הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני לא אוכל מספיק

מתן וענונו

משתמש מתחיל
277
0
נק' מוניטין:
22
277
0
גובה: 1.83
משקל: 69

התחלתי להתאמן לפני שבועים וחצי - והגדלתי משמעותית את הכמות של האוכל מבעבר
הבעיה שתמיד לא הייתי אחד שאוכל הרבה.
אם הייתי אוכל על האש או בשרים שאני אוהב הייתי יכול לאכול בארוחה יותר מהרבה אנשים ששוקלים הרבה יותר ממני - ביום יום לא הייתי אוכל הרבה.

אין לי תוכנית של אוכל כי אני לא מסוגל לעשות לעצמי משטר מזון.
ביום ראשון אני אעשה בדיקה וארשום קלריות של כל המזון שנכנס אלי לפה - ואדע כמה באמת אני אוכל.
הבעיה שאני לא חושב שאני מגיע בכלל ל 2000 קלריות.

לפחות אני שותה שיק חלבון עם 300 מ"ל חלב ו 40 גרם סוכר ענבים שזה תורם לי קצת קלריות לגוף.

איך אני יכול להתחיל לאכול הרבה ?
מה אפשר לעשות ?

מה אתה רוצה שאנחנו נעשה אחי? אתה חייב להתחיל לאכול יותר.. תאכל מזונות שעשירים בקלוריות. מקסימום אם אתה לא מסוגל לאכול אז במקרה הכי קיצוני תקנה גיינר..

• פותח/ת השרשור
מה אתה רוצה שאנחנו נעשה אחי? אתה חייב להתחיל לאכול יותר.. תאכל מזונות שעשירים בקלוריות. מקסימום אם אתה לא מסוגל לאכול אז במקרה הכי קיצוני תקנה גיינר..
לא מצפה לכלום גבר.
מחפש המלצה למזונות, או דברים בסגנון...

גיינר אני לא קונה בגלל העלות אבל אני מגיע לתוצאות כמעט כמו של גיינר עם השייק שאני מכין.

תכין איזה שייק בבוקר עם בלנדר כמה מאות גרמים של ש"ש, סקופים של חלבון פירות וכו' זה לפחות 1000 קלוריות ככה על הבוקר אחלה פתיח ואתה תסיים את זה ותרצה עוד

תמצא את הדברים שאתה אוהב, אמרת בשר? תאכל הרבה ממנו, תפוחי אדמה, קוואקר, בלה בלה. במקרה וחסר לך קלוריות סוכר ענבים/מלטודקסטרין עם חלבון עזר לי מאוד פעם, היו לי ימים של 1000 קלוריות רק מהשייק הזה

קח תשייק חלבון שלך כמו שאמרו פה ותהפוך אותו לגיינר ביתי....תוסיף שיבולת שועל בננה שקדים...
תרביץ את זה על הבוקר...ותתחיל לאכול כל 3 שעות רעב לא רעב תאכל...תתחיל ממשו קטן ותעלה לאט לאט
הקיבה שלך תתרחב ובלי לשים לב את תתחיל לעלות במשקל..

• פותח/ת השרשור
אוקיי
אז הבלנדר יכול להיות רעיון טוב.

מה להכניס בפנים ?
שיבולת שועל - הבנתי שיש כמה סוגים ? מה צריך ?
תזרקו כל מיני דוגמאות לדברים שמשמינים וכדאי להכניס..
ושוב תודה.

אוקיי

מה להכניס בפנים ?
ושוב תודה.
לך לחנות של תבלינים כזו או חנות טבע ובקש שיבולת שועל.
יש רגילה ויש גרוסה ..אני קונה את הרגילה.
אני לא מכין את זה בבלנדר אלא אוכל כמו קורנפלקס אבל אתה יכול להכניס לבלנדר את השיבולת שועל, חלב, בננה,חלבון, תמרים, שקדים , אגוזים פקאנים וכדומה...
מה שכן, אחרי אכילת השיבולת שועל יש הרגשה כזו שאתה תעשה הכל כדי לחרבן את זה כבר...😵

אוקיי

מה להכניס בפנים ?
ושוב תודה.

יש כאן כמה מתכונים:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=663&highlight=%EE%FA%EB%E5%F0%E9%ED

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=355&highlight=%EE%FA%EB%E5%F0%E9%ED

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=274&highlight=%EE%FA%EB%E5%F0%E9%ED

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=1753&highlight=%EE%FA%EB%E5%F0%E9%ED

בתאבון ✌️

מה אתה באמת אוהב? (זרוק בלי להתחשבן, את הבריא או הלא בריא, איזה סוגי מאכלים אתה נהנה לאכול?)

אני יודע שזה יעורר התנגדות, אבל לדעתי, גם אם תאכל "לא בריא" לתקופה מסוימת ותאכל הרבה, אז יהיה לך קל יותר אחר כך לעבוד לתפריט שפוי יותר עם יותר קלוריות. זה פותח את התאבון...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה אתה באמת אוהב? (זרוק בלי להתחשבן, את הבריא או הלא בריא, איזה סוגי מאכלים אתה נהנה לאכול?)

אני יודע שזה יעורר התנגדות, אבל לדעתי, גם אם תאכל "לא בריא" לתקופה מסוימת ותאכל הרבה, אז יהיה לך קל יותר אחר כך לעבוד לתפריט שפוי יותר עם יותר קלוריות. זה פותח את התאבון...
אני אוהב ***.
ציפסים, המבורגרים, נקניקיות, מנות חמות, שניצלים למינהם ודברים כאלה...

שניצלים אתה יכול להכין וגם צ'יפסים בבית, פשוט תכין כמות רצינית שתספיק לך לשבוע.
אני מכין לעצמי ת'חזה עוף בפיתה עם חומוס טחינה וסלט וכל יום אני מבסוט על עצמי שאני אוכל "שווארמה"

קח תפוחי אדמה תחתוך דק כמו ציפסים, תכניס למים קפואים תחכה שעה אחר כך תוציא תבשל ושוב תעביר למים קרים, שים גם כמה כפות שמן, זה יצא פריך כמו ציפס בתהליך כלשהו שהעמילן מעורב בו.. אין לי מושג למה זה קורה זה כמו קסם..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית