכתבתם פה והתשובות לא לגמריי שכנעו אותי, ככה שאני לא יודע מה לחשוב.
בין השאר הם אמרו לי שהם החליטו לא לתת חיסונים כי זה שנותנים לתינוק שרק נולד 15 חיסונים מחליש לו את המערכת חיסון, ושחלק מהחיסונים בכלל אין צורך לקחת כי אפשר להתמודד עם המחלות לבד או שהסיכוי להדבק בהן קטן מאוד. (לדוגמא אבעבועות רוח שעברו לי בעזרת הומיאופתיה וטטנוס שהסיכוי לקבל קטן).
(עריכה: התכוונתי שעלת, לא אבעבועות רוח)

בכל אופן, אמרתם שמצד אחד המחלות לא נכחדות בגלל שלא כולם מתחסנים, אבל מצד שני שחיידקים יכולים להשתנות. איך זה מסתדר? (אני באמת שואל)

ואם זה הולך להמשיך עם התלהמויות אז אפשר לחתוך את הדיון כבר עכשיו כי אין לי חשק לזה, אני אשמח לנהל דיון נורמלי.

נערך לאחרונה:
אז ככה, אמרתי להם מה שכתבתם פה והתשובות לא לגמריי שכנעו אותי, ככה שאני לא יודע מה לחשוב.
בין השאר הם אמרו לי שהם החליטו לא לתת חיסונים כי זה שנותנים לתינוק שרק נולד 15 חיסונים מחליש לו את המערכת חיסון, ושחלק מהחיסונים בכלל אין צורך לקחת כי אפשר להתמודד עם המחלות לבד או שהסיכוי להדבק בהן קטן מאוד. (לדוגמא אבעבועות רוח שעברו לי בעזרת הומיאופתיה וטטנוס שהסיכוי לקבל קטן).

בכל אופן, אמרתם שמצד אחד המחלות לא נכחדות בגלל שלא כולם מתחסנים, אבל מצד שני שחיידקים יכולים להשתנות. איך זה מסתדר? (אני באמת שואל)

ואם זה הולך להמשיך עם התלהמויות אז אפשר לחתוך את הדיון כבר עכשיו כי אין לי חשק לזה, אני אשמח לנהל דיון נורמלי.

1. ההורים שלך טועים ומדברים מחוסר ידע.
2. אבבועות רוח לא עברו לך בעזרת הומואפתיה אלא עברו לבד, בדיוק כמו לשאר הילדים.
3. מציע לך לקרוא קצת על המחלות בעלות הסיכוי הקטן ותעשה שיקול האם שווה להידבק בהן.

4. לא מבין את השאלה שלך, חיידקים ווירוסים (יותר) משתנים כל הזמן, אם יש אנשים שלא מחוסנים הם משמשים כמדגרה.

התכוונתי שעלת, לא אבעבועות רוח (למרות שגם הן עברו). התבלבלתי כבר.

אז אתה אומר שאנשים שלא מחוסנים משמשים מדגרה לווירוסים בתור נשאים? יענו הם לא יחלו במחלה אבל ימשיכו להעביר אותה בצורות חדשות?

נערך לאחרונה:
התכוונתי שעלת, לא אבעבועות רוח (למרות שגם הן עברו). התבלבלתי כבר.

אז אתה אומר שאנשים שלא מחוסנים משמשים מדגרה לווירוסים בתור נשאים? יענו הם לא יחלו במחלה אבל ימשיכו להעביר אותה בצורות חדשות?

לא לא אמרתי את זה.
אתה תחלה, ומבחינה הסתברותית נטו ככל שיש יותר אנשים שחולים, כך החיידק/וירוס יוכל לעבור שינווים בצורה יותר תכופה.
אבל זה לא הנזק הרציני, הנזק הרציני הוא מה שקורה לאנשים שחולים.
ובבקשה לאנשים שיראו מה זה שעלת :http://he.wikipedia.org/wiki/שעלת
תקרא ותבין למה מלכלכים על ההורים שלך.

יש בערך אותו קשר לוגי בין מה שאני אמרתי להודעה שלך כמו שיש בין הרוסים למדינת ישראל.
חתיכת מסכן, המשפחה שלי תרמה לקיום המדינה הזאת כמו עשר משפחות בארץ הזאת.
אז בבקשה פעם הבאה לך תבדוק נתונים סטטיסטים.

אולי הוא כועס אבל אם נתמודד עם עובדות, אם לא הרוסים לא הייתה לך כרגע מדינה (מלחמת העולם השנייה)
נ.ב גם לא היו מספיק רופאים שיטפלו בך.

גם לא הייתה מדינה משה כי הם ממלאים המון מקומות בחטיבות הקרביות...

אין לרוסים קשר למדינה. העובדה ש(חלקם), אחרי שהם עלו לארץ מסיבה לא ברורה, עוד איכשהו מתנהגים כמו אזרחים מהשורה לא מזכה אותם במחיאות כפיים אדירות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית