דיון עוד ליצנות של YNET

אני אשאל אותם בהזדמנות.
ולא, חיסונים לא קיבלתי (חוץ מפוליו)
אתה מודע לזה שאנשים כמוך וכמו ההורים שלך וכמו החרדים ושאר האנשים הלא מפותחים גורמים לכך שמחלות לא יכחדו מהעולם?
אתם פשוט בושה וחרפה. אם רק היית מבין את החומרה של זה.
הסיבה היחידה שאתה לא חולה כרגע זה חסינות עדר.

ההורים שלי לא דתיים בשום מובן.
גם אם כולם היו מתחסנים עדיין היו מחלות בעולם.

ומה בדיוק החומרה של זה?

כן חלה התקדמות בידע האנושי, כיום יודעים להבדיל בין מפגר אחד למשנהו.

זה מאוד יפה, אז מה הסוג של פאניק?

ההורים שלי לא דתיים בשום מובן.
גם אם כולם היו מתחסנים עדיין היו מחלות בעולם.

ומה בדיוק החומרה של זה?
אז למה הם לא חיסנו אותך?

החומרה לכך שאתה משמש למדגרה למחלות, ובכך אתה לא פוגע רק בעצמך אלא גם באחרים.
אז בכלל למה לפתח חיסונים, עדיף שיהיה מלריה ואבעועות שחרות ועוד הרבה מחלות שכמעט וכנחדו בזכות חיסונים.

זה מאוד יפה, אז מה הסוג של פאניק?

אז למה הם לא חיסנו אותך?

החומרה לכך שאתה משמש למדגרה למחלות, ובכך אתה לא פוגע רק בעצמך אלא גם באחרים.
אז בכלל למה לפתח חיסונים, עדיף שיהיה מלריה ואבעועות שחרות ועוד הרבה מחלות שכמעט וכנחדו בזכות חיסונים.

אם אתה מחוסן זה לא אמור להפריע לך.

והם לא חיסנו אותי כי הם חושבים שזה מחליש את המערכת החיסונית ושאין צורך לתת לתינוק חיסונים בשנייה שהוא נולד.

למה אני צריך לקבל חיסון טטנוס מראש? אם יהיה חשש שנחתכתי מברזל חלוד או משהו כזה, אני אקבל חיסון.

נערך לאחרונה:
אם אתה מחוסן זה לא אמור להפריע לך
והם לא חיסנו אותי כי הם חושבים שזה מחליש את המערכת החיסונית ושאין צורך לתת לתינוק חיסונים בשנייה שהוא נולד.

אתה כנראה לא מבין איך חיסון עובד או איך מחלות או יותר נכון חיידקים יכולים להשתנות.

והמחשבה הזאת נובעת מ?

אני באמת לא יודע.

ובכלל נותנים חיסונים של מלריה ואבעבועות שחורות לילדים?

למלריה יש כדורי מלרון שלוקחים באופן קבוע באזור מוכה המחלה.
לאבעבועות שחורות עשו בישראל חיסון לכל הנולדים עד שנת 73.

אני באמת לא יודע.

ובכלל נותנים חיסונים של מלריה ואבעבועות שחורות לילדים?

אחלה היום יותר קל משאני הייתי ילד, יש לך את גוגול וויקי, תהנה.
היום לדעתי כבר לא ואני אתן לך לבד לנחש למה.
ואם אתה מעוניין לקרוא על כל סוגי המחלות השונות שמחסנים (ולא רק טטנוס), אתה יודע כבר
איפה לחפש.

וואוו. בפעם הראשונה מאז שאני בפורום אני חסר מילים.
פשוט אין לי מילים לתאר את הטיפשות (אל תעלב אבל זאת טיפשות) שלך ושל הוריך.
אין לך ולהם מושג מה זה חיסון, מה זה מחלה, מה זה מערכת חיסון ומה זה הגיון כלשהו.
העיקר להיות "אלטרנטיבים" ולדגול בהומאופתיה.
כשלילד שלך תהיה אדמת אולי תבין שטעית. ואתה יודע מה? לאנשים שלא מחסנים את הילדים שלהם אני באמת מאחל שיחלו. אולי הדוגמה והמשפט הזה שלי - יגרמו לך להבין כמה זה חמור.
המחלה היחידה שהוכחדה אי פעם בתולדות האנושות הייתה אבעבועות שחורות. זה לקח כמה שנים טובות וחיסנו כמעט כל אדם (כולל שבטים נידחים באפריקה) בעולם.
אם רק היית מבין כמה קהילות של חרדים, ערבים, ומשפחות כמו שלך תורמות להתפצות של מחלות היית בורח מהמשפחה שלך.
אתם הסיבה שמחלות לא נכחדות מהעולם.

מערכת החיסון לא מגינה עליך מפני התעללות, כאפות, אונס מקלחות וזובור בצבא. הוא מתוסכל, אל תתיחס.

וואוו. בפעם הראשונה מאז שאני בפורום אני חסר מילים.
פשוט אין לי מילים לתאר את הטיפשות (אל תעלב אבל זאת טיפשות) שלך ושל הוריך.
אין לך ולהם מושג מה זה חיסון, מה זה מחלה, מה זה מערכת חיסון ומה זה הגיון כלשהו.
העיקר להיות "אלטרנטיבים" ולדגול בהומאופתיה.
כשלילד שלך תהיה אדמת אולי תבין שטעית. ואתה יודע מה? לאנשים שלא מחסנים את הילדים שלהם אני באמת מאחל שיחלו. אולי הדוגמה והמשפט הזה שלי - יגרמו לך להבין כמה זה חמור.
המחלה היחידה שהוכחדה אי פעם בתולדות האנושות הייתה אבעבועות שחורות. זה לקח כמה שנים טובות וחיסנו כמעט כל אדם (כולל שבטים נידחים באפריקה) בעולם.
אם רק היית מבין כמה קהילות של חרדים, ערבים, ומשפחות כמו שלך תורמות להתפצות של מחלות היית בורח מהמשפחה שלך.
אתם הסיבה שמחלות לא נכחדות מהעולם.
קצת הגזמת לא?
ואתה בטח יודע שאבעבועות שחורות חיה ונושמת בנס ציונה 😛, ואני מניח שוירוסים וחיידקים היום עושים אפגרייד נגד כל מה שיש לנו.
בגלל שאנשים לוקחים סתם דברים.

לא לא הגזמתי.
אפשר לומר אפילו שדיברתי בלשון המעטה.
במקום לבלבל את המוח בפורומים כדאי שכל החכמים בלילה פה יתחילו לקרוא קצת על אפידמיולוגיה של מחלות זיהומיות.
אבעבועות שחורות קיימות בשתי מעבדות בעולם. נס ציונה היא לא אחת מהן.

לא לא הגזמתי.
אפשר לומר אפילו שדיברתי בלשון המעטה.
במקום לבלבל את המוח בפורומים כדאי שכל החכמים בלילה פה יתחילו לקרוא קצת על אפידמיולוגיה של מחלות זיהומיות.
אבעבועות שחורות קיימות בשתי מעבדות בעולם. נס ציונה היא לא אחת מהן.

שוב על פי מקורות זרים לישראל יש זן מיוחד של אבעבועות שחורות שמסוגלות לעמוד בטמפרטורות הזויות... גם לעיראק היה אותו בתקופות מסוימות.
וכפי שאתה יודע שוב על פי אותם מקורות בנס ציונה אין דברים טובים או לפחות תלוי לפי איזו הגדרה.

אתה מדבר איתי על לוחמה ביולוגית בזמן שאנחנו מדברים פה על יפי נפש שלא מתחסנים. אין קשר בין שני הדברים.
בלוחמה ביולוגית אין לי מושג. שנה הבאה אולי אני אקח קורס בשם טרור ביולוגי. אני אעדכן אותך 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית